Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
manex
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de manex » 10 Mai 2025, 16:35

Ce e aia flarum?

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Mai 2025, 18:06

O alternativa la tapatalk...

UnBetiv
junior
junior

Mesaj de UnBetiv » 11 Mai 2025, 13:18

Trist este ca am pierdut cupa si campionatul anul acesta. Tot trist este ca platim salariile mari ale lui lui Cic si Paradela accidentati, despre care nu stim daca aveam nevoie . Cu Cic traim din amintiri si cu Paradela din sperante. In timp ce la mijloc lipsesc certitudinile.

Cel mai bun sezon pentru Alex Mitrita !!!!!!!!!! Felicitari, Alex nici in America nu a avut asemenea cifre. Cat pentru un jucator al Universitatii din epoca Rotaru ... ? nu a existat vreodata un jucator cu explozia, tehnicitatea si eficienta lui Mitrita.
Mai sunt suporteri care il critica . Ei au impresia ca Alex e un fel de mijlocas Box to Box, care trebuie sa faca faza defensiva . De parca CR7 a facut vreodata faza defensiva la Manchester sau Real.

Altii spun ca toata echipa joaca pentru Mitrita. La fotbal, in general o echipa joaca pentru atacanti. Eu nu am vazut un moment in care un alt jucator al nostru a luat balonul de la centru, a driblat 6 jucatori si a marcat. Dupa gol Alex sa ii dea o palma peste ceafa sa-i reproseze ca nu a dat pasa. Nu exista un jucator ca Mitrita in Liga 1. E cel mai bun.

Mitrita face cel mai bun sezon din cariera in acelasi timp in care Baiaram face cel mai bun sezon din cariera.
Fara Alex, aveam probabil 30-35 de goluri marcate. Ne luam de mana cu Farul sau Petrolul...

In concluzie, a mai trecut un an. Au trecut si altii. Dar anul asta a fost Alex-Fantastic. Peste un an sau doi o sa ma uit cu placere la cele mai bune faze ale lui Mitrita.
Un sezon care va ramane in istorie, un sezon in care Universitatea a avut un Maxim, un spirit, o amintire a unei minuni, cum s-au mai vazut rar in trecut.
Bucurati-va de fotbal ma

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 11 Mai 2025, 15:53

Freestate scrie:O alternativa la tapatalk...
Nu am de unde sa-l instalez

Am zis!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 11 Mai 2025, 15:59

Eu m-am resemnat: o sa ma bucur de locul 2. Dar ca mine cati sunt?
Spun de mult si aici si direct prin mesaje marketingului Craiovei: faceti campanie de adus lumea la stadion! Zici ca vorbesc limbi straine Europei. I-am dat idei... Scrise, puse pe hartie... Cucu. Ne limitam la postari pe fb fara sare si piper. Nu o sa renunt.
La anul adio atatea abonamente, adio clar peluza sud fara o campanie misto de achizitii. Oltenii nu mai au ffff multa rabdare. Dar daca umpli stadionul si dai ce vor(spectacol) e imposibil sa nu luam titlul.

Am zis!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 11 Mai 2025, 16:21

Locul 2 no chance....azi noapte Fcsb istii erau beți pe tiktok, azi au meci cu Clujul....CFR sunt peste noi in clasament și nu cred că mai putem trece de ei.... săptămâna viitoare avem meci pe National Arena și cred că vor fi mulți suporteri de-ai lor pt a sărbători.
Forța Știința!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 11 Mai 2025, 16:42

Dau scris batem fcsb și dinamo

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 11 Mai 2025, 17:18

Desi nu am vazut meciul pentru ca nu am putut, in momentul in care am vazut golul lui Mitrita care a insirat o echipa intreaga de gladiatori in cursa aia a la Maradona, finalizata cu bara-gol, mi-am spus ca singurul argument pentru sperante este sa ramana Alex la Craiova.
Pe bune, sa avem un asa jucator si sa incepem cu critici ca de ce nu fuge mereu in banda si alte tampenii, da, tampenii, ma scuzati, inseamna ca nu vrem fotbal mai presus de orice.
Sunt la fel de acord ca acum ar trebui sa vina Rotaru cu o declaratie prin care sa ne spuna ca ramane Mitrita, ramane Radoi, si vor face cea mai buna campanie de achizitii ever, ca sa ajungem in grupele europene si sa luam titlul sezonul viitor.

