Etapa 11: Universitatea Craiova - Unirea Slobozia

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Ne slobozim si noi dupa atata asteptare ?

Poll ended at 30 Sep 2024, 22:43

1. Le dam 5 bucati
8
42%
2. Batem greu
11
58%
3. Sa vezi dracie facem egal
0
No votes
4. E dezastru total luam bataie
0
No votes

Total votes: 19

Geronimo
fanatic
fanatic

Re: Etapa 11: Universitatea Craiova - Unirea Slobozia

Mesaj de Geronimo » 01 Oct 2024, 21:53

Freestate scrie:De asta injura amaratii, Jeronimou ...le pare rau dupa bani. :)(
Ei cand cumpara bilet de 40 de lei vor victorie asigurata si spectacol.
Cand te duci la film nu stii daca e cu happy-end sau drama dar a doua oara stii ...
Ei probabil merg pe corelatia asta, au vazut victorii acum 40 de ani si cred ca merg la acelasi film... :)(
Eu ma refeream la numarul spectatorilor, nu la injuraturi.

@Paul - cand am luat titlul in '91 erau multi spectatori?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 01 Oct 2024, 22:13

La ultimul meci cu Sportul Studentesc a fost stadionul plin, am batut cu 3-1 si a intrat lumea pe teren, iar baietii au facut un fel de can-can/hora la tribuna oficiala, nu o sa uit niciodata.
Da, era lume la meciuri, desi cred ca mai multa a fost in sezonul anterior cand inca mai era Popescu la noi.
Erau banci inca, din ce imi amintesc erau ca 1/3 rupte si stateai pe beton, nu existau locuri individuale delimitate, asa ca mereu se inghesuiau multi peste capacitate, si se ocupau si scarile.
Erau de exemplu miercurea la ora 3 meciuri cu Corvinul sau Jiul Petrosani si veneau 35 mii, care insemna cam 80% din capacitate.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Oct 2024, 22:35

In 91' nu venea asa multa lume era perioada cand la meciuri cu Dinamo veneau 15-20 mii. Cred ca media a fost intre 13-15 mii.
In anii urmatori nici macar la meciurile cu Dortmund sau PSG nu s-a umplut stadionul.
A fost un fel de renastere cativa ani incepand din 2002 cu ocazia ... nocturnei apoi iar s-a plictisit lumea.
A mai fost cand a venit Piturca in 2010 un ...boom apoi iarasi slab. Apoi din toamna lui 2017 pana in pandemie iarasi bine din cauza ... noului stadion.
Craioveanul e ciufut, se plictiseste repede.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Oct 2024, 22:35

Si a spus Bancu ce am spus si spun si eu!!!
Bravo!!! Gata cu gibonii din stadion! Stati acasa daca vreti sa injurati!!
Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 01 Oct 2024, 22:51

Freestate scrie:In 91' nu venea asa multa lume era perioada cand la meciuri cu Dinamo veneau 15-20 mii. Cred ca media a fost intre 13-15 mii.
In anii urmatori nici macar la meciurile cu Dortmund sau PSG nu s-a umplut stadionul.
A fost un fel de renastere cativa ani incepand din 2002 cu ocazia ... nocturnei apoi iar s-a plictisit lumea.
A mai fost cand a venit Piturca in 2010 un ...boom apoi iarasi slab. Apoi din toamna lui 2017 pana in pandemie iarasi bine din cauza ... noului stadion.
Craioveanul e ciufut, se plictiseste repede.
Vezi ca-ti pusai un link in topicul cu history. Sa asculti interviul de la final. ;-)

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 01 Oct 2024, 22:59

Tare rău provocarea clubului! 30 de mii cu Botoșani e lafel de greu pt suporteri cum e pentru jucători sa câștige o deplasare la fcsb. Buna comparația, bun comunicatul clubului, așa trebuie!
În sfârșit și postări mai acide pe măsura nesimțirii ălora de ieri care zic eu, o parte or fi booveni.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Oct 2024, 23:05

Trebuie cat mai multe asemenea actiuni. Nu stiu daca vom fi 30000, dar sper ca voi fi pe stadion la meciul cu Botosani!
Am zis!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Oct 2024, 23:22

