Etapa 16: Universitatea Craiova - Hermannstadt

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ce facem cu Sibiul?

Batem, jucam la fel de determinat ca in repriza a doua cu FCSB si e totul spre bine
7
47%
Batem dar nu jucam bine
3
20%
Facem egal si ne enervam toti
4
27%
Mancam bataie si ne enervam si mai rau
0
No votes
Mancam bataie si Galca isi face bagajele
1
7%

Total votes: 15

fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Etapa 16: Universitatea Craiova - Hermannstadt

Mesaj de fabius_2014 » 10 Noi 2024, 16:54

Sa vedem niste statistici de pe Sofascore.

Jucatorii cu notele cele mai mari
1. Maldonado -8,1
2. Paradela-7,9
3.Bancu -7,8
4.Mitrita -7,5

Jucatorii cu notele cele mai mici
1.Luckic-6
2.Ivan-6,3
3.Baiaram-6,5
4.Mora si Oshima -6,6

Posesie 55%-45%, Sanse mari 4-1, Suturi 13-7, Pase 597-470

A fost un meci in care ai nostri au meritat victoria, fara discutie, dar in care se putea sa fie mult mai bine.
Balanta dintre romani si straini este in echilibru si echipa nu poate sa functioneze in acest moment in cazul unui conflict intre cele doua parti.
Ca suporteri ai echipei trebuie sa ne dorim sa joace jucatorii cei mai in forma si nu romanii sau strainii.
Galca si-a adus ce a vrut, dar jocul pe care el il antreneaza se bazeaza pe un atacant care sa marcheze doua goluri dintr-o faza, iar Luckic si ce mai avem noi acolo, nu pot sa faca asta, deocamdata. De asemenea, pentru a avea suscces echipa trebuie sa aiba atitudine, ambitie, dar se pare ca, acum, jucam cam cum arata Galca, adica domol si ganditor. Sa speram ca Galca stie ce face si ca baietii din C.A. stiu si ei ce fac.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 10 Noi 2024, 17:37

Carnatul de ieri :) ImagineImagine

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Stefan..
membru
membru

Mesaj de Stefan.. » 10 Noi 2024, 21:33

După repriza a doua cu oile, cele trei puncte sunt aer . E loc de mult mai rau: cartul e în joc de glezne.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 10 Noi 2024, 22:13

manex scrie:
10 Noi 2024, 15:06

De acord, dar nu total:
Atacantii au avut vreo 3, nu au știut ce sa facă cu ele.
Lukic e atât de rudimentar... Habar nu am cine ce a văzut la el.
Mijlocul nu furnizează pase de calitate(atunci când pasează).
Banda dreapta a suferit rau:pe de o parte Lopez, care nu a dat nicio centrare, care nu știa sa combine cu Baiaram, dar deloc nu s-au înțeles, care nu și-a luat inima în dinți sa intre în careu... Face aparare, dar atât. Dam în Vladoiu... Asta alerga cap-coada și da și centrari. Din 5, 2 bune.
Baiaram... Foarte crispat. La prima greșeală au început sa il înjure. O data am țipăt și eu la ei sa îl lase în pace. După aia a venit tentativa de drinling... Si ați văzut. Pauză. O sa ziceți iar... Pai da.... Ca e profesionist... Presiune... Hai... Hai sa ne uitam la noi și sa vedem câți am face fata sa respiram, măcar, corect, cu câteva sute care își baga **** în tot al tău ca nu raspiri corect. Hai sa ne educam, hai sa nu ii lăsăm pe cei ce strică toată atmosfera sa își mai facă de cap.
Am vazut oameni care s-au certat rău pe tema înjurăturilor, pana și poliția a venit. Asa trebuie!!! Fără înjurături pt ai nostri.
Era unu în spatele meu și din min.. 80..era..."gata..sa vezi ce rad ca ne dau ăștia gol" "gata.. Acu ne-o dau", "ma și nu dau ăștia un gol, sa vezi rasu'". Din astea. Când a ieșit Baiaram ei l-au huiduit... Am aplaudat și mai tare, sa acopăr gibonul. Plus t1 care a aplaudat.
Ba, stiti ceva... Nu mi-a plăcut ca țin cu aceeași echipa ca băieții aia.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Publicul la Craiova.. trebuie reeducat. Cu forta, cu rezultate, nu stiu cu ce. E o diferenta enorma intre publicul ala care punea presiune pe echipa adversa, stadionul care vuia din centru pana in parc, si manifestarile curente tip gloria bistrita. Dam gol si jumatate din public nici nu se ridica in picioare.. publicul trebuie reinvatat sa incurajeze echipa.

