Universitatea Craiova - Sezonul 2023/2024

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Pe ce loc ne vom clasa la finele stagiunii 2023-2024

Poll ended at 31 Iul 2023, 18:40

1. Vom fi campioni
23
40%
2. Vicecampioni
4
7%
3. Locurile 3-4
26
45%
4. Locurile 5-6
4
7%
5. Play-out
1
2%

Total votes: 58

Geronimo
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2023/2024

Mesaj de Geronimo » 19 Sep 2023, 18:12

robertc scrie:
Geronimo scrie:
19 Sep 2023, 18:02
R.E.N. scrie:Sa-i punem presedinti si antrenori pe viata, Geronimo, ca au salvat echipa acum aproape zece ani. Sa-l mai lasam pe nea Sorin sa-si recomande cunoscutii antrenori, sa mai cheltuim niste milioane pe Campani, Ofosi si Mamuti, si sa asteptam cuminti sa facem performanta.
Nu am spus asta. Si cel care traieste o singura zi pe pamant pacatuieste. Toti suntem cu lumini si umbre. Pacat ca nu vedem si umbrele lui Devis, Cristiano, Marinos si nea Mihai.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
tu esti din ala care a inteles patriotismul local prost,ti s-a explicat ca baietii se ajuta intre ei din prietenie si interes,dar nu vrei tu sa intelegi. Acum se cauta( ar trebui) profesionisti,cum am am mai zis,nu mai sunt oltenii ce au fost.
Colegule, am avut de toate. Cum au plecat Cristiano si Marinos?

Cum a reinviat echipa? Cu M. Copilu? Cu "japoneji"?

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 19 Sep 2023, 18:13

robertc scrie:sa fiu mai clar Geronimo,tu esti ca ardelenii care ii urasc pe oltenii veniti la firmele auto sa lucreze.
Eu?! Am zis eu ceva de rau de ardeleni sau moldoveni?

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 19 Sep 2023, 18:30

Exact de ce va certati amu'? Stati lejer, ca nu ne intreaba pe noi Rotaru pe cine pune antrenor.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 19 Sep 2023, 18:49

Pai ne place sa ne jucam de-a "Rotaru ne intreaba". Asta e toata distractia :-D Oricum, sunt mai multe idei bune pe forum decat a avut toata conducerea ani de zile. Eu tot cred ca ar fi foarte util ca cineva sa participe la conferintele de presa, sa mai putem intreba si noi una-alta. Nu sunt cativa colegi din Craiova, dornici sa-si rupa din timp o ora-doua o data la cateva saptamani? Poate asa, punand intrebari, ne mai transmitem si noi ideile si mai aude si domnu nea Mihai ceva nou.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 19 Sep 2023, 20:30

Reghe mai are puțin și îl prinde pe Borcea din urmă:)))) de asta luam noi câte o căruță de goluri pe meci :))) omul rupea bucile în loc să studieze adversarul:))))
CRAIOVA NESUPUSA

Doomsday
suporter
suporter

Mesaj de Doomsday » 19 Sep 2023, 20:42

Pai...mai poate? A cam imbatranit si el.

Stefan..
membru
membru

Mesaj de Stefan.. » 19 Sep 2023, 20:53

Rotaru culege, in premiera, roadele unei politici incorecte fata de antrenori buni, bunicei sau si mai si, ca nu erau olteni. De care s-a debarasat incorect sau , mai degraba , prost sfatuit de catre patriotii locali. Reghe pleaca legal, oarecum neelegant, dar acoperit. Partea negativa a situatiei este ca Stiinta sa nu fie perceputa ca un sat fara caini, ocolita de catre antrenori . Gigi isi poate permite, Hagi e totul la Viitorul, mititelul are suficienta mediatizare si e bine pentru el, iar CFR-ul se descurca…Rotaru?... Nu are decat sa joace cartea corecta… Altfel, dincolo de reprezentatiile din tribuna, Peluza Nord mai exista?

