Etapa 8 Play-Off : Universitatea Craiova - CFR Cluj

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Tragem semnalul de alarma !

Poll ended at 11 Mai 2025, 11:26

1. Il tragem si coboram din tren cu cele 3 puncte exact langa casa.
6
86%
2. Ne e frica, coboram la prima cu un punct.
0
No votes
3. Il tragem dar ne prinde Garda si ne baga la bulau.
1
14%

Total votes: 7

UnBetiv
junior
junior

Re: Etapa 8 Play-Off : Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de UnBetiv » 10 Mai 2025, 21:58

manex scrie:
10 Mai 2025, 21:18
Mai bine vorbim de femei. Ca de meci.. Ce se intampla cu Mitri? E al treilea meci cand nu ne ajuta cu adevarat
Mijlocul e prafut...

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Remus sa-i suhi ciorapii lu Alex :eek:

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 10 Mai 2025, 22:24

Ba... Lasa-ma... Si daca dadu gol, ce? Nu a fost in cea mai buna forma. Nu il injur, nu il critic... Era bine sa fi fost constant tot meciul.

Am zis!!

Doomsday
suporter
suporter

Mesaj de Doomsday » 10 Mai 2025, 22:32

Cred ca îl înțelegeri greșit pe @manex, Mitrita are și el minusurile lui, dar de departe e cel mai bun, efectiv nu are cu cine.
Atat s-a putut anul asta. Ne-am bucurat de fotbal, atât cât a fost.
Mulțumim baieti!

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 10 Mai 2025, 22:39

Popescu greșește și este înlocuit cu Lung. Corect, când se greșește se stă pe bancă.

Dar fundașul naționalei oricâte gafe face este de neînlocuit, deși a greșit împreună cu Popică si la golul săpun cu Rapidul și azi când prindea muște la centrarea unde Lung a ieșit hazardat.

În rest Mitriță show, fotbaliștii adevărați se văd și atunci când joacă prost.
CRAIOVA NESUPUSA

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 10 Mai 2025, 22:42

Cfr e echipa aia ,care aici pe forum urma sa se facă praf și [*****] și care așa în reconstrucție, cu un buget de salarii similar noua și cu un lot întreg vândut anul trecut, tot reușește sa termine în fața noastră sau sa se lipească la un trofeu . Aș comenta mai multe dar ma opresc ca nu are rost. Doar atât: puneți în cui orice urmă de performanta în actuala formula. Și nu ma refer doar la lotul de jucători.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 10 Mai 2025, 22:48

Nu am avut tupeu pe mijloc. Screciu trebuie sa stea in aparare. La mijloc ne trebuie om sa dea pase precise. Nu de 2 metri. Si la anul cum sa luam titlul? Daca reconstruim din temelii trebuie sa incepem imediat cum se termina campionatul. Sa facem pregătirea toti, nu cate 1, 2...si cand incepe campionatul te trezesti ca nu ai nimic clar si ca astepti resturile din Europa.
Mi-e ciuda, sunt trist, personal nu am nicio speranta pt la anul.

Am zis!!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 10 Mai 2025, 22:54

meciul asta a fost un etalon pt a se arata toate slabiciunile din lotul nostru!
nu avem portar de titlu, nu avem fundasi centrali de titlu, nu avem nici macar un mijlocas decent de titlu, singurul pe care l-as pastra ca rezerva ar fi Screciu! Iar de atacanti centrali nici nu are sens sa mai vorbim! Si nu mai avem nici U21 pt campionatul viitor!
In afara de Mitrita si Mora trebuie schimbat absolut tot primul 11 pt sezonul viitor, inclusiv Bancu

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 10 Mai 2025, 23:16

Sper sa vedem pe relu stoian cu fcsb, nu se poate asa ceva, rasu’ lumii

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Mai 2025, 23:19

Slabi din nou Bancu, Screciu...
Screciu nu e in stare sa vada un culoar, trebuie sa-l atentioneze tribuna ca s-o dea.
In plus cei doi nu au atingeri de fotbalisti, nu se duce mingea curat din piciorul lor, nu au timing, nimic. In plus Bancu e facut franjuri de orice extrema cu ceva percutie care se face ca fuge dar sta pe loc.
De vina e Radoi pentru pozitia din teren a lui Screciu.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 10 Mai 2025, 23:19

Stii ce ma oftic? Ca daca stiam o treaba puteam incerca tinerii. Asa, va trebui sa ne asiguram locul 2 sau 3 si nu ne permitem experimente.

