Stuparu - miezul din dodoaşcă

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
DarkComy
fanatic
fanatic
Mesaje: 8298
Membru din: 27 Mai 2006, 21:39

Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de DarkComy » 31 Iul 2009, 00:03

Cuibul cu viespi
Stuparu - miezul din dodoaşcă
Ion SPÂNU, 30 iulie 2009, 23:58

Atîta grandomanie ca la Lucian Stuparu, de la “Gazeta de Sud”, n-am mai văzut de mult timp. Crezîndu-se buricul pămîntului, Stuparu ne mărturiseşte că, deşi era gata-gata să scrie şi el un articol de încurajare la adresa Universităţii Craiova, gîndul bun l-a părăsit subit, căci - vai, vai, vai! - “nu mai am puterea să o fac”! Îţi trebuie multă inconştienţă ca, în public, să dai impresia că pămîntul se învîrteşte doar pentru că asta e dorinţa ta. Ce s-o crede Lucian Stuparu, cînd scrie că a închis el ochii “la mizeria din meciul cu Steaua”, habar nu am, căci e greu de închipuit ca un tînăr gazetar să nu simtă cînd cade într-un asemenea ridicol.
De fapt, el este ziarist doar pentru că panseurile sale apar într-un ziar, altfel Stuparu nu este decît un chibiţar fără orizont, care a înlocuit colţul blocului cu colţul de gazetă. Nu e singurul, căci presa noastră locală mai are astfel de specimene care cred că pot schimba orice prin simpla lor voinţă, dar, la Stuparu, penibilul atinge adevărate culmi, căci omul chiar are impresia că toată lumea îşi face programul după liniile trasate de articolele sale.
Aş fi tentat să-l cred pe dl. Stuparu că ar fi vrut să scrie acel articol încurajator la adresa Universităţii, numai că, în loc să ne spună că nu a fost lăsat să-l publice, vine şi ne minte că, subit, s-a săturat, că l-a dezamăgit meciul cu Steaua sau cu Vasluiul ori că plînge destinul lui Gângioveanu. Desigur, înţelegem că a renunţat ca să-şi păstreze locul de muncă. Prietene, pe cine crezi că minţi? Adică plecarea a doi jucători e ceva neobişnuit? Uiţi că de aici, nu demult, a plecat o întreagă echipă? Uiţi că totdeauna vînzarea de jucători de la Craiova a fost un scop declarat al patronilor? Cine a plecat de la Craiova acum, un portar care vrea să joace la Rapid, deşi a primit banii în avans pentru sezonul viitor? Păi, asta e problema unei echipe care vrea să cîştige campionatul?
Cine se uită la celelalte echipe din campionat, poate spune că la Craiova e adevărată linişte. Priviţi la Steaua, la Dinamo, la Rapid şi chiar la Timişoara! Peste tot sînt valuri pe care noi nu le cunoaştem.
Încercînd să aflu de unde vine ostilitatea lui Stuparu şi a altor colegi de-ai săi faţă de Universitatea, n-am găsit altă explicaţie decît faptul că oamenii ăştia au fost obişnuiţi să se gudure pe lîngă fostele conduceri şi să plece acasă cu sentimentul că, dacă scriu într-un ziar, au şi devenit miezul din dodoaşcă! Acum, cînd nimeni nu le mai cere să facă sluj, ci doar puţin respect faţă de echipă şi suporteri, nu mai ştiu cum să se comporte! Ei seamănă cu cerşetorul descris de Antoine de Saint-Exupéry în “Citadela”, care, dacă ar fi fost vindecat printr-o minune de bube, şi-ar fi sfîşiat mîinile şi ar fi infectat rănile cu bălegar pentru a ieşi iar în mediul cu care s-a obişnuit! Stuparu şi ceilalţi nu pot să fie liberi pentru că nu vor să fie liberi. Ce să facă ei în libertate? Să vadă cît de inutili sînt? Mai bine aşa, mercenari la curtea boierului, scriind împotriva echipei pe care se jură că o iubesc!
De ce nu te lasă Mititelu, dle Stuparu? Pentru că îi este milă de tine. Unde să te lase?


