UEFA Conference League:Universitatea Craiova - NK Maribor
Moderator: grup_moderatori
-
- suporter
Re: UEFA Conference League:Universitatea Craiova - NK Maribor
Ziua cea mare, hai pe ei de la inceput si poate tine si putin norocul cu noi, prevad un meci de infarct cu penalty uri la final cum ne place noua sa trecem de la extaz la agonie, pregatiti va emotional pentru diseara
Eu sper la un 3-0 curat si cinstit, dupa modelul Zorya, cu Baiaram sutand naprasnic din intoarcere ca sa il multumeasca pe Bobby, dupa care un gol plasat! Golul 3 Kolijc cu capul ca la Clooj.
Hai baietii!!!!
Hai baietii!!!!

Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- fanatic
Cred că e timpul să facă și Ivan un meci bun și într-un meci decisiv. Sper să joace Vladoiu și nu amețitul de Căpățână, in față eu aș juca cu Ivan pe stânga, Mitriță, Paradela pe dreapta și Koljc vârf. Trebuie jucat ofensiv .
Forța Știința!!
- Leonard Albert
- fanatic
Ivan e mana moarta de mult timp. Si Koljic.
-
- suporter
Are careva un link unde se poate vedea meciul si in afara tarii? Se pare ca digionline nu merge in afara.
antenasport.ru, selectezi Channels și cauți Digisport!
-
- suporter
ciudat prim 11 prezentat pe pagina oficiala de fb. Cretu in spatele varfului si Mitri in dreapta
poate e pusa la deruta echipa in teren, posibil sa fie un 4-3-3 cu Oshima si Cretu interi. ar avea mai mult sens decat Cretu in spatele varfului. surprinde lipsa lui Houri, in conditiile in care trebuie sa dam 2 goluri mi se pare mai util Houri decat Cretu. in fine, sa speram ca iese bine.
forza STIINTA!
![:smile36: [smile36]](./images/smilies/smile36.gif)
poate e pusa la deruta echipa in teren, posibil sa fie un 4-3-3 cu Oshima si Cretu interi. ar avea mai mult sens decat Cretu in spatele varfului. surprinde lipsa lui Houri, in conditiile in care trebuie sa dam 2 goluri mi se pare mai util Houri decat Cretu. in fine, sa speram ca iese bine.
forza STIINTA!

Si eu cred ca e un 4-3-3. Cretu cred ca e in teren doar ca sa avem un jucator in plus la faze fixe. Hai Craiova! Sper sa fie minim 20k si sa sustina echipa 

Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- fanatic
Probabil Crețu va juca mai sus pentru că se lipește la gol, poate fi o inovație marca Gâlcă.
Forța Știința!!
20 de minute fără nerv...vreau sa vad presiune pe ei, sa fortam...trebuie sa marcam minim 2 goluri!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
-
- fanatic
Arbitrii sunt de județeană, jocul e fragmentat rău de tot ceea ce convine la Maribor, plus că lor le dă fault la fiecare împingere și nouă nu. Dar....nu avem atacant și asta o știu toți, nu putem desface apărarea lor aglomerată fără un vârf adevărat. Probabil că, Koljc se va da lovit după 10 minute dar nici pe bancă nu avem nimic. Trebuie riscat și băgat Houri pt că japonezul minune e varză.
Forța Știința!!
-
- fanatic