Minerul-Universitatea

Moderator: grup_moderatori

Închis

Cate puncte vom castiga la Motru ?

Poll ended at 01 Oct 2005, 09:56

3 puncte
47
94%
1 punct
2
4%
0 puncte
1
2%
 
Total votes: 50

Avatar utilizator
LUTU
suporter
suporter
Mesaje: 988
Membru din: 16 Sep 2003, 18:48

Mesaj de LUTU » 02 Oct 2005, 11:23

cel mai important e ca am luat 3 puncte, mie imi pare rau mai mult ca am luat gol decat ca scriu astia ce scriu...
asta e rostul fomistilor, sa latre, si bine zis... ignor din partea noastra :-x
ROMANI PRIN NASTERE,
OLTENI PRIN GRATIE DIVINA!

iuli

Mesaj de iuli » 02 Oct 2005, 12:13

Sa fac ceva pe ele de fituicile [cenzurat].Bine le zicea jiji!

aaaa,era sa uit :-x :-x :-x :-x :-x :-x ioanitoaia,m***** m**** de zeu,mare suporter mai esti!

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 02 Oct 2005, 16:02

Ma bucur ca, desi la inceput nu ma credeati, acum ati inteles la ce m-am referit si vad ca foarte multi dintre voi imi dati dreptate. Astia care scriu la ziarele din capitala nu au nici un interes sa scrie ceva bun despre Craiova. Numai mizerii si scandaluri sunt capabili sa scrie. :-x

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 02 Oct 2005, 16:43

ce blat ordinar la bistrita
2 penalty-uri neacordate in prima repriza, ocazii pt bistrita si se chinuie sa nu inscrie
in aparare este strigator cum fug de minge bistritenii
pun pariu ca gsp nu va vedea nimic

DoRyN

Mesaj de DoRyN » 02 Oct 2005, 17:06

In ultimele 15 minute jucatorii Craiovei au luat 5 [g] , in medie cate unul la fiecare 3 minute. Asta arata ca meciul nu a fost chiar usor si rezultatul a fost cu greu aparat.

Detalii tehnice despre meci AICI.

manex
fanatic
fanatic
Mesaje: 9737
Membru din: 17 Oct 2003, 23:21

Mesaj de manex » 02 Oct 2005, 19:50

offf, am luat un gol..... :o . nu-i nimic. care a vazut meciul imi poate spune daca am jucat mai bine sau mai slab comparativ cu meciurile trecute? si inca un lucru de la mine...................... :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :up: :up: :up: :up: :up: :)) :)) :up: :up: :)) :up: :up: :up: :up: :up:
Am zis!!

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 02 Oct 2005, 19:58

A fost un meci exagerat de urat datorita terenului graoznic pe care s-a jucat. Craiova a legat cateva pase destul de bine, dar nu a mai putut sa isi faca jocul ei obisnuit care ne-a incantat in etapele precedente. De la aceast aspect si pana la a spune ca a fost blat este o distanta ca de la cer la pamant. Tare curios sunt cine a fost trimisul GSP la Motru. :o

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 02 Oct 2005, 23:44

VOCEA CITITORILOR


Aparut in ziua de Luni 03 Octombrie 2005


Florin Rândaşu:

“Salut! Am tot discutat mai mulţi prieteni şi cred că bine ar fi ca oficialii clubului Universitatea Craiova să ceară socoteală pentru articolul din «Gazeta Sporturilor» intitulat «Blat oltenesc». Cei care au scris acest lucru să aducă dovezi sau să-şi ceară scuze public. Ştiţi că la Ioaniţoaia are viaţă bună doar cine cotizează, dar de data asta cred că trebuie să dea socoteală şi ziarul care inventează ştiri, ca şi televiziunea lui Voiculescu. Dacă nu veţi cere socoteală, toată lumea o să acuze clubul de blaturi şi atunci vă pierdeţi credibilitatea şi respectul tuturor.”
din eso

nu chiar ce am scris eu in mesaj, dar vad ca au luat atitudine

FreakBoy

Mesaj de FreakBoy » 02 Oct 2005, 23:49

frozen scrie:nu chiar ce am scris eu in mesaj, dar vad ca au luat atitudine
Ciudat...eu cand le-am trimis mesaj, a aparut pe site exact cum l-am scris eu!

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 02 Oct 2005, 23:52

am scris ca am discutat pe forumul asta cu alti membrii de aici, asta e singura diferenta notabila

baggio
fanatic
fanatic
Mesaje: 2569
Membru din: 10 Dec 2003, 00:09

Mesaj de baggio » 03 Oct 2005, 00:00

frozen se pare ca mesajul tau a fost ascultat!

