Pai de ce Che, ca o sa fim mai multi sambata decat au fost la meciul cu Poiana.Che Guevara scrie:Pronosticul meu poentru acest meci este ca pierdem. Nu de alta dar nu putem sa sarbatorim promovarea in deplasare. As vrea sa o serbam la Craiova.
CS Otopeni-Universitatea
Moderator: grup_moderatori
Re: CUM AJUNGEM LA STADIONUL DIN OTOPENI!
Se vede din drum. CUm strabati Otopeniul venind dinspre Bucuresti ai sa vezi in stanga o intrare cu o placa deasupra pe care scrie ceva in genul: "Baza sportiva FC Otopeni". Masinile zic sa le lasati pe partea dreapta (dinspre Bucuresti), printre cladiri, caci pe aia cu stadionul ma indoiesc ca veti avea unde.Blue South Legion scrie:CUM AJUNG LA STADIONUL OTOPENI!
PUNCT DE PLECARE: TEI_FACULTATEA DE CONSTRUCTII
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR !
Traseele mijloacelor de tranport sunt urmatoarele:
783 - linie expres : Aeroportul Otopeni - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere - Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii;
449 : Complexul Prisma - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
443 : Tincabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
444 : Snagov - Tincabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
448 : Sitaru - Gradistea - Moara-Vlasiei - Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
450 : Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
451 : Moara-Vlasiei - Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
452 : Caldarusani - Gradistea - Moara-Vlasiei - Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
Maxi -Taxi: Peris - Tincabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
aici, cateva informatii[/img]
783 - linie expres : Aeroportul Otopeni - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere - Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii;
449 : Complexul Prisma - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
443 : Tincabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
444 : Snagov - Tincabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
448 : Sitaru - Gradistea - Moara-Vlasiei - Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
450 : Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
451 : Moara-Vlasiei - Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
452 : Caldarusani - Gradistea - Moara-Vlasiei - Balotesti - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
Maxi -Taxi: Peris - Tincabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere;
aici, cateva informatii[/img]
Imi este si frica sa ma gandesc la "paruielile" din emisiunile TV de la anu, cand o sa fie invitat Mititelu pe la televiziuni. Sper sa nu inceapa iar circul.
Mititelu e luat de majoritatea la mishto. Sper sa fie intelept si sa le raspunda elegant, sa nu se coboare in mocirla. Dar nu cred ca se va putea abtine. :(
Mititelu e luat de majoritatea la mishto. Sper sa fie intelept si sa le raspunda elegant, sa nu se coboare in mocirla. Dar nu cred ca se va putea abtine. :(
Mai bine ar veni Mitran la emisiuni.T@V scrie:Imi este si frica sa ma gandesc la "paruielile" din emisiunile TV de la anu, cand o sa fie invitat Mititelu pe la televiziuni. Sper sa nu inceapa iar circul.
Sa stii si tu ca mintea vine o data cu batranetea. In cazul lui Mititelu, acest an de B, i-a prins bine. A capatat experienta si a fost lasat sa-si faca treaba. Au existat cateva piedici de la Solomon, dar toate se rezolva in timp...
Eu cred ca va fi mai temperat la emisiunile TV. Insa asta nu inseamna ca va trebui sa ii lase pe soarecii de Bucuresti sa ne intoarca cum doresc ei.
Eu cred ca va fi mai temperat la emisiunile TV. Insa asta nu inseamna ca va trebui sa ii lase pe soarecii de Bucuresti sa ne intoarca cum doresc ei.