Pai cred ca nu raspunde nimeni din 2 motive: probabil nu e nimeni disponibil sa fie acolo la toate conferintele si in cazul in care acreditarea se da personal si nu se poate "share"-ui, e greu sa gasim persoana si 2 - am inteles ca aceste acreditari se dau la angajati din presa.manex scrie: ↑21 Ian 2025, 18:26Noi avem vina ca nu întrebam.. Ca nu punem.presiune pe oricine din conducere sa se comporte ca profesioniștii. Sa le arăți ca au greșit, sa ii întrebi ce fac pt a nu mai face.
La conferinte totul e lapte și miere, de frica ca nu te mai primesc.
Mai intreb:PUTEM SA PARTICIPAM LA CONFERINTE? FACEM ȘI NOI CEVA ÎN PRIVINȚA ASTA???
Scopul nu e să criticam ci sa expunem problema public, poate așa se mai remediază.
Treaba e ca nu a răspuns nimeni concret la întrebare. Zici ca e forumul nimănui.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Facusem un fel de apel tot aici pe forum sa ajunga cumva la Copacel aceasta cerinta si sa vedem daca cumva poate fi satisfacuta.
Eu unul m-as baga, dar am vazut ca ei au conferintele la pranz si cam niciodata in weekend, care pentru mine e foarte de greu sa imi rup 2 ore, adica as putea cateodata, dar nu am cum sa stiu dinainte cand pot si cand nu pot.