14 meciuri la Craiova, 2 goluri, 1 assist. Destul de putin deocamdata.Paul scrie: ↑03 Noi 2024, 23:51Vreau sa vad ce zice Staicu de Paradela, ca avea ceva special cu el - mie mi se pare ca e un luptator, cu aport evident in ofensiva, care se retrage si in aparare, adica sincer, ce vrem mai mult? Kolijc trebuie sa intre in locul lui Ivan, iar Cicaldau daca joaca meci de meci devine ce trebuie.
Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București
Pentru pozitia pe care a jucat cred ca si-a facut treaba, si ma uit la modul in care se bate pentru minge in primul rand, si la pasele date. Acum ca nu au fost goluri mai multe, nu o fi numai vina lui.
Fara sa fie fenomenal, zic ca a aratat ceva, macar spirit de lupta, si in niciun caz nu merita batjocura lui Staicu. Nimeni nu o merita, nu inteleg de ce il aperi constant.
Fara sa fie fenomenal, zic ca a aratat ceva, macar spirit de lupta, si in niciun caz nu merita batjocura lui Staicu. Nimeni nu o merita, nu inteleg de ce il aperi constant.
cred ca tocmai ce ne-am gasit fundasul dreapta mult dorit, mi-a placut foarte mult Maldonado, ca tot ne plangeam ca nu are inaltimea potrivita pt a fi fundas central! Mi-a placut intrarea lui Koljic, mi-a placut trecerea lui Screciu in aparare si a lui Anzor in locul japonezului, in schimb o dezamagire uriasa Mitrita si Bana, cred ca Barbu ar trebui sa fie inlocuitorul lui Baiaram!
Pt mine e si mai clar de-acum ca Anzor-Cicaldau trebuie sa fie cuplul de mijlocasi centrali din fata apararii, cu Screciu fundas central si Maldonado in dreapta
Pt mine e si mai clar de-acum ca Anzor-Cicaldau trebuie sa fie cuplul de mijlocasi centrali din fata apararii, cu Screciu fundas central si Maldonado in dreapta
Nu apar pe nimeni. Randamentul oamenilor de atac adusi in acest an e scazut. Daca esti om de atac trebuie sa ai cifre : goluri si pase de gol.Paul scrie: ↑04 Noi 2024, 06:47Pentru pozitia pe care a jucat cred ca si-a facut treaba, si ma uit la modul in care se bate pentru minge in primul rand, si la pasele date. Acum ca nu au fost goluri mai multe, nu o fi numai vina lui.
Apreciez ca Paradela incearca sa faca si faza defensiva - dar parca acolo unde conteaza, in atac, nu e chiar ceea ce ar trebui.
-
- fanatic
Oshima si Paradela sunt jucatori cu atitudine si care alearga enorm pe teren. Sunt utili echipei si pana acum au aratat ca isi merita locurile de titulari in echipa.
Ironiile pe seama numelui lui Paradela sunt de nivelul unor copii mai putin dotati din clasa a doua. Daca am avea 5-6 jucatori cu atitudinea lui Paradela, cu siguranta ca am fi mult mai sus in clasament.
Ironiile pe seama numelui lui Paradela sunt de nivelul unor copii mai putin dotati din clasa a doua. Daca am avea 5-6 jucatori cu atitudinea lui Paradela, cu siguranta ca am fi mult mai sus in clasament.
As juca in 3 fundasi
Maldonado - Screciu - Badelj
L-as trimite pe Bancu pe Bara
Mijlocul ar arata astfel:
---------Oshima ------- Anzor---------
Baiaram--------Houri----------Paradela
Mijlocas ofensiv hai Cicaldau
Varf Koljic fiindca n-ai altul.
Deci:
Maldonado ---------------Screciu ------------------Badelj
.........Oshima------------------Anzor-----------------
Baiaram-----------------Houri-----------------Paradela
----------Cicaldau-----------............................
