Vineri ora 20:30 Stadionul “Orasenesc” Mioveni
International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaModerator: grup_moderatori International Curtea de Arges-Universitatea Craiova![]() ![]() Vineri ora 20:30 Stadionul “Orasenesc” Mioveni Ultima oară modificat de manex pe 01 Noi 2009, 17:31, modificat 1 dată în total.
feriti-va!cretinii sint printre noi! sa fie pace!!! am zis
Re: International Curtea de Arges-Universitatea Craiovanu tu chestionar, nu tu ora nu tu nimic, ce te-oi fi grabit
![]()
Re: International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaPai data si ora inca n-au fost stabilite.
Poate sa le adauge un moderator cand se stabilesc, probabil maine.
Re: International Curtea de Arges-Universitatea Craiovace inseamna cele 9 stele de pe stema
![]() 8=D--- steaua,dinamo
Re: International Curtea de Arges-Universitatea Craiovao sa bag si chestionar.
buuun....avem al doilea atac din tara la egalitate cu vaslui, si a 16-a aparare din campionat, doar ceahlaul si internatioanl fiind mai prosti ca noi. international au 11 goluri inscrise, noi 19. ei au 24 de goluri primite, noi 20. ziceti voi acum care ar trebui sa fie invingatorul din acest meci. feriti-va!cretinii sint printre noi! sa fie pace!!! am zis
Re: International Curtea de Arges-Universitatea Craiovapatronul avind firma de transport international...cred ca e ceva legat de asta. feriti-va!cretinii sint printre noi! sa fie pace!!! am zis
Re: International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaOricum la prima vedere am fost convins ca ai pus stema javrelor.
Astia au cam pierdut acasa, sper sa-i batem si noi.
Re: International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaDaca vom juca la fel cum am facut-o ieri in a doua repriza vom castiga cu siguranta...daca vom practica jocul din prima repriza nu avem nicio sansa...De asemenea Neagoe trebuie sa lucreze pana la meci mult mai mult cu apararea, e din ce in ce mai slaba de la meci la meci...
Re: International Curtea de Arges-Universitatea Craiova
sa te auda Dumnezeu ! mie chiar mi-e frica de retrogradare... obiectivul meu personal este : 1) ocuparea unuia dintre primele 10-11 locuri in liga 1 2) finala cupei romaniei ( bineinteles cu una din primele 6 la sfarsitul campionatului ) altfel... castigarea cupei romaniei .
La puntul 2 ar trebui sa jucam finala cu o echipa din primele doua din clasament altfel va merge locul 7 din campionat...
Re: International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaJocul din repriza a doua de la Urziceni, aceasi determinare si dorinta, aceasi tactica, aceasi jucatori, acelasi fotbal bun, ofensiv, taios, rapid.Multa miscare, mai multa disciplina tactica, calm si concentrare in aparare si putem castiga cu International si cu toti ceilalti cu care mai avem de jucat.Avem nevoie de-un Neagoe inspirat pe finalul asta de tur, atat in tactica cat si in formularea primului 11.Avem nevoie de-un Neagoe mult mai indraznet (cred c-am inceput toate meciurile cu el in 4-1-4-1), de-un Neagoe bun psiholog, care sa le poata reface moralul si sa le dea incredere dar sa-i avertizeze ca meciul nu-i castigat dinainte.Avem nevoie de-un Neagoe care sa-l scoata dracu pe Soava din echipa.Eventual si pe Dilveski...
Cu totii la stadion: impreuna pentru viitor !
Re: International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaHAI MANTOGARE, BATE-I SI TU CA SUNT VARZA
FORZA STOICA, STEFAN STOICA ORICUM LA NOI E TRADITIE SA O FURAM DE LA FOSTI ANTRENORI SAU FOSTI JUCATORI mititelu esti o mizerie EU sunt STUPAR !!!
Re: International Curtea de Arges-Universitatea Craiovae musai sa obtinem 3 puncte, altfel locul ocupat o sa ne apese din ce in ce mai tare. e important sa iesim din zona asta. Si mai avem nevoie si de noroc.
"...tinem cu echipa noastra si la bine si la greu..."
Re: International Curtea de Arges-Universitatea CraiovaMeciul se va disputa vineri de la ora 18.00
...nasol...nu stiu cine merge la ora aia...