In acelasi timp, reactiile la Baiaram si Ivan sunt reactii la indolenta pe termen lung. Nu zic ca trebuie huiduiti si nu sunt de acord cu injuratul jucatorilor, dar cand uita sa alerge si au impresia ca pot sa joace la misto, sau numai din calcaie.. suntem la fotbal, le mai atragi atentia ‘parinteste’ ca isi bat joc.

Pe Vladoiu l-am vazut sase ani deja. A progresst extrem de putin in timpul asta. Pe Lopez l-am vazut un meci. Normal sa am mai multa rabdare cu el. Iar baiatul si-a castigat aproape toate duelurile.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 10 Noi 2024, 23:20

La meciul cu uta nu ne putem baza nici pe maldonado nici pe paradela… asta patesti daca iei jucatori de la capatul pamantului, mereu dupa pauza cu nationalele incepi prost, singura varianta ar fi sa nu le mai permita sa se duca sau sa se dea accidentati, mai ales cand ai meci important dupa pauza nationalelor

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 11 Noi 2024, 01:20

Birligea (9 goluri, 2 pase de gol in acest sezon) si L. Munteanu (6 goluri, 1 pasa de gol - dar mult mai putine meciuri in acest sezon comparativ cu Birligea sau Mitrita, de exemplu) - adica principalele transferuri pe atac la CFR Cluj (Munteanu) si FCSB (Birligea).

La noi, Mora plus Paradela plus Lukic plus Ivan = 2 goluri si 4 pase de gol. Scouting, tata :laughing:

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 11 Noi 2024, 08:09

BogdanWick8 scrie:
10 Noi 2024, 23:20
La meciul cu uta nu ne putem baza nici pe maldonado nici pe paradela… asta patesti daca iei jucatori de la capatul pamantului, mereu dupa pauza cu nationalele incepi prost, singura varianta ar fi sa nu le mai permita sa se duca sau sa se dea accidentati, mai ales cand ai meci important dupa pauza nationalelor
Meciul cu UTA este extrem de important pentru noi. Daca vom castiga, vom intra serios in cursa pentru locurile 1-3, dar daca vom pierde, o sa avem emotii cu prinderea play off-ului. Daca pe langa Maldonado si Paradela ii mai pui pe cei selectionati in Europa, Mitrita, Bancu, Anzor, Badelj, Zajkov, nu stiu daca avem pe la tineret pe cineva, situatia devine destul de grea. Pe de alta parte, Galca are timp sa-l puna la punct dpdv fizic pe Cicaldau si sa-i integreze in echipa pe Luckic si Lopez. E complicat.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 11 Noi 2024, 08:51

Baietii astia care merg la nationala nu merg sa bage shaorme si sa nu se antreneze. Da, cei din America de Sud au ceva de zburat, dar nu stiu de ce se face atata caz de asta, sub baieti de pana in 30 de ani, in zbor se mai si odihnesc, fata de un mers cu autocarul de la Botosani la Craiova, pe care ai din Botosani il si fac la modul asta, nu stiu cu cat mai rau e un zbor, fie si lung.
Iar despre pregatirea tactica cu tot lotul si cu primul 11, are cateva zile sa se ocupe si de asta.
Eu in tot timpul asta i-as pune sa traga la poarta de la 20 m si sa dea centrari din alergare si din corner, iar in rest sa alerge, poate reusim si noi in sfarsit sa sutam de la sub 6 m la poarta si sa contam la cornere.

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 11 Noi 2024, 09:09

Pauza care vine sper sa fie serios tratata pregatirea echipei si nu ca in precedenta . Atunci au fost colegi pe forum care reclamau lipsa unui amical de pregatire ! Daca informatile mele sunt corecte , nici nu avea cine sa-l ceara in conditiile in care de echipa, in prima saptamana de pauza s-au ocupat doar secunzii. Trebuie sa avem o idee clara clara de joc , cu trasee lucrate si joace colectiv suficient de bine incat sa numai depindem de forma sportiva a unui singur jucator. Pentru ca momentan depindem de toanele , sanatatea si forma lui Mitrita . Iar baiatul asta are si jocuri cand nu vrea, dar si multe jocuri cand nu poate pentru ca toti adversarii nostri ne-au cam citit.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 11 Noi 2024, 13:55

După pauzele pricinuite de meciurile naționalei am arătat tot timpul anului îngrozitor plus că cel puțin doi fotbaliști care cât de cât sunt in formă, Paradela și Maldonado, probabil nu vor juca ... așa că sunt sceptic.
Forța Știința!!

Scrie răspuns