Stângă, jignit de ?minciunile stil GSP?
Aparut in ziua de Luni 03 Octombrie 2005
? Managerul şi conducerea clubului craiovean au protestat împotriva felului în care a fost prezentat succesul alb-albaştrilor la Motru


Modul cum a fost comentată victoria Universităţii Craiova în numărul de ieri al cotidianului ?Gazeta Sporturilor? i-a şocat pe oficialii clubului din Bănie. Catalogarea partidei Minerul Motru - Universitatea, scor 1-2, drept ?blat oltenesc? i-a determinat pe antrenorul Ovidiu Stângă, pe directorul executiv Ovidiu Costeşin şi pe directorul sportiv Silvian Cristescu să formuleze un protest cu privire la articolul respectiv, dar şi în legătură cu atitudinea manifestată de cotidianul în cauză faţă de Universitatea Craiova. ?Lipsă de profesionalism, minciună, răutate şi venin sunt cuvintele ce definesc acest cotidian în relaţia cu Universitatea. Dacă ar exista un ziarist cu numele Gelu Olteanu şi dacă ar fi fost la meci, dar mai ales dacă ar fi fost în deplinătatea facultăţilor mintale, acesta ar fi observat ceea ce a văzut toată lumea - că a fost un meci corect, aşa cum Universitatea a jucat dintotdeauna. Universitatea Craiova nu a făcut şi nu va face vreodată blaturi, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care este, poate, cea mai iubită echipă din ţară?, se specifică în comunicatul emis ieri. În urmă cu câteva săptămâni, campania feroce pornită de GSP contra echipei Poli Timişoara, echipă care abia îşi anunţase pretenţiile de a se bate cu formaţiile bucureştene, i-a determinat pe suporterii alb-violeţi să protesteze vehement contra ?Carpetei Sporturilor?, aşa cum a fost denumit ziarul bucureştean. Mesaje de genul ?Carpeta nu se linişteşte, zi de zi ne abureşte?, ?Decenţa din presă zace în comă, citindu-vă ziarul îl umplem de vomă?, ?Ziarişti de scandal, în căutare de senzaţional, distrugeţi un fenomen social? ori ?Cei ce gândesc deficitar vă fac un tiraj exemplar? au fost arborate de galeria timişoreană la meciul Poli - Gloria Bistriţa, fiind însoţite de scandări la adresa cotidianului respectiv. (C. S.)
Suntem legaţi de familii, legaţi de pământ
Olteni legaţi până la moarte de alb-albastrul sfânt!

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 03 Oct 2005, 00:03

am vazut :D pe gsp articolul incriminat are un link catre un topic deschis de mine pe forumul lor
nu au bunul simt sa raspunda la intrebarile puse acolo

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 03 Oct 2005, 00:53

Sunt niste nemernici si sunt si lasi in acelasi timp pentru ca se ascund in spatele libertatii presei. Daca sunt oamenii siguri pe ei de ce nu vine Ioanitoaia in Craiova sa o dea parte in parte cu Postasu? Sa vedem care mai tare nu de alta... :-x

Atomic
junior
junior
Mesaje: 17
Membru din: 15 Apr 2004, 16:09

Mesaj de Atomic » 03 Oct 2005, 14:54

Nu vreau sa le iau apararea celor de la Gazeta, care au pacatele lor, insa mie mi s-a parut foarte ciudat golul lui Andrei Ionescu. Portarul din Motru practic si-a bagat singur mingea in poarta !! Probabil pe baza acelui gol au aparut si speculatiile de blat, plus faptul ca Silviu Lung e antrenor la Minerul !
Eu n-am putut vedea tot meciul asa ca nu ma pronunt, insa mi-e greu de crezut ca am fi avut nevoie de un aranjament la Motru, in conditiile in care echipa joaca bine si a defilat pana acum in Divizia B.
CRAIOVA este, si va ramane,
Acea echipa de renume!
Pentru ca voi, nu veti putea
Sa ne schimbati istoria !

baggio
fanatic
fanatic
Mesaje: 2569
Membru din: 10 Dec 2003, 00:09

Mesaj de baggio » 03 Oct 2005, 16:14

Atomic scrie:Nu vreau sa le iau apararea celor de la Gazeta, care au pacatele lor, insa mie mi s-a parut foarte ciudat golul lui Andrei Ionescu. Portarul din Motru practic si-a bagat singur mingea in poarta !! Probabil pe baza acelui gol au aparut si speculatiile de blat, plus faptul ca Silviu Lung e antrenor la Minerul !
Atomic portarul din Motru a alunecat la faza golului datorita terenului impracticabil pe care s-a desfasurat meciul!In cele 2 careuri erau practic namoale.Dar nu cred ca trebuie sa cautam acum explicatii la golul ala.E treaba lui de ce a luat golul, asta nu inseamna ca a fost blat.Portarii fac gafe meci de meci si nu mai sunt acuzati de blat.Pentru Craiova insa, presa buCUResteana are o "simpatie" aparte!
Suntem legaţi de familii, legaţi de pământ
Olteni legaţi până la moarte de alb-albastrul sfânt!

Închis