Da Jer'ou, erau in clinciuri cu Universitatea din Craiova ca sa se desprinda...voiau sa beneficieze total de banii din vanzarea lui Gica Popescu care incepusera sa vina in transe.
Daca ramaneau in CS se imparteau si la alte discipline...Magari, de acolo tragem toate ponoasele de acum. Voiau mai multi bani, doar pentru ei.
Aia nu a fost privatizare ...a fost Puci. Erau la moda in perioada aia. :)(
Au crescut si preturile la bilete tocmai pentru a pune mana pe mai multi bani. Aia cu scumpirea cazarii. bla, bla, bla ... povesti.
Intr-adevar incepuse inflatia sa creasca in Romania dar tin minte ca la meciul cu Dortmund din acea perioada mi s-a rupt sufletul dupa cei 90 de lei dati pe bilet. Trecusem a 12-a nu aveam banii mei.
Erau scumpe ale dracu ! Si craioveanul e sensibil la pret.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 02 Oct 2024, 00:04

Sa punem aici si link cu ce a zis Bancu:
https://www.news.ro/sport/nicusor-bancu ... 2321751456

Spune exact ce zicem mai multi pe aici dar nu avem loc de neinduratorii care nu mai au ei rabdare si asa ca se dau cu curul de pamant si injura tot ce e pe teren.

Si daca va e lene sa dati click, uite ca va pun aici:

Mesajul transmis de Nicuşor Bancu, conform paginii de Facebook a clubului Universitatea Craiova:

„Mă numesc Nicuşor Bancu şi sunt căpitanul Universităţii Craiova. Am jucat timp de 10 ani cu leul pe piept. În acest timp, am suferit şi două accidentări grave. Şi, din această calitate, aş vrea să mă deschid în faţa voastră şi să vă spun cum se simt lucrurile şi din partea noastră, a jucătorilor.

Ştiinţa nu e doar echipa ta preferată, ci şi a mea. Doar că pentru mine e chiar mai mult decât echipa preferată sau decât un simplu loc de muncă: Ştiinţa înseamnă familia mea, reputaţia mea profesională, speranţele şi visele mele, povestea în care cred şi care mă reprezintă. Dacă credeţi, aşadar, că vă doare mai tare decât pe noi, jucătorii, atunci când greşim sau când pierdem, vă înşelaţi!

Vă înşelaţi şi dacă credeţi că huiduielile sau injuriile din tribune sau din comentarii ne ajută. Din contră, ne toarnă plumb în ghete, ne fac să ne pierdem încrederea, să fim şi mai nesiguri, ne cresc şi mai mult şansele la greşeli suplimentare. După ce că ne doare când nu ne iese jocul, trebuie deseori să mai suportăm şi loviturile fraţilor noştri din tribune sau de pe internet. Nu vi se pare un pic nedrept?

V-aţi pus vreodată în locul nostru? Cum v-aţi simţi voi, dacă aţi juca pentru Universitatea şi aţi fi huiduiţi de sute de oameni, la o simplă pasă la portar, la scorul de 2-0? Nu era nici măcar o greşeală sau un meci slab, din contră, am controlat meciul cu Slobozia şi l-am câştigat clar. Permiteţi-mi să plusez: cum v-aţi simţi dacă pe teren ar fi copiii voştri, iar anumiţi oameni i-ar înjura din simplul motiv că greşesc, făcându-i astfel să-i doară şi mai mult?

Nu, criticile şi nemulţumirile exprimate agresiv nu ne ajută deloc. Din contră, ne ajută să vă simţim aproape şi de partea noastră atunci când ne e greu. Eu, unul, nu pot să simt că o persoană care mă înjură sau huiduie este de partea mea. Când, în schimb, primesc încurajări atunci când mi-e greu şi greşesc, abia atunci simt că prind aripi, abia atunci mă supramotivez să dau tot ce am ca să fiu mai bun, abia atunci mă autodepăşesc.

Mi se pare că acesta e un punct de cotitură în viaţa Universităţii Craiova, aşa că îmi permit să vă lansez o provocare. Vreţi să arătăm întregii ţări că putem trece împreună prin momentele dificile, nu divizaţi şi certaţi? Vreţi să fim mai puternici? Vreţi să creăm cu adevărat o echipă, o familie de care să se teamă toţi adversarii? Atunci haideţi să umplem stadionul cu FC Botoşani. Pentru voi, să umpleţi un stadion cu Botoşani e la fel de greu cât e pentru noi să câştigăm într-o deplasare la Cluj sau la FCSB. Adică e foarte greu, dar nu e imposibil. Cred în voi, aşa cum cred şi în noi. Putem să fim 30.000 cu Botoşani!
Cu riscul de a-i supăra pe mulţi dintre voi, îmi permit să închei cu ceva în care cred: dacă, la acea finală celebră a campionatului cu CFR Cluj, în pandemie, am fi avut aproape un stadion care să ne încurajeze la fiecare greşeală şi în fiecare moment greu, sunt convins că am fi câştigat acel titlu. În schimb, dacă accesul publicului ar fi fost permis în acel playoff, iar voi ne-aţi fi înjurat şi huiduit la orice greşeală, mă îndoiesc că am mai fi ajuns măcar să jucăm această finală. Gândiţi-vă bine la asta, vă rog: la cât de mult contează reacţiile voastre când vine vorba despre rezultatele echipei pe care o iubiţi.

