Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Rapidiștii oare știu că joacă pentru noi? 

Memories mbca-tz-ash ! Ce vremuri ! Intre timp numai legume pe stadion ! Ce s-a intamplat cu suporterii aia ?
https://www.youtube.com/watch?v=4erHZ5nRCqw
rezultatele inca ne ajuta, mai ramane sa ne ajutam si noi.
CRAIOVA NESUPUSA
Suporterul craiovean a imbatranit,nu mai are putere.Freestate scrie: ↑14 Apr 2025, 23:47Memories mbca-tz-ash ! Ce vremuri ! Intre timp numai legume pe stadion ! Ce s-a intamplat cu suporterii aia ?
De fiecare data cand vin la Craiova vad acelasi lucru, cei peste 60 de ani tin cu echipa...pustii sunt cu wcsb.
In cativa ani o sa fie dramatic.
Ce frumos arata stadionul plin. Alte vremuri, sper sa nu mai inchidem sudul deloc. Oamenii cred ca nu mai au incredere.
Dar in continuare oamenii nu canta imnul, au grija sa apara pe camera. Ok, ridici fularul, dar canta imnul, veree!! Trebuie educati
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Dar in continuare oamenii nu canta imnul, au grija sa apara pe camera. Ok, ridici fularul, dar canta imnul, veree!! Trebuie educati
Am zis!!
-
- fanatic
robertc scrie: ↑15 Apr 2025, 08:13Suporterul craiovean a imbatranit,nu mai are putere.Freestate scrie: ↑14 Apr 2025, 23:47Memories mbca-tz-ash ! Ce vremuri ! Intre timp numai legume pe stadion ! Ce s-a intamplat cu suporterii aia ?
De fiecare data cand vin la Craiova vad acelasi lucru, cei peste 60 de ani tin cu echipa...pustii sunt cu wcsb.
In cativa ani o sa fie dramatic.
Aici nu sunt de acord. Procentul de suporteri fcsb craioveni a scăzut foarte mult fata de perioada 2005-2015. In schimb încă sunt mulți pe la orașele mici din Dolj, olt, Gorj etc..
Cât despre video postat de freestate, nu văd ce e așa spectaculos. Stadionul plin la un meci cu CFR o sa vedem și peste 2 săptămâni. Ce mă intriga de fiecare data e să văd atâtea geci roșii la meciuri cu echipe care au roșu/vișiniu la culori. Ba frate atâta de greu o fi sa gândești un pic ca va da aiurea pe stadion, asta dincolo de faptul ca eu nici nu știu de unde își iau oameni geci roșii ca în magazine rarisim am văzut..
Un suporter oaie care a fost la meci la noi a pus pe tik tok un filmulet cu galeria lor cantand si un copil, aflat la noi in peluza sud cu tricou fcsbist pe sub bluza, canta cu ei. Si el f mandru.. Ca.. Usor, usor au suporteri si in Craiova . Ceva de genul a zis.
Am zis!!
-
- fanatic
Acum putem intelege mai bine de ce se fac vizite in scoli sau de ce sunt invitati copiii la meci. Dupa ce un idyot a distrus fotbalul craiovean si a gonit, la propriu si la figurat, suporterii de la stadion, trebuie mult efort pentru a readuce dragostea de Universitatea Craiova.
Eu sunt pe modul de On going Champion! Nu il mai dau jos decat daca nu luam campionatul

Am zis!!
Din cate am inteles tu stai in Bucuresti manex, asa e?
Cu atat mai mult respect!🫡
Cu atat mai mult respect!🫡
Care vorbe nea Paule ?! Ca nu zisei nimic de rău de băiat! Doar ca vrea acasă, ca la Galați nu e în stare sa joace titular în fața unuia de 38 de ani , reprofilat din mijlocaș în vârf! Eu unul îmi doresc mai mult sa luam un titlu, decat sa ținem palma ani de zile la niște băieți ca Marko și IvanPaul scrie: ↑14 Apr 2025, 22:30Ce mult m-as bucura sa va faca Markovici sa va luati vorbele inapoi. Talent are cu carul, ii trebuie doar sa fie antrenat corect, motivat si lasat in ultimii 20 de metri.
Stiu, el si Mitrita nu se retrag, nu fac banda cap coada ca Vladoiu, de exemplu, dar cred ca impreuna pot sa dea 30 de goluri pe sezon. I’ll take that!