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 19 Sep 2023, 21:56

Cica s-au vandut doar vreo 3.000 de abonamente sezonul asta...950 doar in peluza de alea cu 100 de lei sau chiar reinoiri la 70 lei.
Putin, foarte putin ..."slabanii" de la T2 si-au pierdut speranta si credinta. La peluza vad ca sunt mai multe ca anul trecut.
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 19 Sep 2023, 22:39

Freestate scrie:Cica s-au vandut doar vreo 3.000 de abonamente sezonul asta...950 doar in peluza de alea cu 100 de lei sau chiar reinoiri la 70 lei.
Putin, foarte putin ..."slabanii" de la T2 si-au pierdut speranta si credinta. La peluza vad ca sunt mai multe ca anul trecut.
Daca in vara eram cu Reghe
.. Ok. Aveam mai multe. Dar cu toata bulibaseala... Nu ma mira. Desi nu cred ca e nr corect.
Eu am la. Nord si nu am luat prin PN. Deci...

Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk

Am zis!!

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 20 Sep 2023, 01:08

Hai sa fim seriosi. Tot ce-a mai ramas e hazul de necaz.

De doua zile nu avem antrenor, iar clubul (adica Rotaru, ca el e un fel de Ludovic al paishpelea) tace paralizat, ca o curca prinsa noaptea-n faza lunga.

O sa vina Papura "sa ne salveze". Sigur o sa faca 5 din 5. Ba chiar eu ii urez sa faca 5 din 4 jumate, cum se facea penvremea lui Ceausescu cincinalul in 4 ani jumate.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 20 Sep 2023, 02:36

Pai in momentul asta e prins cu pantalonii in vine grav de tot Rotaru, si in afara de clauza mica pusa lui Reghe, care putea sa fie cu doua taisuri daca era mare si o dadea in manelisme soarele si nu te mai scapai de el, cel putin legat de faza asta, eu nu stiu ce ar putea sa faca Rotaru si e normal sa fie amutit.
Stiti la ce scenariu absolut abject m-am gandit eu? Dar daca Reghe stia ca pleaca la arabi si urmarea de fapt sa fie dat afara si sa isi ia el astia 300K, drept pentru care a facut, sau mai bine zis nu a facut nimic, astfel ca ne-au batut si Farul si Fcsb, poate a mai si luat ceva la pariuri stiind ca scorul la pauza e ala care a fost, identic cu cel final…
V-ar mai mira ceva?
Ca sa fie mizeria completa, vad pe net un video cu Mironica, Prunea si Badea (Pavel) la telefon, si ce spune Badita intrebat de Prunea (proaspatul logodit cu Miti pe ramura Șumi) despre plecarea lui Rotaru si preluarea/fuzionare cu FCU, cu Miti patron unic?! Pai, zice Badita, nu ar fi rau!?!?
Voi va dati seama ca asta e cel care alege custodele echipei, si nu ii vine deloc pe gat sa vomeze de la Mititelu?
Eu zic ca mai urmeaza instalarea lui Napoli, pe model AI Cuza, si dezastrul e clar…
Ce ne facusi Reghe?! Ce ne facusi Mirele?! Toate astea ca sa aveti voi masini si ceasuri si sa va duceti in Golf?! Fi-v-ar golful de ras!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 20 Sep 2023, 02:51

Si ca sa fie treaba treaba, se opera si Zajkov si e indisponibil posibil tot anul:
https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/pr ... ta-2588329
Sa fie karma pentru dubla cu Neagoe? Dubla fiind formata de luatul de la Cluj prin metoda aplicata acum de Reghe, si datul lui afara dupa 2 etape in noul sezon, ca sa ii faca loc soarelui?
Nu mai vreau nici campionat, nici playoff daca e, doar sa nu retrogradam si sa nu ajungem iar cu Mititelu. Merge si sa retrogradam, decat cu Mititelu…
Rotaru, fii tare si scapa-ne cumva. Nu ii mai baga in seama pe toti cobitorii, fa cumva sa fie bine si sa intoarcem noi lovitura asta puternica, asa ca in tenis cand pui racheta si te folosesti de forta de la adversar.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 20 Sep 2023, 09:59

