Poiana-Universitatea

Moderator: grup_moderatori

Închis

Va invinge Universitatea la Campina ?

Poll ended at 21 Oct 2005, 14:29

Da
38
93%
Nu
1
2%
Meci egal
2
5%
 
Total votes: 41

Avatar utilizator
Pacala
fanatic
fanatic
Mesaje: 4065
Membru din: 19 Iul 2004, 05:57

Mesaj de Pacala » 24 Oct 2005, 08:02

care echipele de pe primele locuri? ce zici acolo?

cu valcea n-am jucat
doar urzicenii ne-au batut nu stiu cum, asta e
4 Mioveni i-am batut in cupa la ei
5Petrolul i-am batut
6 otopeni n-am jucat inca

aia de la campina nu erau si nici acum nu sint in primele echipe
daca s-au gasit oameni care sa sustina doua echipe infiintate de rusi direct in divizia A, de ce nu s-ar gasi destui care sa sustina o echipa infiintata de Mircea Sandu direct in divizia B.

EDMOND_
fanatic
fanatic
Mesaje: 1115
Membru din: 22 Sep 2003, 17:33

Mesaj de EDMOND_ » 24 Oct 2005, 08:57

BALLY are oarecum dreptate...... in campionat,am batut mai ales echipele din jumatatea a doua a clasamentului.... astra, intergaz, juventus, dunarea ( greu de tot)...etc din prima jumatate doar pe Petrolul si Motru.....In cupa putem spune ca am reusit doua meciuri bune.... Acum avem un program destul de greu, iar in retur va fi infernal, ne vom deplasa la toate echipele ceva mai bune... Din pacate timpul preseaza, facem si reconstructie, dar in acelasi timp vrem si rezultate.Vrem si promovare si Cupa Romaniei.
Se lucreaza sub tensiune si va fi foarte greu.

@ Pacala, cu tine se poate discuta destul de greu. Tu esti intotdeauna cel mai destept, detii adevarul absolut in orice problema. Asa ca voi spune ca suporterii nostri sunt de departe cei mai buni din lume. Echipa nu are de suferit din cauza lor. Ei nu provoaca niciodata, nu vin niciodata bauti la meciuri , nu au devastat nici un tren vreodata , nu au provocat niciodata jandarmii si nici nu au jignit persoane nevinovate din orasele pe unde au trecut.
Nu stiu ce o fi cu detinatorii de mijloace de transport de sunt din ce in ce mai putini cei care sunt dispusi sa puna la dispozitie un microbuz sau un autocar pentru deplasarea la meciuri. Si de ce astia de la CFR pun din ce in ce mai multe piedici ( prin politia feroviara) celor care pleaca in deplasari. Sunt lucruri "tabu" despre care nu prea da bine sa discuti. Si despre care vorbesc destui suporteri din galerie dar nu au curajul sa spuna deschis ce si cum. Poate intra pe aici cei care mergeau in deplasari si nu mai merg ,sa spuna din ce motive nu o mai fac. Pana atunci sa ramanem la "Suntem cei mai buni dintre romani..."
Ne mai auzim peste un an, ca nu am chef de discutii interminabile si contraziceri de amorul artei...

spandau_sro

Mesaj de spandau_sro » 24 Oct 2005, 10:10

DoRyN scrie:Hai sa dicutam despre meci, de exemplu eu asa l-am vazut:


Imagine

Voi cum ati vazut acest meci ?
Superb, nu imi vine sa cred ca ai postat asta ! Exact la fel am vazut si eu meciul asta ! Nici la Galati nu exista ceva atat de prost. Nu se putea construi nimic, asta e motivul pentru care echipa a jucat slab. Pe un teren bun, ai nostri se impuneau fara probleme. Eu am vazut asa : echipa a inceput cu posesie, a incercat sa mareasca ritmul (ca in toate jocurile de pana acum), moment in care au aparut greselile de executie. Nu mergea nimic. Cele mai multe greseli le-au facut tocmai jucatorii de baza, in frunte cu Dananae. Ciumetii aia au stat cu c*** in poarta, pe doua linii si au dat gol la prima minge ajunsa in careu, la o greseala a apararii imediate. Aici cred ca s-a vazut lipsa lui Mitchell si cat de slab e Craciunescu, e mai prost chiar decat il stiam. Nu stiu ce cauta in lotul Craiovei, dar pun pariu ca are un contract beton. In repriza a doua, a intervenit crisparea jucatorilor, neobisnuiti sa joace la 0-1, CRISPARE INTRETINUTA CHIAR DE Stanga.
Nu trebuie sa ii spanzuram pe jucatori, sunt prea lipsiti de experienta (excelent editorial Ozzy). As pune rezultatul de sambata la capitolul : INFRANGERI NECESARE (=lectii). Trebuie si suferinta, esecuri, neimpliniri ca sa le stii pe toate in viata. Victoriile iti dau incredere, sunt bune pentru moral, dar infrangerile te calesc cu adevarat. CEEA CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC. De-asta nu ii inteleg pe suporterii care injura echipa. Echipa care este totusi in carti; e la un punct de lider, pe locul 2, doar datorita penalizarii si o consider in continuare principala favorita la locul 1. Inainte sa inceapa sezonul, imi spuneam ca daca la sfarsitul turului o sa fim intre primele 5, la mai putin de zece puncte de lider, avem sanse reale la promovare. :!:
Ar trebui sa fim fericiti ca suntem pe un drum excelent, fara precedent in ultimul deceniu, ca ne construim singuri o mare echipa, fara obligatii fata de cineva. CA IMPREUNA PUTEM INVINGE ...
Sustinere neconditionata pentru Stanga et.comp. !

