Nu exista nicio renastere Fabius, a fost doar o concediere a unui angajat al orasului, un gestionar al pravaliei orasului numita U Craiova si angajarea unui alt gestionar. Pe primul l-am prins furand din gestiune,

si-a insusit bunurile comunitatii, a falsificat fisele de magazie si documentele de intrare si de iesire.
Dupa revolutie avem rezultate proaste impotriva Stelei sau a celor care se cred Steaua. De fapt incepand cu 1986 toamna am tot pierdut, a fost victoria aia la ei in toamna lui '89 apoi cateva imediat dupa revolutie cand ei inca nu-si facusera echipa dupa plecarea in strainatate a valorilor lor. Cand ei au pierdut o echipa intreaga noi nu-l pierdusem decat pe G.Popescu. De aici si titlul din '91.
Si pe gestiunea lui Mititelu am stat prost...daca tin minte pana la victoria din 21.10.2018 ... ultima victorie fusese in 2003 in acel meci cu stadionul plin. Aproape 15 ani de seceta...
Trebuie sa-i respectam macar ... partial, daca ei se cred Steaua atunci asa sa fie.
Suporterii, acest element vital in balanta unui club sunt alaturi de ei. Desigur suporteri de dupa '86 dar totusi suporteri.
Uite, sa facem o conventie. Daca-i batem sunt Steaua, daca ne bat sunt FCSB.