Mă înclin în faţa voastră şi sper din tot sufletul să-mi luaţi cuvintele de mai sus ca pe o invitaţie la reconciliere şi unitate. Dacă acceptaţi provocarea noastră şi veţi face, cu Botoşani, o atmosferă pozitivă şi fierbinte, pe un stadion plin, am convingerea că acela va putea fi un pas important către visul nostru comun, la care visăm de mai bine de 30 de ani”, afirmă Bancu.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 02 Oct 2024, 03:20

Paul scrie:
02 Oct 2024, 00:04

Spune exact ce zicem mai multi pe aici dar nu avem loc de neinduratorii care nu mai au ei rabdare si asa ca se dau cu curul de pamant si injura tot ce e pe teren.

Mesajul transmis de Nicuşor Bancu, conform paginii de Facebook a clubului Universitatea Craiova:

„Mă numesc Nicuşor Bancu şi sunt căpitanul Universităţii Craiova. Am jucat timp de 10 ani cu leul pe piept. În acest timp, am suferit şi două accidentări grave. Şi, din această calitate, aş vrea să mă deschid în faţa voastră şi să vă spun cum se simt lucrurile şi din partea noastră, a jucătorilor.

Ştiinţa nu e doar echipa ta preferată, ci şi a mea. Doar că pentru mine e chiar mai mult decât echipa preferată sau decât un simplu loc de muncă: Ştiinţa înseamnă familia mea, reputaţia mea profesională, speranţele şi visele mele, povestea în care cred şi care mă reprezintă. Dacă credeţi, aşadar, că vă doare mai tare decât pe noi, jucătorii, atunci când greşim sau când pierdem, vă înşelaţi!

Vă înşelaţi şi dacă credeţi că huiduielile sau injuriile din tribune sau din comentarii ne ajută. Din contră, ne toarnă plumb în ghete, ne fac să ne pierdem încrederea, să fim şi mai nesiguri, ne cresc şi mai mult şansele la greşeli suplimentare. După ce că ne doare când nu ne iese jocul, trebuie deseori să mai suportăm şi loviturile fraţilor noştri din tribune sau de pe internet. Nu vi se pare un pic nedrept?

V-aţi pus vreodată în locul nostru? Cum v-aţi simţi voi, dacă aţi juca pentru Universitatea şi aţi fi huiduiţi de sute de oameni, la o simplă pasă la portar, la scorul de 2-0? Nu era nici măcar o greşeală sau un meci slab, din contră, am controlat meciul cu Slobozia şi l-am câştigat clar. Permiteţi-mi să plusez: cum v-aţi simţi dacă pe teren ar fi copiii voştri, iar anumiţi oameni i-ar înjura din simplul motiv că greşesc, făcându-i astfel să-i doară şi mai mult?

Nu, criticile şi nemulţumirile exprimate agresiv nu ne ajută deloc. Din contră, ne ajută să vă simţim aproape şi de partea noastră atunci când ne e greu. Eu, unul, nu pot să simt că o persoană care mă înjură sau huiduie este de partea mea. Când, în schimb, primesc încurajări atunci când mi-e greu şi greşesc, abia atunci simt că prind aripi, abia atunci mă supramotivez să dau tot ce am ca să fiu mai bun, abia atunci mă autodepăşesc.

Mi se pare că acesta e un punct de cotitură în viaţa Universităţii Craiova, aşa că îmi permit să vă lansez o provocare. Vreţi să arătăm întregii ţări că putem trece împreună prin momentele dificile, nu divizaţi şi certaţi? Vreţi să fim mai puternici? Vreţi să creăm cu adevărat o echipă, o familie de care să se teamă toţi adversarii? Atunci haideţi să umplem stadionul cu FC Botoşani. Pentru voi, să umpleţi un stadion cu Botoşani e la fel de greu cât e pentru noi să câştigăm într-o deplasare la Cluj sau la FCSB. Adică e foarte greu, dar nu e imposibil. Cred în voi, aşa cum cred şi în noi. Putem să fim 30.000 cu Botoşani!
Cu riscul de a-i supăra pe mulţi dintre voi, îmi permit să închei cu ceva în care cred: dacă, la acea finală celebră a campionatului cu CFR Cluj, în pandemie, am fi avut aproape un stadion care să ne încurajeze la fiecare greşeală şi în fiecare moment greu, sunt convins că am fi câştigat acel titlu. În schimb, dacă accesul publicului ar fi fost permis în acel playoff, iar voi ne-aţi fi înjurat şi huiduit la orice greşeală, mă îndoiesc că am mai fi ajuns măcar să jucăm această finală. Gândiţi-vă bine la asta, vă rog: la cât de mult contează reacţiile voastre când vine vorba despre rezultatele echipei pe care o iubiţi.

