Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
-
- membru
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Deci trebuie reglata partea de goluri luate. Iar noi luam goluri in general pe greseli personale sau prostii stupide de liga a 3-a, trebuie lucrat la atentia fundasilor si a inchizatorilor, cat si la tratarea cu seriozitate a fazelor de atac, ca daca iti ia mitrita 5 in mingi in 10 minute si ti le pierde la 40 de metri de poarta adversa cand tu esti pe tranzitie pozitiva cu fundasii la jumatatea terenului, cam o furi in 90% din cazuri
Nu avem inca decat la nivel de zvon transferurile lui Cicaldau si al bosniacului, si cred ca luni se incheie perioada de transferuri.
Asteptam, ce sa facem…
Asteptam, ce sa facem…
O gresisi, în 2019 am terminat pe 4, după ce am pierdut toate meciurile din returul playoffului, in afara de cele cu Astra și Sepsi, iar în cupa am pierdut de doua ori cu viitorul , dubla manșă semifinale.Bobby scrie: ↑07 Sep 2024, 06:22Pai nu prea e asafanatic16 scrie: ↑06 Sep 2024, 15:35Mitrita și Cicaldau au jucat împreună din iulie 2018 până în ianuarie 2019, însă e drept că lotul era mult mai slab și deși ei ieșeau la rampa nu puteau cara singuri toata echipa, când noi aveam o defensiva vai de ea, care se clătina la fiecare meci și un atac ineficient după ce se accidentase Koljic
Campionatul regular 2018-2019 : Craiova termina pe locul 3, 45 de puncte in 26 de meciuri, golaveraj 43-24 (Ivan si Markovic nu erau la echipa parca, Koljic era rupt, Mitrita plecase la americani).
Campionatul regular 2023-2024 (cu Koljic, Markovic, Ivan si Mitrita) : Craiova termina pe locul 4, 49 de puncte din 30 de meciuri, golaveraj 47-38.
Și acum compara și adversarii de acum 6 ani și din prezent, pai in actualul sezon cam oricine poate bate pe oricine, ori în 2018 in afara de CFR, FCSB, viitorul era ușor spre foarte ușor să bați restul echipelor,ciurucuri care marea majoritate au retrogradat sau s-au desființat.
Campionatul este mult mai echilibrat în prezent , nu se compara.
azi nu trebuiau să joace amicalul cu fc arges?? nicio știre nu găsesc..
nu cautasi suficient de mult scorul fu 1-1, autogol marcat de Danciu folosit fundas stanga si golul nostru marcat de Ivan.
Lung junior – Vlădoiu, Sierra, Vancea, Danciu – Căpăţână, Screciu, Houri – Mora, Paredela, Ivan.
Au intrat pe parcurs: Lazar – Badelj, Oshima, Barbu, Ninaci, Koljic, Lapadatescu, Buşa.
sursa: prosport.ro
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... e-19982351
Defensiva era mai buna atunci si atacul nu era neaparat mai rau. Astea-s cifrele - in rest e poezie (sau gargara cum ii place lui roty).fanatic16 scrie: ↑07 Sep 2024, 11:54O gresisi, în 2019 am terminat pe 4, după ce am pierdut toate meciurile din returul playoffului, in afara de cele cu Astra și Sepsi, iar în cupa am pierdut de doua ori cu viitorul , dubla manșă semifinale.Bobby scrie: ↑07 Sep 2024, 06:22Pai nu prea e asafanatic16 scrie: ↑06 Sep 2024, 15:35
Mitrita și Cicaldau au jucat împreună din iulie 2018 până în ianuarie 2019, însă e drept că lotul era mult mai slab și deși ei ieșeau la rampa nu puteau cara singuri toata echipa, când noi aveam o defensiva vai de ea, care se clătina la fiecare meci și un atac ineficient după ce se accidentase Koljic
Campionatul regular 2018-2019 : Craiova termina pe locul 3, 45 de puncte in 26 de meciuri, golaveraj 43-24 (Ivan si Markovic nu erau la echipa parca, Koljic era rupt, Mitrita plecase la americani).
Campionatul regular 2023-2024 (cu Koljic, Markovic, Ivan si Mitrita) : Craiova termina pe locul 4, 49 de puncte din 30 de meciuri, golaveraj 47-38.
Și acum compara și adversarii de acum 6 ani și din prezent, pai in actualul sezon cam oricine poate bate pe oricine, ori în 2018 in afara de CFR, FCSB, viitorul era ușor spre foarte ușor să bați restul echipelor,ciurucuri care marea majoritate au retrogradat sau s-au desființat.
Campionatul este mult mai echilibrat în prezent , nu se compara.
-
- membru
Iar nimic azi?
-
- fanatic
Probabil Cic și bosniacul stau la două capete....tare mi-e că dacă până luni nu ii semnează pe cei doi Rotaru va lua la disperare vreun Campanu sau Blesa
rejele blatist iarăși a dat un jucător la Rapid pe un preț de nimic, Grameni, pe 400k! nouă ni l-ar fi dat pe minim 1 milion! mare jagardea acest reje blatist și prea mult respect și-a luat ăsta de la noi de-a lungul timpului, iar el numai cu jigodisme la adresa noastră! Urât caracter de om
Exact, numai noua ne vând scump sclavii ciobanului, rejele, iftime, etc.
Acum un an doi mânca [cenzurat] că va pleca pe nuj cate milioane Grameni.
Mi-e silă de cloaca asta infectă de ligă mioritică și sclavii ei care vând la preturi preferențiale.
Însă pentru noi e important să vina atacantul și Cicaldau!
Acum un an doi mânca [cenzurat] că va pleca pe nuj cate milioane Grameni.
Mi-e silă de cloaca asta infectă de ligă mioritică și sclavii ei care vând la preturi preferențiale.
Însă pentru noi e important să vina atacantul și Cicaldau!
Trebuie sa ne crestem tinerii nostri. Asta cu luatul de la Hagi e tzeapa. Cic a fost bun si atat.
oricum Grameni e puscarie, nu l-as vrea la noi nici gratis! Umflat la maxim de blatist, gen Radaslavescu, T.Baluta, Nedelcu sau Ianis cel fara de echipa!
Pe mine ma uimeste cat de fraier e Sucu ala si cum isi poate bate joc de banii lui
Pe mine ma uimeste cat de fraier e Sucu ala si cum isi poate bate joc de banii lui
Eu nu cred ca ne cere Hagi noua mai mult ca altora,cred ca nu stim noi sa negociem.
Exact. Trebuie mai multa atentie la tinerii nostri, se pierd prea multi.Paul scrie:Trebuie sa ne crestem tinerii nostri. Asta cu luatul de la Hagi e tzeapa. Cic a fost bun si atat.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Atacantul bosniac Jovo Lukic a fost achiziţionat de Universitatea Craiova de la campioana Bosniei Herţegovina, Borac Banja Luka, suma transferului fiind de 400.000 de euro plus bonusuri. Vârful de 25 de ani şi 1,90 metri se află deja de sâmbătă în Bănie, unde a efectuat vizita medicală şi va semna un contract pe patru ani cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, el urmând să fie prezentat în curând de gruparea condusă de Mihai Rotaru.
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... v-19983202
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... v-19983202