Intr-un cuvant : convorbiridesprediscutii !
Salut promtitudinea primilor "pronosticari" !

PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Moderator: grup_moderatori PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Intr-un cuvant : tot ce se poate discuta despre concurs.
Intr-un cuvant : convorbiridesprediscutii ! Salut promtitudinea primilor "pronosticari" ! ![]()
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Nu se poate face un SUBFORUM pentru concursul de pe 1.Bundesliga ?
Mi-ar fi mai usor sa postez etapele cu separat. Mai pleaca omul in concedii sau deplasari... ![]()
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...
Pentru o bere ce nu face omul?
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Numai o bere ?
S-a facut ! Da' cu "salata" de mici ! In Parcul Poporului ?
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Clasament dupa etapa 1 :
1. Sergyu_costea 10 2. [Brigada26]Poe 9 3. alex.p 7 4. marius1ka 6 iuli 6 6. blondu 5 ricky 5 8. mihu 4 9. DoRyN 2 conStiinta 2
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...te rog eu sa nu-mi mai scri numele cu rosu
![]()
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Da , da . Fa rost de 15 feluri de albastru , ca e musai . Sau macar lasa-l negru . Ti-am mai explicat noi
Craiova a murit! Plecati cu totii! mititelu PLEACA! Respect etern gloriilor Stiintei! Voi sunteti trecatori , NOI SUNTEM CU STIINTA TOATA VIATA!
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Ii treaba de...hau-hauuu !?
Gata vere, n-am sa mai folosesc rosul pentru numele voastre dar la ale fotbalistilor...inca ! ![]()
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...pana acum am 3 rezultate corecte prinse
![]()
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Felicitari Marius !
Va cer tuturor scuze ca am cam disparut ! Am musafiri si voi reveni abia maine, marti, ca...la noapte ii zbor !
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Cum era si de...asteptat, marius1ka a castigat etapa a 2-a de concurs !
1. marius1ka_______13 2. alex.p___________10 3. ricky____________10 4. blondu___________9 5. Sergyu_costea____9 6. [Brigada26]Poe___ 7 7. conStiinta________6 8. mihu____________4 Clasametul cumulat : 1-2. marius1ka________19 ____Sergyu_costea_____19 3. alex.p____________17 4. [Brigada26]Poe____16 5. ricky_____________15 6. blondu____________14 7. conStiinta__________8 8. mihu______________8 9. iuli________________6 10. DoRyN____________2
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...Avand in vedere ca nu mai sunt dorit, de unii, pe acest site, ma retrag incepand cu acest MOMENT !
Retragerea mea se refera la toate subiectele afara de concurs ! Prin urmare, il voi continua pana cand timp de cel mult doua etape la rand isi vor afisa pronosticurile sub 5 participanti. Succes ! P.S. Sper ca nu-i trece unuia, prin minte, ca sunt SECURIST deoarece, va dezvalui, am ochi...albastri !
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...
Felicitari ca vai pastra doar un subiect despre Bundesliga, e de ajuns... In rest nu-mi aduc aminte sa-ti fu spus cineva sa pleci, da daca te suparasi dragule... Si aoleu, ai ochi albastri, pai eu ii am verzi, ia care-i mai frumos?
Re: PRONO 1.BUNDESLIGA : clasamente, sugestii, sesizari...ricky nu ti-a zis nimeni sa te retragi, dar sunt prea multe subiecte despre un campionat care nu prea intereseaza pe nimeni
tine toate discutiile pe un subiect si gata problema e ca actualizezi 3 subiecte simultan si dispare celelalte de pe forum si multi care intra aici vad ca nu e nimic nou din ce ii intereseaza, adica Stiinta conform numelui acestui forum, si nu stau sa caute e asa greu de inteles? treaba ta daca alegi sa te superi ca vacarul pe sat, dar asta nu dovedeste ca ai terminat gradinita de mult mititelu esti o mizerie EU sunt STUPAR !!!
Înapoi la Fotbal international Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
||