tocmai de aceea nici nu pot sa spun mai multe, pt ca inca nu este oficial (vad ca nici Rotaru inca nu recunoaste oficial plecarea lui Panduru) !
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/m ... l-19396146
Moderator: grup_moderatori
tocmai de aceea nici nu pot sa spun mai multe, pt ca inca nu este oficial (vad ca nici Rotaru inca nu recunoaste oficial plecarea lui Panduru) !
OK, daca ai informatia din interior atunci sunt 90% sanse sa fie adevarat ca s-a renuntat la el. Desi nu te cunosc personal, eu te cred.marius_vl scrie:tocmai de aceea nici nu pot sa spun mai multe, pt ca inca nu este oficial (vad ca nici Rotaru inca nu recunoaste oficial plecarea lui Panduru) !
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/m ... l-19396146
Se stia de omicron din prima jumatate a lunii decembrie - foarte contagioasa, forme mai usoare, vaccinatii nu erau neaparat mai protejati. Eu nu as fi dus echipa intr-un hotel cu asa multa lume cum a avut echipa in Turcia. Cred ca stateam mai degraba acasa.Iancu Magheru scrie: ↑12 Ian 2022, 15:47Un cantonament anulat dupa ce s-a desfășurat abia jumătate din cât era preconizat. Sa ne spune takeiteasy, ghinion sau iar prostia lui Rotaru?![]()
![]()
Prea multa bunastare si liniste dauneaza fotbalistului roman - nu o zic eu, e o chestie zisa des in spatele usilor inchise. Aaa - daca ai o echipa de super staruri, care au constiinta valorii si a faptului ca trebuie sa produca ceva (Steaua 86, Craiova 83), merge si mai usor. Rotaru vazut de multi jucatori drept fratele lor mai mare nu e sanatos pentru performanta, cum nu e sanatos pentru performanta nici ca actionar principal sa iei unii jucatori cu tine in vacanta in Grecia. In special in Romania iti trebuie o anumita cantitate de tensiune, frictiune sa faci performanta. Dar asta e valabil si la o scare mai mare :Paul scrie: ↑12 Ian 2022, 17:20Iar va aia grija de banii lui Rotaru ca ii dadu pe cantonament. Vorba aia, de ce sa te duci la 5 stele cand poti sa stai la tine acasa. Pisicile ghiftuite, stiu, trebuie scos parul si facuta ordine frate, nu mai merge.
Mai bine sa fie ca la Dinamo, unde aia trebuie sa inteleaga ce e tricoul lui Dinamo ca sa joace beton ca altfel vin fanii si ii dezbraca, cum i-au facut tocmai lui Sorescu.
Eu cred ca altele sunt problemele noastre la Craiova, nu cati bani da Rotaru pe un cantonament si ca in general se poarta frumos si vrea sa ii incurajeze pe jucatori mai degraba decat sa fie zbir sau stapan de sclavi. E nasol ca avem accidentati care sunt de baza, ca l-au rupt pe Kolijc care cred ca ne lua singur doua campionate daca nu avea accidentarile astea, si ca indiferent ce am crede noi, nu cred ca pot fi adusi jucatori pe masura, chiar si cu cheltuiala.
Sa speram ca reusim sa ne punem la punct cu jocul de aparare, ca de-aia am pierdut foarte multe puncte, si ca nu se mai rupe vreunul. Vad ca il dau astia prin ziare si pe Rus si pe Ratiu ca "tinte", dar ma rog, e presa de ianuarie, pot sa scrie orice.
Pai nu pot sa repet orice cuvint al lui Rotaru. Daca omul vorbeste timp de 20 de minute - eu rezonez cu anumite idei si le prezint. Tu rezonezi la alte idei si le prezinti - viata e frumoasa pentru ca oamenii sint diferiti. Ai fi plictisit de moarte daca toti oamenii ar procesa realitatea ca tine*Paul scrie: ↑17 Ian 2022, 07:58Daca tot il citai pe Rotaru puteai sa spui si ca a zis ca el in primul rand creeaza aceste conditii din respect pentru el insusi, nu face rabat de la calitate, deci s-ar putea ca multora sa le scape aspectul asta, mai pe romaneste face ca asa vrea el si ca vrea el un anumit nivel si gata.
Am sa dau pariu cu tine de pe acum ca nu doar Campanu va fi vandut pe bani buni, dar si Markovici, Ivan si Kolijc, si intre timp vor aparea altii. Oricum ar fi mai mult de o vanzare la 4-5 milioane pe an nu iti trebuie ca sa acoperi bugetul, conform calculelor tale. Banii pe bune si mersul din inertie incepe sa vina cu participare in cupe, in grupe, chiar si in Conference, iar daca o dai in UCL si nu esti tzepar pus pe insolvente, chiar o duci bine.
Eu zic ca la Craiova e bine ca nu e ca la FCSB si CFR cu patroni golani de diverse facturi, ci e unul care isi respecta jucatorii. In afara de teoriile cu managementul bazat pe tensiune, tot in engleza asa, mai e si "you can catch flies with honey, easier than vinegar". Indiferent de comportamentul jucatorilor, mi se pare ca avutul de pretentii la ei si tinutul din scurt nu e garantia rezultatelor, si eu zic ca exista destule talente si cu siguranta exista loialitate si entuziasm fata de club mai mult decat oirunde altundeva in Romania, asa ca ne mai trebuie doar o pregatire mai buna, atentie si noroc, si o luam in sus.