Facilitatile noi oferite de phpBB 3 rulat de acest forum (codul BB wmv) ne determina sa punem si aici cateva din secventele video gazduite de acest site:
Video istorieModerator: grup_moderatori
28 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Video istorieFacilitatile noi oferite de phpBB 3 rulat de acest forum (codul BB wmv) ne determina sa punem si aici cateva din secventele video gazduite de acest site:
Re: Video istorieEu folosesc Mozilla si imi scrie (no video)
Re: Video istorie
Atat in IE (nerecomandat pentru acest forum) cat si cu Firefox se vad fara probleme. Pentru Firefox, e posibil sa nu ai instalat Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin.
pai zi maestre asa de la inceput Forza STIINTA
Re: Video istorieam reusit sa le vad si eu dupa ce am instalat pluginul de wmedia.
Superbe filmuletele.Multumim Doryn! ![]()
Re: Video istorieEle erau deja pe site, daca vreti sa le descarcati mergeti AICI, dar am crezut ca e bine sa fie si aici.
Re: Video istorie[sportro]http://www.sport.ro/video/ge/vid/MjY5NjE=[/sportro]
Re: Video istorieDati pe TVR2, e o emisiune despre Oblemenco si Campioana unei mari iubiri.
Tocmai au aratat interviuri cu Oblemenco si imagini de la prima Cupa castigata de noi, 2-1 cu steaua + meciuri din campionat acasa. Senzational!
tinand cont de situatia actuala : CREZI CA MA INCALZESTE CU CEVA ??? ![]()
Re: Video istoriedar ce te incalzeste pe tine ba, sa castigi la voturi la cupa alora de la gsp?
uita-te mai bine la filmele alea, ca aia e adevarata CRAIOVA, nu cea de acum! Craiova asta incepe sa fie a noastra
asa...SI ? m-am saturat sa traiesc din trecut ! am inteles , a fost o echipa frumoasa ... BRAVO , B-R-A-V-O ! dar tinand cont de situatia actuala NU MA INCALZESTE CU ABSOLUT NIMIC ca acum 30 ani aveam o echipa indestructibila ! ![]()
28 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2