UnBetiv
junior
junior

Mesaj de UnBetiv » 11 Mai 2025, 23:26

Pentru voi care sunt top 3 cele mai frumoase goluri ale lui Alex?

https://www.youtube.com/watch?v=wYsWe93hgV4

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 12 Mai 2025, 00:25

1. Cel de ieri a la Maradona 2. Golul de 2-1 de la Rapid 3. Golul ultim cu Poli Iasi
Cine da goluri asa, are tot respectul meu si mi le voi aminti si ma voi uita la ele si peste 30 de ani daca mai sunt in joc.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 12 Mai 2025, 06:26

cu victoria oilor de aseara in mare parte ne-am cam asigurat locul 3, adica locul de Europa fara emotiile barajului

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 12 Mai 2025, 09:34

Am auzit ca se schimba foaia cu aducerea jucătorilor. Transferurile vor fi făcute din vara exclusiv de către Radoi și Felgueiras, cu propuneri concrete. Pana acum metoda era ca antrenorul sa solicite un jucator pentru o poziție iar clubul, adică Rotaru plus sfătuitorii și impresarii, punea la dispoziție o lista cu 2-3 nume și se aducea pe cine se putea. De multe ori nu neapărat pe cine voia antrenorul. Stiti ca ne intrebam mereu la un moment dat de ce nu joaca jucatorii noi veniti. Asta e răspunsul. E la fel de adevărat ca si antrenorul de la momentul respectiv era informat pe cine o sa primeasca. Pe principiul, decat nimic e bun si ăsta, toata lumea era de acord. Ca doar platea Rotaru, nimeni altcineva !! Cam ăsta era stilul de lucru.

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 12 Mai 2025, 09:41

Oare de ce nu fortam aducerea lui edjouma? A zis ciobi ca e de vanzare si ne ar rezolva mult din problemele la mijloc, e tipul cretu dar mai prieten cu varza, cam lenes putin dar castiga prin membrele lungi si inaltime multe spatii, avem nevoie de el

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 12 Mai 2025, 10:05

fanucrv scrie:Am auzit ca se schimba foaia cu aducerea jucătorilor. Transferurile vor fi făcute din vara exclusiv de către Radoi și Felgueiras, cu propuneri concrete. Pana acum metoda era ca antrenorul sa solicite un jucator pentru o poziție iar clubul, adică Rotaru plus sfătuitorii și impresarii, punea la dispoziție o lista cu 2-3 nume și se aducea pe cine se putea. De multe ori nu neapărat pe cine voia antrenorul. Stiti ca ne intrebam mereu la un moment dat de ce nu joaca jucatorii noi veniti. Asta e răspunsul. E la fel de adevărat ca si antrenorul de la momentul respectiv era informat pe cine o sa primeasca. Pe principiul, decat nimic e bun si ăsta, toata lumea era de acord. Ca doar platea Rotaru, nimeni altcineva !! Cam ăsta era stilul de lucru.
Am spus si eu treaba asta... Dar noi nu vrem sa acceptam... De ex: Nea Mihai a pus bani multi in vara-toamna pentru un atacant strain. Nu a fost vorba de bani, omul nu a dorit sa vina aici. Asta e... dar noi sa o tinem pe aia, pe a noastra.... nea Mihai e zgarcit si nu baga bani. Eu cred ca e mai bine sa avem oameni care sa urmareasca liga a 2-a, chiar liga a 3-a. Sunt convins ca am gasi un jucator bun, cu marja de progres, macar o data la 3 ani. Bancu, Vatajelu... Din pacate se prefera varianta cu firmele de impresari... Obsesia asta cu titlul, titlul ne mananca... Eu prefer sa fim un club cu un fundament solid, sa avem o strategie adaptata la mediul si realitatea in care traim. Nu sa fim all-in pentru un titlu de campioana si apoi sa cadem epic...

Sunt ingrijorat de solutia u21 pentru campionatul urmator...

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 12 Mai 2025, 10:39

BogdanWick8 scrie:
12 Mai 2025, 09:41
Oare de ce nu fortam aducerea lui edjouma? A zis ciobi ca e de vanzare si ne ar rezolva mult din problemele la mijloc, e tipul cretu dar mai prieten cu varza, cam lenes putin dar castiga prin membrele lungi si inaltime multe spatii, avem nevoie de el
dar de ce să nu fie aduși și Edjouma și Crețu?

Scrie răspuns