Mă înclin în faţa voastră şi sper din tot sufletul să-mi luaţi cuvintele de mai sus ca pe o invitaţie la reconciliere şi unitate. Dacă acceptaţi provocarea noastră şi veţi face, cu Botoşani, o atmosferă pozitivă şi fierbinte, pe un stadion plin, am convingerea că acela va putea fi un pas important către visul nostru comun, la care visăm de mai bine de 30 de ani”, afirmă Bancu.
Un text bun.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 02 Oct 2024, 08:11

Ma numesc Freestate si sunt capitan pe Coltul lui 16.
Am jucat multi ani pe forum cu erectie in pantaloni.
Atmosfera pe forum s-a tensionat de ceva vreme, incepem sa ne jignim intre noi, sa parem superiori, sa parem desprinsi din stele.
Dam dovada de condescendenta in relatiile cu colegii de forum de lipsa de empatie si in general buna dispozitie.
Va rog io, hai sa ne strangem ca in vremurile bune ...toti 30, sa o punem de o caterinca colosala, megalodonica !
Nu e de ras, e de plans, randurile noastre se suptiaza pe zi ce trece, ramanem tot mai putini in fata dusmanilor.
Ei incearca sa ne dezbine sa ne ravaseasca...
Dar nu sunt decat niste ghei care incearca sa ne distraga atentia de la Coltul lui 16.
Sa traiasca Coltul lui 16 !

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 02 Oct 2024, 08:16

Si eu mereu indemn colegii la mai multa empatie si intelegere, si sper ca reusim sa restabilim o atmosfera buna.
Mie mi-a placut si mi-a spus ceva mesajul lui Bancu, este exact cum gandeam si eu. Suntem prea neintelegatori si fata de echipa si intre noi.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 02 Oct 2024, 08:22

Cea mai buna parte e aia cu copiii alora care injura...Daca pe teren ar fi carne din carnea lor, sange din sangele lor cum s-ar simti daca ar primi acelasi tratament. Pai nu ca, plozii lor haladuiesc printre blocuri cu telefoanele in mana pe cand ai altora s-au tinut de fotbal si joaca pentru Craiova.
E usor sa injuri copiii altora ..
Panarame.
Aia cu 30.000 ma face sa rosesc, n-o sa mai vezi 30.000 pe Oblemenco curand oricine ar face apel la ...resurectie. Poate sa vina si Ilie dintre morti sa-l vezi plutind pe cerul Craiovei si sa ne zica : Distrati-va pe Oblemenco ! ...si n-o sa-si miste leprele cvrul de acasa.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 02 Oct 2024, 09:46

Bobby scrie:
02 Oct 2024, 03:20
Paul scrie:
02 Oct 2024, 00:04

Un text bun.
Daca langa textul asta, semnat de Bancu, mai pui si declaratia lui Mitrita, de dupa meci si inca multe alte reactii ale jucatorilor, ajungi la concluzia ca reactiile ghiolbanesti ale unor suporteri chiar ii afecteaza si au importanta pentru jucatori.
Eu am vazut meciuri in care suporterii nu au incetat sa-si sustina favoritii si chiar au intors cursul jocului cand jucatori nu mai credeau in victorie.
La anumiti indivizi de la T2, ca nu e vorba de toti, se pune problema de lipsa educatiei si a culturii sportive.
Un formator de opinie, onest, asa cum nu este Cosmin Staicu, ar trebui sa sanctioneze in articolele sale lipsa de educatie, nu sa ia apararea copitatilor primitivi si care habar nu au de fotbal, dar cand esti sclavul banului stai in genunchi in fata celui care te plateste sau a interesului material.

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 02 Oct 2024, 10:02

Lumea iubeste fcsb pentru ca l indetifica pe cioban cu tovarasu ceau, iar romanul fiind sado maso adora conducatorii care injosesc si subjuga subalternii, de aia asa multi “fani” fcsb, nu ca ar face vreo mare performanta ci doar ca li se pare lor ca becali disciplineaza jucatorii distrugandu i pe la tv. O democratie prost inteleasa romanul a ramas ***** din maduva lui si nu l poate schimba nimeni

Scrie răspuns