Sursa
-----------------

Luciane, admiratorul tau secret nu iti da pace :laughing: Cred ca acu merita sa ii dai un raspuns. Pune-l la respect pe fraier.
When injustice becomes law, resistance becomes duty.

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de nr.zece » 31 Iul 2009, 00:26

spanule nu esti decat un tigan borat care habar nu ai ce spui in mizeria aia de editie unde a strans mititelu toate scursurile si pui si un titlu care ar trebui amendat de autoritati
poate la tine in gasca se vorbeste in halul asta ca in presa nu am vazut asa ceva niciodata tigan imputit
pai tu spui ca stuparu face parte din trupe care cersesc pe la patroni de cluburi? bai maimuta paroasa vezi ca stuparu asta ar putea sa te cumpere cu tot cu puradeii ma-tii in timp ce tu de foame publici osanale la adresa unui patron agramat intr-un ziar care nu vinde 3000 de exemplare pe zi in 5 judete
in timp ce el scrie la cel mai important ziar din Oltenia tu esti angajat de mila si esti in culmea carierei
mititelu esti o mizerie
[/color]
EU sunt STUPAR !!!

Avatar utilizator
Ruben Navarro
fanatic
fanatic
Mesaje: 3238
Membru din: 20 Mar 2005, 11:14

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de Ruben Navarro » 31 Iul 2009, 00:33

Nea Spanule, scrib mai jalnic ca matale nu cred sa existe...Si ca sa ma imprumut si eu o tzira din vocabularul talica : mucles romano ca mai e si o gaje de alta parere....Janes??

WhiteBlue Heart
membru
membru
Mesaje: 206
Membru din: 28 Mai 2007, 00:10

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de WhiteBlue Heart » 31 Iul 2009, 00:55

ba asta e prost rau.din ce citii io rezulta ca noi avem aceeasi campanie din anteriori:de intarire a echipelor adverse.asa ii ia el apararea lui mititelu?te provoc sa te duci in pubs :)(
"Veneau ca sa ne vada pe noi.Si aveau acea mandrie specifica olteanului,sa se bata cu pumnul in piept,sa zica noi suntem cei mai buni.40 de mii?noi eram obisnuiti,jucasem si cu valcea cu 40 de mii,si cu jiul...pentru noi era surpriza daca n-am fi gasit cei 40 de mii acolo!"(King Ilie Balaci)

baggio
fanatic
fanatic
Mesaje: 2569
Membru din: 10 Dec 2003, 00:09

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de baggio » 31 Iul 2009, 17:22

Ba cat de imputit e Spanu asta! Ii miroase gura a [cenzurat] si cand scrie! :-x :-x :-x Tigan borat! :bad: :bad: :bad:
Suntem legaţi de familii, legaţi de pământ
Olteni legaţi până la moarte de alb-albastrul sfânt!

Avatar utilizator
BluBoy
fanatic
fanatic
Mesaje: 6959
Membru din: 13 Noi 2005, 17:51

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de BluBoy » 03 Aug 2009, 12:58

lasati ma omu sa-si castige o paine cum trebe. ce ati vrea sa dea in cap si sa fure?
Unii sunt tarfé, altii sunt prosti. Si unii si ceilalti sunt insa sclavii zdrentei de marin.
Si cum se schimba unii in curvé nici nu-ti vine sa crezi !

Avatar utilizator
stuparu_alexandru
fanatic
fanatic
Mesaje: 8172
Membru din: 30 Oct 2005, 21:24

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de stuparu_alexandru » 03 Aug 2009, 13:34

ba da v-ati gasit toti sa-i luati apararea tonomatului de la gazeta. ce va da bani sa-l aparati ?
Nu fi si prost si tare-n gura... ca ... cine stie

DoRyN

Re: Stuparu - miezul din dodoaşcă

Mesaj de DoRyN » 04 Aug 2009, 14:21

stuparu_alexandru scrie:ba da v-ati gasit toti sa-i luati apararea tonomatului de la gazeta. ce va da bani sa-l aparati ?

Spune-i sa-si puna avatarul asta:

Imagine

Scrie răspuns