,doar ca sunt talentați și "e de-ai noștrii". Dacă erau vreo sculă faceam ceva cu ei până acum.
Nu zisesi nimic de rau, dar nici de bine, mai degraba te alaturasi la mistoul inceput la adresa lui, sau ma rog, la admonestarea lui Markovici ca nu e ce trebuie.
Si eu nu va zic la nici unul sa nu mai ziceti ce simtiti ca aveti de spus, doar ca si eu fac la fel, si chiar sper sa va demonstreze Markovici ca este un jucator de clasa. De fapt asta a demonstrat, ceea ce nu a demonstrat este ca poate fi si de baza si constant, si nici eu nu zisei ca trebuie sa le tinem palma la ai nostri ca sunt ai nostri.
In fine, eu vad ceva la baiatul asta ce nu vad la foarte multi, si mie imi place sa vad talent in stare pura atunci cand se materializeaza. Nu zic sa bage numai mingicari si sa nu ne intereseze rezultatele ca sa vedem circoteca de driblinguri, doar sper sa fie in stare Mirel Radoi sa coata ce trebuie din baiatul asta.
E asa de deranjant sa sper asta? Nu cred ca ne contrazicem, cred ca apreciem poate in masuri diferite anumite aspecte ale fotbalului.
Si eu nu va zic la nici unul sa nu mai ziceti ce simtiti ca aveti de spus, doar ca si eu fac la fel, si chiar sper sa va demonstreze Markovici ca este un jucator de clasa. De fapt asta a demonstrat, ceea ce nu a demonstrat este ca poate fi si de baza si constant, si nici eu nu zisei ca trebuie sa le tinem palma la ai nostri ca sunt ai nostri.
In fine, eu vad ceva la baiatul asta ce nu vad la foarte multi, si mie imi place sa vad talent in stare pura atunci cand se materializeaza. Nu zic sa bage numai mingicari si sa nu ne intereseze rezultatele ca sa vedem circoteca de driblinguri, doar sper sa fie in stare Mirel Radoi sa coata ce trebuie din baiatul asta.
E asa de deranjant sa sper asta? Nu cred ca ne contrazicem, cred ca apreciem poate in masuri diferite anumite aspecte ale fotbalului.
Paul, acum serios vorbim : băieții ăștia doi au șanse sa mai joace la noi doar dacă în vara Radoi e dat afara. Dealtfel Marko în iarna putea sa rămână la echipa dar cel care a decis sa fie imprumutat la Galați a fost chiar Radoi. Cronologic se si leagă lucrurile ca informația sa nu fie adevărată. Iar eu rămân la părerea ca ne-ar fi ajutat mai mult decât Lukic , dar în viata se-ntâmpla și așa: sa ai șanse si sa le dai cu piciorul și când vrei tu, sa nu se mai poată.
Eu sper sa nu fie asa, m-as astepta la Radoi sa incerce ceva cu oricine, iar daca al doilea de care zici e Ivan, cred ca nu se compara Markovici cu Ivan. Poate l-a trimis la Galati ca sa nu isi bata capul cu el acum si sa vada ce face in vara. Eu nu vreau mai mult sa joace Markovici la noi decat sa ramana Radoi antrenor, eu sper ca Radoi sa incerce ceva cu ce are la dispozitie si reprezinta talent. Daca nu ma insel singurele meciuri ale lui Markovici la nationala mare, care au fost si din postura de titular, au fost cand l-a chemat Radoi si si-a pus toata presa in cap. Deci cred ca si el vede ceva la el, altfel nu facea asta.
Vedem ce se intampla pana la urma, nu cred ca risca nimic Radoi cu Markovici daca ii da sanse, nu cred ca se creaza probleme in vestiar, maxim nu profita de sansa si atunci asta e.
Vedem ce se intampla pana la urma, nu cred ca risca nimic Radoi cu Markovici daca ii da sanse, nu cred ca se creaza probleme in vestiar, maxim nu profita de sansa si atunci asta e.
-
- fanatic
Din punctul meu de vedere...
al doilea descălecat al lui Marko sau al treilea al lui Ivan sunt egale cu cele ale lui Acka, Martic etc.....nu văd nici un viitor.
al doilea descălecat al lui Marko sau al treilea al lui Ivan sunt egale cu cele ale lui Acka, Martic etc.....nu văd nici un viitor.
Forța Știința!!