----------------------Koljic------------------------------
Deci:
Ar fi o chestie cu Maldonado fundas dreapta, ca tot dam in gol cu Vladoiu, dar ma tem ca nu are viteza necesara pentru a face banda si sa ajute la atacuri ca o extrema, si sa dea centrari din alergare.marius_vl scrie: ↑04 Noi 2024, 07:29cred ca tocmai ce ne-am gasit fundasul dreapta mult dorit, mi-a placut foarte mult Maldonado, ca tot ne plangeam ca nu are inaltimea potrivita pt a fi fundas central! Mi-a placut intrarea lui Koljic, mi-a placut trecerea lui Screciu in aparare si a lui Anzor in locul japonezului, in schimb o dezamagire uriasa Mitrita si Bana, cred ca Barbu ar trebui sa fie inlocuitorul lui Baiaram!
Acum a jucat mai mult fundas dreapta in sistemul cu 3 fundasi, dupa ce a fost retras Screciu, urcat Bancu, si practic Paradela trecut extrema dreapta.
Eu ieri cred ca Baiaram a jucat binisor spre bine, oricum mult peste ce a aratat tot sezonul.
Anzor si Cicaldau sunt de baza la mijloc, ne mai trebuie sa isi revina si Mitrita si cred ca suntem bine.
Dar vreau sa vad si eu niste faze lucrate, ca ieri am vazut doar atitudine.
Eu nu cred ca este sabotat Galca, dar nici nu isi dau viata pentru el, si asta ar fi de dorit. Trebuie sa stie sa ajunga la mintea lor si sa ii mobilizeze total, cam cum se pare ca reuseste Sumudica.
Daca ajuta implicarea lui Rotaru pe partea de motivare, atunci sa o faca mai des, dar eu cred ca fara o simbioza reala intre Galca si jucatori, si fara niste scheme lucrate, spre deosebire de actiuni individuale bazate pe inspiratia de moment, nu se poate sa speram la mai mult.
Sambata se va vedea ceva, daca e sa se vada. Sper sa pregateasca meciul impecabil si sa ne revenim.
-
- fanatic
Japonezul joacă la alibi , pase scurte in lateral și înapoi dar în schimb fuge mult și eu zic că e mult mai util Anzor... Mă îngrijorează Cic , mai ales condiția lui fizică care lasă de dorit, in rest s-a bătut acolo la mijloc. Ivan nu mai are ce căuta în primul 11 , cel mult ultimele 10 minute.... Oricum dacă îi avem pe cri doi bosnieci valizi e clar că nu mai are unde juca. Lasă -l bre nea Mihai să meargă gratis unde vrea , poate mai păcălește și pe alții. Baiaram a fost decent aseară mai ales prima repriză când a fost cel mai periculos și are meritul că s-a întins după mingea aia cu riscul unei accidentări și a scos penalty ul. Dar..... rezervă lui Baiaram nu avem.... chiar nu se poate scormoni la centru după un under decent? Bană trebuie împrumutat să joace oriunde, la noi nu poate face nimic.
Forța Știința!!
Tuamne, ce-l injura unul aseara pe Bana !
Era acolo la peluza la bara intre inel 1 si 2 putin spre oficiala....il injura ca alearga fara vlaga si il facea ...coiot !
Este Bana mai cocarjat, cocosat in fuga aia a lui...Intr-adevar nu-ti da nicio speranta cand il vezi. Il dau adversarii la o parte imediat de pe traiectorie. Dar sa-l injuri in halul ala !
Astia sunt, asta am produs !
Au venit multi tarani aseara in tribune.
Ce zice cineva pe aici, au fost la T2 indivizi cu fulare FCSB ?
Poate in sectorul lor acolo.
Era acolo la peluza la bara intre inel 1 si 2 putin spre oficiala....il injura ca alearga fara vlaga si il facea ...coiot !
Este Bana mai cocarjat, cocosat in fuga aia a lui...Intr-adevar nu-ti da nicio speranta cand il vezi. Il dau adversarii la o parte imediat de pe traiectorie. Dar sa-l injuri in halul ala !
Astia sunt, asta am produs !
Au venit multi tarani aseara in tribune.
Ce zice cineva pe aici, au fost la T2 indivizi cu fulare FCSB ?
Poate in sectorul lor acolo.
Asta i se poate reprosa lui Galca : ca nu incearca si altceva decat acelasi arhicunoscut 4 2 3 1. Si mie mi se pare ca avem lot care poate juca cu 3 fundasi. Cand vezi ca lucrurile nu merg , incearca frate si alte variante . Fa tot ce poti sa schimbi ceva , poate iese .Freestate scrie: ↑04 Noi 2024, 07:57As juca in 3 fundasi
Deci:
Eu nu am venit ieri din mai multe motive: primul ca rusinea din cupa trebuia sanctionata cu un gest care sa ii puna pe ganduri, a doua ca am si reusit sa racesc, dar cel mai rau imi era sa vad corul de tarani care injura tot ce vad cu ochii.