Pai Badea e suparat ca a fost indepartat prietenul Neagoe. Pentru care a facut lobby ani de zile. Acum s-a basicat si marele strateg nea Sorin. Toti marii ganditori care vor numai olteni la echipa si multumita carora de la Mangia incoace i-am avut antrenori pe piturca, Neagoe, Radoi, Papura. Si care, ca niste olteni adevarati, (ma scuzati) sunt ranchiunosi.

Problema e ca anul viitor e an electoral si Rotaru si-a luat-o in dinti in ultimul an jumate (mergand totusi pe mana lui Cartu si Badea, cu Neagoe si Radoi), iar colectia de ‘stele’ din vestiar pare sa nu fie chiar asa stelara. Daca se ajunge la concluzia ca 5k de voturi in plus de la cabaline sunt importante, ca lumea la Craiova vrea fotbal indiferent cine il face, si ca Rotaru ii supara pe ‘stakeholderi’ si nici nu rupe gura targului cu performanta, sansele sunt mari sa ne trezim cu o ‘reorganizare’. Daca nu se stia ca sunt sanse pentru asta, nu plecau angajatii de la peluza ccurului de langa mititelu.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 20 Sep 2023, 11:30

R.E.N. scrie:
20 Sep 2023, 09:59
Pai Badea e suparat ca a fost indepartat prietenul Neagoe. Pentru care a facut lobby ani de zile. Acum s-a basicat si marele strateg nea Sorin. Toti marii ganditori care vor numai olteni la echipa si multumita carora de la Mangia incoace i-am avut antrenori pe piturca, Neagoe, Radoi, Papura. Si care, ca niste olteni adevarati, (ma scuzati) sunt ranchiunosi.

Problema e ca anul viitor e an electoral si Rotaru si-a luat-o in dinti in ultimul an jumate (mergand totusi pe mana lui Cartu si Badea, cu Neagoe si Radoi), iar colectia de ‘stele’ din vestiar pare sa nu fie chiar asa stelara. Daca se ajunge la concluzia ca 5k de voturi in plus de la cabaline sunt importante, ca lumea la Craiova vrea fotbal indiferent cine il face, si ca Rotaru ii supara pe ‘stakeholderi’ si nici nu rupe gura targului cu performanta, sansele sunt mari sa ne trezim cu o ‘reorganizare’. Daca nu se stia ca sunt sanse pentru asta, nu plecau angajatii de la peluza ccurului de langa mititelu.
Exact așa văd și eu situatia actuală! Cabalinelor li s-a promis ceva concret legat de treaba asta, problema mea e că auzisem niste zvonuri de anul trecut că mititelu s a milogit de Olguta sa pună el Mana pe echipa după ce pleacă Rotaru, însă totuși cred că și mai marii orașului ar trebui sa fie conștienți că dacă ar fi o singura echipa cu mititelu l ar susține doar alea 5k de cabaline și restul de 30k ne am baga plua in el de fotbal!
Eu tot cred că așa cum l au găsit pe Rotaru peste noapte vor găsi și pe altcineva din adâncurile cosa nostra

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 20 Sep 2023, 11:46

fanatic16 scrie:
20 Sep 2023, 11:30
mai marii orașului ar trebui sa fie conștienți că dacă ar fi o singura echipa cu mititelu l ar susține doar alea 5k de cabaline și restul de 30k ne am baga plua in el de fotbal!
daca se intampla , in maxim 6 luni Mititelu are stadionul full. Nu e cazul sa supralicitam calitatile suporterul craiovean.

Scrie răspuns