Etapa 10: Universitatea Cluj - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 10: Universitatea Cluj - Universitatea Craiova
Ba, gata!! Pana la Ivan!! Marko e la altii. Pana la Ivan!!
Am zis!!
Gata sefu !
le...da parca mai util era Markovic...
le...da parca mai util era Markovic...
Ce zici de asta Free...Freestate scrie: ↑19 Sep 2024, 18:22Ivan l-ar putea juca pe ... Isus.
Cu mecla aia de rastignit, resemnat, parca e putin si supt la fata, constitutie astenica dar cu fundul mare ...e actorul perfect.
Robert Powell si Jim Caviezel sunt labe triste... Ivan e terminatul perfect. Ar putea lua Oscarul inca de la casting.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- fanatic
2 șchiopi in atac....mi se rupe dacă joacă Koljc sau Ivan , amândoi sunt pământ. Mai bine ar juca Gâlcă cu un 9 fals Paradela sau Mora , sau poate Barbu.
Forța Știința!!
Stiu si eu Paul, e prea scolastica...Ivan e capabil de mai mult.
Si inca nu e in presa poza asta... E clar... Nici forumul nu mai e ce a fost..
Am zis!!
„Nimeni nu se scaldă de două ori în acelaşi râu”...Menix
Vad ca au fost inregistrati la lpf Lopez si Lukic...cred ca spaniolul incepe titular duminica.
-
- fanatic
Am urmărit conferința lui Gâlcă....Costel zice că băjeții vor juca cu determinare ....vom vedea. Mai zice că U Cluj sunt f omogeni.....aici nu și-a făcut temele , sunt aceeași jucători doar la mijloc in rest sunt vinituri.
Forța Știința!!
Bajetii zice multe, cu faptele sta prost )))
CRAIOVA NESUPUSA
- G.Ovidiu-Catalin
- suporter
Breichin Niuz!
Gâlcă va fi dat mâine afară, Rotaru pleacă pentru ca și-a făcut plinul, Pavel Badea este noul investitor, alături de Adrian Mititelu și de Ion Alupoaie. Director sportiv va fi C. Staicu de la CV, scouter “cel ce știe tot pe forum”. Mai mult decât atât, cei de la Facebook au hotărât ca site-ul “Craiova-Maxima” să aibe “liezonuri” (din Fr.) directe cu facebucul echipei, pentru că sunt asemănări clare între scriitori. Mitriță va fi trimis la echipa a noua (pentru ca a doua “nu mai ie”) de către viitorul antrenor oltean, Bancu va fi răstignit în centrul Craiovei, iar la echipă vor ajunge Lamal și Mbabe, conform noilor scouteri profesioniști. Ei vor veni gratis, din respect pentru profesionalismul noilor conducători ai Științei. FRF a hotărât deja să oprească desfășurarea Ligii I, dându-și seama că acest campionat ar fi o pierdere de timp cu Universitatea Craiova având astfel de profesioniști la timonă, și să declare campioană pe Universitatea Craiova. Mircea Lucescu a declarat ca este cel mai bun lucru ce se putea întâmpla in fotbalul românesc. Singurul care au înjurat nefiind de acord, au fost Nețoiu, Badea, Mititelu și “cel ce știe tot”, care s-au supărat că vor trebui și ei, la rândul lor, să plătească niște limbisti 2-3 ani și abia apoi să transfere fotbaliștii la dinamuie gratis. Dar specialiștii iubitori de Știința, nu! Ei vor rămâne specialiști.
Iubirea față de Universitatea Craiova nu dispare din suflet. Eu nu iubesc Știința pentru trofee, ci pentru că o iubesc! Este simplu, o iubesc pentru că o iubesc!
Gâlcă va fi dat mâine afară, Rotaru pleacă pentru ca și-a făcut plinul, Pavel Badea este noul investitor, alături de Adrian Mititelu și de Ion Alupoaie. Director sportiv va fi C. Staicu de la CV, scouter “cel ce știe tot pe forum”. Mai mult decât atât, cei de la Facebook au hotărât ca site-ul “Craiova-Maxima” să aibe “liezonuri” (din Fr.) directe cu facebucul echipei, pentru că sunt asemănări clare între scriitori. Mitriță va fi trimis la echipa a noua (pentru ca a doua “nu mai ie”) de către viitorul antrenor oltean, Bancu va fi răstignit în centrul Craiovei, iar la echipă vor ajunge Lamal și Mbabe, conform noilor scouteri profesioniști. Ei vor veni gratis, din respect pentru profesionalismul noilor conducători ai Științei. FRF a hotărât deja să oprească desfășurarea Ligii I, dându-și seama că acest campionat ar fi o pierdere de timp cu Universitatea Craiova având astfel de profesioniști la timonă, și să declare campioană pe Universitatea Craiova. Mircea Lucescu a declarat ca este cel mai bun lucru ce se putea întâmpla in fotbalul românesc. Singurul care au înjurat nefiind de acord, au fost Nețoiu, Badea, Mititelu și “cel ce știe tot”, care s-au supărat că vor trebui și ei, la rândul lor, să plătească niște limbisti 2-3 ani și abia apoi să transfere fotbaliștii la dinamuie gratis. Dar specialiștii iubitori de Știința, nu! Ei vor rămâne specialiști.
Iubirea față de Universitatea Craiova nu dispare din suflet. Eu nu iubesc Știința pentru trofee, ci pentru că o iubesc! Este simplu, o iubesc pentru că o iubesc!
G.Ovidiu-Catalin post -> Este simplu, o iubesc pentru că o iubesc!<
Adevarat iti spun Cataline, tu vei intra in Raiu si vei sta de-a dreapta lui Ilie Balaci si de-a stanga lui Oblemenco.
Atata credinta, rar mi s-a dat sa vad ... la niciun muritoriu de rand...
Adevarat iti spun Cataline, tu vei intra in Raiu si vei sta de-a dreapta lui Ilie Balaci si de-a stanga lui Oblemenco.
Atata credinta, rar mi s-a dat sa vad ... la niciun muritoriu de rand...
- Leonard Albert
- fanatic
...al dreacu' el de tulburel...