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 24 Oct 2005, 10:24

hai lasati-o moarta ca nu terenul a fost de vina
nu am tras nici un sut inspre poarta
am intrat in careu doar la cornere
stanga a fost cel maislab de pe teren si de cand a intrat el nici ionescu nu a mai jucat nimic pentru ca toti pasau la stanga si asteptau miracolul
nu mai zic de decizia de al scoate din teren pe andrei
stanga este singurul vinovat si trebuie sa ne revenim urgent altfel e groasa rau
mititelu esti o mizerie
[/color]
EU sunt STUPAR !!!

cretu69
junior
junior
Mesaje: 93
Membru din: 20 Ian 2004, 09:55

U.CRAIOVA-CS OTOPENI

Mesaj de cretu69 » 24 Oct 2005, 10:35

Ce a fost, a fost hai sa vedem ce facem cu Otopeni-ul,meci foarte important pentru noi
si decisiv
"Vom fi iarasi ce am fost si chiar mai mult decit atit"

Bogho
suporter
suporter
Mesaje: 992
Membru din: 25 Aug 2004, 22:20

Mesaj de Bogho » 24 Oct 2005, 10:47

Catalin Tolontan, din gsp


Joacă bila, nu adversarul!


În ciuda înfrîngerii de la Cîmpina, Universitatea Craiova rămîne principala favorită la promovare. De ce? Pentru că Petrolul merge prost? Pentru că Otopeniul e, totuşi, un vis de dată recentă? Pentru că Vîlcea e inconstantă?

Nu! Ştiinţa e favorită pentru că a jucat cel mai bun fotbal al seriei. În condiţiile în care n-a beneficiat de ajutorul arbitrilor. Plus că are un antrenor, pe Ovidiu Stîngă, care nu face compromisiuri şi care are o poftă nebună de confirmare. Amintiţi-vă că acum cîţiva ani îi critica dur pe tehnicienii din România, deşi era fotbalist activ!

În fine, Craiova trebuie să schimbe ceva. Stilul belicos din declaraţii. Starea de război cu toată lumea, care se transmite în tribune. Dacă Universitatea va fi defavorizată, deocamdată nu a fost!, vor sări suficiente voci ca să semnaleze asta. Deocamdată, miroase a praf de puşcă absolut gratuit!

Singura care poate împiedica Universitatea e chiar Universitatea. În snooker există o vorbă: "Joacă bila, nu juca adversarul". Asta trebuie să facă Ştiinţa. Să joace şi va promova.

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 24 Oct 2005, 10:50

o:
mititelu esti o mizerie
[/color]
EU sunt STUPAR !!!

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 24 Oct 2005, 10:59

@Pacala: Daca baiatul ala care a luat bataie de la jandarmi este unul dintre cei care au intrat pe teren la meciul Universitatea Craiova - Petrolul Ploiesti dati-mi voie sa consider ca Dumnezeu a facut dreptate.

@Vltras Craiovensis: Nu vorbi fara sa stii. Vezi ca in 15 martie 1997 gruparea aia despre care tu zici ca nu a existat niciodata a ocupat orasul Craiova pentru cateva ore.

@Doryn: cine a fost copacul de pe teren la acest meci?

