Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamt

Luni 23 noiembrie 2009, ora 14:00
Stadion "Ion Oblemenco" , Craiova
GSPtv

Luni 23 noiembrie 2009, ora 14:00
Stadion "Ion Oblemenco" , Craiova
GSPtv

Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra NeamtModerator: grup_moderatori Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra NeamtUniversitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamt ![]() ![]() Luni 23 noiembrie 2009, ora 14:00 Stadion "Ion Oblemenco" , Craiova GSPtv ![]()
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamtun meci bacovian... jale mare la noi... luni, ora 14... zici ca suntem la divizia c...
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamtora mi se pare total nepotrivita, cum
sa pui un meci in zi lucratoare la ora 14. bun probabil nu se putea juca in weekend si tre` sa joci lunea dar pui o ora mai omeneasca 18,19, 20. mai aveau putin si-l puneau la 10:30 dimineataDubito ergo cogito, cogito ergo sum
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamt
in anglia se joaca tot la 2 . nu e ora de vina ...sunt suporterii care nu vin la stadion . eu o sa fiu prezent si la meciul de luni neconditionat ca pana acum . ( si...sunt din slatina ) o sa ziceti acum ca in aglia se pun meciurile la 2 ca sa fie transmise si prin china sau australia unde e seara ... nu are legatura. jucatorii/suporterii tot la ora 2 vin. am ramas neplacut impresioant cand am vazut ca 10-15 insi de pe forum ( care sunt din craiova ) comentau ieri meciu' in direct pe forum oare de ce n-au fost la meci ? le era frig ? ca banuiesc ca nu e vorba de bani ( 5 lei mi se pare un pret destul de mic si la indemana oricui ) intr-adevar ...ora putea fi modificata , dar nu este obligatoriu si nici bataie de joc ... bataie de joc a fost ieri ! " executie cu public " ![]()
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamtnu urmaresc campionatul englezesc dar nu cred ca aia in Anglia joaca in timpul saptamanii la ora 14, eventual joaca in weekend la ora 14 ceea ce e o diferenta substantiala. despre acei 10-15 insi din Craiova care spui tu ca nu au fost la meci nu ma pronunt. e treaba fiecaruia daca vine sau nu la meci nu sunt eu in masura sa ii judec pe altii, probabil au avut motive pertinente sa nu vina, sau cine stie .. e pur si simplu treaba lor.
p.s. toata stima pt tine ca vii din Slatina la majoritatea meciurilor p.s.2 cand Romania o sa faca parte din UK atunci da sa se joace ca in Anglia la ora 14 pana una alta ziua meciului + ora la care e programat meciu = un cu motzDubito ergo cogito, cogito ergo sum
In Anglia se joaca un singur meci la ora 14:45 si ala este sambata...In timpul saptamanii se joaca in general seara de la 8...
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra NeamtVrei sa nu retrogradezi, trebuie sa castigi
Nu ma gandesc decat la victorie ![]()
ms pt info. ma gandeam eu ca n-au cum sa joace in timpul saptamanii la o astfel de ora pt ca e pur si simplu absurd. acum legat de meci: singura varianta 1 solist. mizez pe (cel putin) un gol al lui Mihai Costea Dubito ergo cogito, cogito ergo sum
daca joaca "ala micu' " nu te mai gandii
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamtbatem 2-0 da' nu cred ca se strang mai mult de 1000-2000 spectatori dupa meciu de ieri :) mai e si ora asta
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamtar cam trebui sa castigam si meciurile de acasa.
mititelu pezzo di merda!
suporter infocat UNIVERSITATEA CRAIOVA declar cu durere in suflet decesul echipei mele favorite azi 25 februarie 2010!
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra NeamtSper sa batem la scor si baietii sa-si revina cat de cat cu moralul.
Oricum, pentru mine cel mai important meci al sezonului a devenit cel de peste doua etape de la Cluj.Dupa macelul de aseara sper sa vad o echipa a Craiovei motivata 150% care sa manace jar si sa ii rupa p'aia chiar in fieful lor.Sper sa nu-i iertam in campionat, sa le dam 7 [cenzurat]-i in suflet de jepcari.Nu joaca nimic, dar in campionat e greu sa-i bati cu fluierasii de partea lor.S-a vazut in Uefa cat de buni sunt cand ii bat toate ciurucurile Europei.Sper sa le dea PSV de lumanari, sa-i desfinteze... Cu totii la stadion: impreuna pentru viitor !
exact la asta ma gandesc si eu acum, trebuie sa ne razbunam in meciul de la cluj. "...tinem cu echipa noastra si la bine si la greu..."
sunt convins ca vor lupta baietii si vom castiga fara probleme cred ca va fi o victorie la cel putin 2 goluri diferenta! ![]() Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Re: Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra NeamtPentru mine asa putin mai conteaza meciul asta...Desi e groaznic de important
![]() Craiova a murit! Plecati cu totii! mititelu PLEACA! Respect etern gloriilor Stiintei! Voi sunteti trecatori , NOI SUNTEM CU STIINTA TOATA VIATA!