[UPDATE: FOTO] Istorie si pasiune
Scris de JustME

Istorie si pasiune

Istoria glorioasa a Stiintei si pasiunea nemarginita a suporterilor olteni s-au intalnit ieri intr-un meci demonstrativ jucat intre fostele glorii ale Universitatii Craiova si patimasii suporteri olteni. In timp ce spatiul virtual e invadat de tot felul de suporteri facuti la apelul bocancilor care cu ochii injectati si spume la gura revendica palmaresul si identitatea Stiintei, in viata reala, pe stadionul Extensiv fostele glorii si suporterii au securizat fara tagada brand-ul Universitatea Craiova. Acest lucru fiind consfintit printr-un banner urias pe care era scris cu litere mari, ca sa priceapa toti de la Booveni la Bucuresti, "6 Cupe 4 Campionate ale noastre-s toate".


La actiunea desfasurata sub egida Asociatiei Suporterilor Olteni (ASO) au participat nume grele ale Craiovei Maxima precum Nicolae Tilihoi, Sorin Cartu, Mircea Irimescu sau Costica Donose. Alaturi de ei au venit si jucatori din generatiile mai tinere, precum Pavel Badea, Emil Sandoi, Silvian Cristescu, Corneliu Papura sau Danut Bica.


Nici din echipa suporterilor nu au lipsit numele importante, printre componenti facandu-si loc Lucian Tilihoi, Mircea Otet sau Alexandru Dardu (fiul regretatului Sebastian Domozina) membrii de onoare ASO. Nu a fost uitat nici Costica Stefanescu care din pacate in aceste clipe duce un meci greu cu boala cumplita. Suporterii si fostii sai coechipieri onorandu-l prin mesajul "Alaturi de capitan", dovedind astfel ca fosta noastra glorie nu este singura in lupta cu boala si ca v-a avea mereu suportul moral al tuturor. Multa sanatate COSTICA STEFANESCU, fa-te bine capitane, avem nevoie de tine aici printre noi nu alaturi de "Tunar", Zoli, nea Petre Deselnicu, nea Sebi Domozina sau Cristi Neamtu in ceruri.


Ieri, fara tagada, epicentrul oltenismului a fost in Craiova pe stadionul Extensiv acolo unde in miros de fumigene, batai din palme si scandari, trecutul, prezentul si viitorul Stiintei s-au contopit. Nimeni, nicodata nu o sa fie stapan pe sudoarea fruntii lui Tilihoi, sau driblingurile lui Cartu, sau mirosul de fumigene, sau glasurile suporterilor. Stiinta nu si-a pierdut niciodata identitatea, nu si-a pierdut niciodata reperele morale iar spiritul ei traieste prin fostele glorii si suporteri.