Am zis!!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 10 Mai 2025, 23:36

ne trebuie o reconstructie totala a lotului, altfel eu nu cred ca Radoi mai ramane pt sezonul viitor!
Chiar sunt curios ce vor face Rotaru&Co in vara asta, pt ca suntem in aceeasi situatie ca acum 2 ani, cand Reghe a plecat exact din acest motiv, ca nu s-au bagat bani in jucatori de valoare! Pe atunci insa Rotaru era singur, acum are multi oameni cu bani langa el!
In primul rand trebuie adus un portar super inalt, daca se poate de peste 1,95, m-am saturat sa am emotii la fiecare centrare in careul nostru, trebuie 2 fundasi centrali super puternici si care sa aiba peste 1,90 si care sa-i tina rezerve pe scundul Maldonado si Badelj, ne trebuie 2 mijlocasi centrali de creatie +un inchizator super inalt si puternic care sa domine jocul la mijloc, iar in atac Alibec si inca unul!
iar la U21... D-zeu cu mila! ma gandeam ca ar putea fi adus Goga si sa jucam cu el U21, dar m-am uitat la inaltimea lui, are 1,86, e si el scund ca portar, nu-l mai vreau nici pe el!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 10 Mai 2025, 23:58

Va suparati aiurea ca n-avem mijloc, ca trebuie sa plece toata lumea etc. Avem nu stiu cate meciuri pierdute pe erori enorme de portar. Enorme. Doua dezastre. Jucam fara portar practic. Cu un portar si un atacant decent eram pe primul loc.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Iancu Magheru
fanatic
fanatic

Mesaj de Iancu Magheru » 11 Mai 2025, 01:54

R.E.N. scrie:
10 Mai 2025, 23:58
Va suparati aiurea ca n-avem mijloc, ca trebuie sa plece toata lumea etc. Avem nu stiu cate meciuri pierdute pe erori enorme de portar. Enorme. Doua dezastre. Jucam fara portar practic. Cu un portar si un atacant decent eram pe primul loc.
Că mijlocul e briliant tare.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 11 Mai 2025, 02:46

Nu numai ca avem doar mijlocași scunzi, dar toți joaca defensiv, iar Houri e prea puțin și prea scund să limpezească mijlocul.
Mogoș pare degeaba, Lung mai bine se retrage, Zajkov ducă-se, Bancu poate prinde un transfer în Arabia, Safira să se întoarcă de unde a venit, iar Lukic dacă încă are contract, să fie împrumutat la Reșița să pună umărul la promovare, deși jucători de acolo ca Haită sau Cioiu l-ar trimite pe bancă...
În vară trebuie adus neapărat portar, fundaș central, mijlocaș defensiv înalt, mijlocaș ofensiv, 2 atacanți care să fie titulari!
În afara de Mitrita și Mora nu îmi vine sa păstrez nimic!
Chiar sunt curios de ce e capabil Radoi dacă i se vor da pâinea și cuțitul în mână și stabilitate minim 2 ani la echipă.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 11 Mai 2025, 06:20

Ca portar eu l-as lua inapoi pe Rafael Vlasceanu...20 ani,1.95 inaltime.Daca va mai aduceti aminte....a fost portarul echipei noastre de under19(desi avea doar 16 ani) cand s-a castigat titlul in Liga elitelor.Dupa castigarea titlului a plecat prin Italia si joaca prin seriile inferioare.....

Scrie răspuns