Avatar utilizator
nr.zece
fanatic
fanatic
Mesaje: 4728
Membru din: 08 Sep 2003, 13:10

Mesaj de nr.zece » 24 Oct 2005, 11:54

imi poate spune cineva de ce portarul campinenilor a jucat in tricoul lui ajax
tricoul avea sigla si sponsorul celor de la ajax
stiecineva ce prevede regulamentul
eu cred ca meciul ar trebui pierdut de cei de la poiana la masa verde, asta daca nu cumva e mai important un vot pentru nasu
mititelu esti o mizerie
[/color]
EU sunt STUPAR !!!

DoRyN

Mesaj de DoRyN » 24 Oct 2005, 12:20

bogho scrie:... din gsp
Dupa cum cred ca ai vazut aici pe forum, dar mai ales in sectiunea Sebastian DOmozina, nu se mai preiau citate de pe gsp, la solicitarea mai multor utilizatori, ca urmare a unor articole cu care acestia nu au fost de acord, pana in momenul in care acestia isi vor schimba opinia.

FreakBoy

Mesaj de FreakBoy » 24 Oct 2005, 12:29

DoRyN scrie:
bogho scrie:... din gsp
Dupa cum cred ca ai vazut aici pe forum, dar mai ales in sectiunea Sebastian DOmozina, nu se mai preiau citate de pe gsp, la solicitarea mai multor utilizatori, ca urmare a unor articole cu care acestia nu au fost de acord, pana in momenul in care acestia isi vor schimba opinia.
o:

zolo
suporter
suporter
Mesaje: 874
Membru din: 16 Mai 2004, 14:32

Mesaj de zolo » 24 Oct 2005, 14:37

regulamentul nu spune nimic referitor la inscriptia tricourilor unei echipe, doar culoarea trebuie sa fie potrivite
nu are importanta nici stema, nici sponsorul
GRUPPO MAXIMA-TRANSILVANIA

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 24 Oct 2005, 15:13

Este important ca portarul sa aiba echipament diferit fata de toti jucatorii celor 2 echipe precum si de arbitru. Dupa cum ati vazut la Rapid-Steaua arbitrul era imbracat in visiniu si nu s-a sesizat nimeni. Nu cred ca mai avem noi vreo sansa sa sensibilizam pe cineva cu chestia asta cu portarul Campinei, insa ne putem astepta ca la urmatorul meci adversarii sa joace in tricurile Stelei ca sa-i provoace pe cei mai fierbinti dintre spectatorii nostri...

Avatar utilizator
Pacala
fanatic
fanatic
Mesaje: 4065
Membru din: 19 Iul 2004, 05:57

Mesaj de Pacala » 24 Oct 2005, 18:07

Che, tot n-ai raspuns la intrebari .....lasa ..ca sa vezi unde era justitia divina :laughing:
auzi, dar daca nu era printre cei care au intrat ? :(

Edmond, interesanta chestia cu dialogul cand primul lucru pe care il faci e sa ataci interlocutorul..nu stiu cum oi fi eu dar tu esti in afara oricarui pericol ..stii tu....
totul e sa nu fi moderator, atunci gasesti motive sa stergi mesajele celor care au alta parere..stim noi ... :-)
vad ca ramas in lipsa de argumente..apropo de nr celor din grup si de varsta........ca doar nu era sa atace jandarmii oameni cu mustati, burti, ani multi,ochelari si palarioare ca a lui nea nicu pe cap ..spune si tu
:laughing: ei ataca grupurile mai mari de tineri..........probabil de aia sint atacati ca au facut cine stie ce prostii in tren..nu-i asa? :lol:
daca s-au gasit oameni care sa sustina doua echipe infiintate de rusi direct in divizia A, de ce nu s-ar gasi destui care sa sustina o echipa infiintata de Mircea Sandu direct in divizia B.

Codul lui DaVinci

Mesaj de Codul lui DaVinci » 24 Oct 2005, 18:33

@Pacala: daca cel atacat de jandarmi nu este unul dintre cei care au intrat pe teren la meciul cu Petrolul, atunci chiar imi pare rau pentru el, dar sper ca acest incident sa fie un exemplu pentru cei care devasteaza trenurile in deplasari, sar in terenuri la meciurile de acasa, sau sar la bataie cu taranii pe campuri. Un ultras trebuie sa aiba demnitate si sa nu recurga la acte de violenta in situatii jenante sau care nu se ridica la anumite standarde de moralitate.

Nu spun ca trebuie sa fim pasnici si sa ne primim adversarii cu flori si niic ca trebuie sa fraternizam cu politia sau jandarmeria, dar trebuie sa ne gandim la consecinte inainte de a face niste actiuni numai de dragul de a iesi in evidenta.

Închis