Sambata cu Sibiul trebuie sa fim acolo, ar fi un moment bun sa aratam ca putem sa revenim unde trebuie.
Daca vedem ca saptamana asta pregatesc meciul cum trebuie si la meci joaca cel putin la fel de determinati, si in plus mai arata si ca stiu sa domine si sa ameninte poarta, fara gafe in aparare, atunci avem ce spera.
Cu cupa nu e nimic pierdut daca ne revenim si batem in cele doua meciuri ramase, dar cel mai important este ca sambata sa facem un meci foarte bun incheiat cu o victorie clara.
Sambata cu Sibiul trebuie sa fim acolo, ar fi un moment bun sa aratam ca putem sa revenim unde trebuie.
Daca vedem ca saptamana asta pregatesc meciul cum trebuie si la meci joaca cel putin la fel de determinati, si in plus mai arata si ca stiu sa domine si sa ameninte poarta, fara gafe in aparare, atunci avem ce spera.
Cu cupa nu e nimic pierdut daca ne revenim si batem in cele doua meciuri ramase, dar cel mai important este ca sambata sa facem un meci foarte bun incheiat cu o victorie clara.
Paule ...ai facut pacatul capital.
Nu m-as fi asteptat la tine.
"Nimeni la meci" ...se foloseste in situatii exceptionale.
Nu este cazul acum.
Nu m-as fi asteptat la tine.
"Nimeni la meci" ...se foloseste in situatii exceptionale.
Nu este cazul acum.
Nu mai fac. Dar sunt racit, asa ca hai sa bag scuza asta.
Am vazut meciul cu BZ fiind in concediu, pe telefon, si ma suparasem tare, asa am zis ca nu vin la meci.
Dar da, tu ai dreptate, nu se face asta.
Am vazut meciul cu BZ fiind in concediu, pe telefon, si ma suparasem tare, asa am zis ca nu vin la meci.
Dar da, tu ai dreptate, nu se face asta.
Hai, ma.. Iar? Ce a zis? Ca nu m-am prinsFreakBoy scrie:Nu poate, mai sta o luna. Ii priește la compuneri.manex scrie: ↑03 Noi 2024, 23:39Zi.. Ca nu ma prindLeonard Albert scrie:Hai ca incet, incet ne luminam... Taranul prost de la T2, in ingeniozitatea lui, s-a prins repede. Noi astia, aristocratii, am mai avut nevoie de ceva timp... Tot e ceva.
Si sa nu uit: "Li-ber-ta-te pentru suporteri!!"
P.S.: Sunt suporter.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Am si eu o intrebare:
Imi poate explica cineva de aici de ce nu s-a analizat la var intrarea in careu a lui Cretu asupra lui Paradela din finalul primei reprize?
Eu nu vad unde atinge Cretu balonul (inainte sa il atinga pe Paradela) si pare direct picior in fata = piedica = incomodare in continuarea actiunii.
! Atentie: Cretu atinge mingea dar dupa, suteaza incomodat al nostru in genunchiul lui, dar asta dupa ce ii pune piedica.
Nu stiu daca este penalty dar macar sa il verifice ma gandeam si vazand ca nu zice nimeni nimic tind sa cred ca e ceva evident si nu realizez eu.
Las si o poza aici:
Imi poate explica cineva de aici de ce nu s-a analizat la var intrarea in careu a lui Cretu asupra lui Paradela din finalul primei reprize?
Eu nu vad unde atinge Cretu balonul (inainte sa il atinga pe Paradela) si pare direct picior in fata = piedica = incomodare in continuarea actiunii.
! Atentie: Cretu atinge mingea dar dupa, suteaza incomodat al nostru in genunchiul lui, dar asta dupa ce ii pune piedica.
Nu stiu daca este penalty dar macar sa il verifice ma gandeam si vazand ca nu zice nimeni nimic tind sa cred ca e ceva evident si nu realizez eu.
Las si o poza aici:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.