Imi incerc norocul...singurul lucru care a mai ramas...
Luni 7 decembrie : Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti, ora 20.45
Universitatea Craiova-Steaua BucurestiModerator: grup_moderatori Universitatea Craiova-Steaua BucurestiImi incerc norocul...singurul lucru care a mai ramas...
Luni 7 decembrie : Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti, ora 20.45
Re: Universitatea Craiova-Steaua Bucurestiluam bataie. nici nu stiu daca sa vin sau nu la stadion
Nu fi si prost si tare-n gura... ca ... cine stie
Re: Universitatea Craiova-Steaua BucurestiVa fi interesant de urmarit duelul tactic intre doi dintre cei mai buni antrenori din LIga I. Ar fi super daca s-ar reusi ca acest duel sa nu fie umbrit de huliganii din tribune, valabil pentru ambele parti, de fapt cel mai bine ar fi daca s-ar gasi o solutie sa se joace fara spectatori. Poate o reciprocitate ceva
Ultima oară modificat de ozzy pe 30 Noi 2009, 18:20, modificat 1 dată în total.
Re: Universitatea Craiova-Steaua Bucurestiora la care e pus...mama, mama, iar o zi libera marti...
am vazut citeva faze ieri in meciul cu vaslui: sint foarte periculosi la fazele fixe. acolo trebuie sa avem grija. iar daca badoi va reusi sa il blocheze pe banel, rezolvam o parte din joc. oricum, toata echipa trebuie sa dubleze. e meci greu. musai 3 puncte. sa fie pace!!! am zis
Re: Universitatea Craiova-Steaua Bucuresti
ai uitat sa completezi : "care vor demisiona pana la finalul anului"
Re: Universitatea Craiova-Steaua BucurestiN-am uitat, da' cred ca n-ai inteles tu la ce antrenori ma refer. Aia nu demisioneaza, crede-ma :)
and Jiji...acum m-am prins...
Re: Universitatea Craiova-Steaua Bucurestistia mititelu ce stia... el a zis de sambata ca meciu' va fi luni
![]()
da am observat...era si logic...miercuri joaca steaua...duminica alegeri... bagam meci luni... iti dai seama ca l-a sunat jiji sa joace luni ca sunt obositi baietii (ros albastrii)
Ii rup moldovenii in EL, joaca tare si pe glezne. The night is always darkest just before dawn...dawn is coming.
Re: Universitatea Craiova-Steaua Bucurestinoi avem amical tare maine la severin... sarbatoare campeneasca...mici, stadion cu 10000 de insi...craiova...geoani....etc...
Re: Universitatea Craiova-Steaua BucurestiMeciul va fi transmis in direct pe Antena 1
ROMANI prin nastere, OLTENI prin gratie divina
Mereu alaturi de UNIVERSITATEA CRAIOVA
90% stie si rezultatul. FORZA STIINTA!YOU ARE THE BEST!
Era logic. Si eu banuiam acelasi lucru. Asa s-a intamplat si etapa trecuta, cand a fost primul tur al alegerilor. Cel mai important meci al etapei, cel transmis de Antena 1, a fost luni de la 20.45. ROMANI prin nastere, OLTENI prin gratie divina
Mereu alaturi de UNIVERSITATEA CRAIOVA
Înapoi la Universitatea Craiova Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
||