Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
eu am incredere in acest atacant palestiniano-suedez, mai ales ca se zice ca Baluta l-a recomandat si deci a fost urmarit de acesta in meciurile in care a jucat. mai putin defensivii, care sa zicem ca au nevoie sa se inteleaga intre ei, atacantii si mijlocasii de valoare nu cred ca au nevoie de mult timp sa isi arate valoarea, un exemplu recent e Mitrita la chinezi si sunt convins ca nu le stie limba. asa ca sa ii spunem bine ai venit si sa dea gol repede.
Vazand scorul cred ca a fost un joc in care ne-am aparat precis. Nu au marcat nici Marko, nici Ivan, insa subt sigur ca au jucat bine. Sofascore il pune pe Gaspar in centru si Mogos in dreapta. Cred ca va fi invers.
Am incredere in ce au facut oamenii aia din conducere. Bine, sa si confirme strainii aia
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am incredere in ce au facut oamenii aia din conducere. Bine, sa si confirme strainii aia
Am zis!!
E belea cu transferul atacantului palestinian....cica a fost amendat de polonezi cu 200k euro.Cluburile sunt intelese pe o suma sub cota de transfer ( 900k ),dar cred ca impresarii jucatorului vor acum si cei 200k,adica amenda. Eu i-as zice pas....dar ce facem acum,luam iarasi atacant liber de contract?
Si apropo de abonamente....pana azi sunt date in jur de 3k...putine rau!
Pai si cate au fost sezoanele trecute?lory69 scrie:Si apropo de abonamente....pana azi sunt date in jur de 3k...putine rau!
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Anul trecut parca vreo 4500...acum 2 ani peste 5k
N-am luat titlu… titluletzu nu mai putem fara el

Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Sa le uram bun venit, au semnat pe 4 ani fiecare
Darius Fălcușan și Oleksandr Romanchuk
Darius vine de la Empoli, este capitanul nationalei U19 si eu cred ca va fi capitanul universitatii craiova dupa Bancu.
Sa nascut la Madrid si cu siguranta visul lui este Real sau Atletico Madrid.
Este fundas central de picior drept. Si este probabil cel mai promitator fundas roman de perspectiva dupa Dragusin.
Are aceeasi agentie de impresariere ca Robert Lapadatescu , fostul jucator
Romanciuc
Ucrainean, fundas central de picior drept, 25 de ani, inalt si bine cladit, relativ lent si cu o atitudine contondenta.
In cariera are vreo 50 de meciuri in prima liga ucraineana si vreo 50 de meciuri in prima liga ungureasca.
Are 6 meciuri de calificare in cupele europene jucate ca titular cu Debrecen.
Linia defensiva incepe sa prinda contur ,
Mogos, Bancu, Mora, Stevanovic, Romanciuc, Falcusan, Badelji, Ndong . 8 jucatori pentru 4 pozitii
Darius Fălcușan și Oleksandr Romanchuk
Darius vine de la Empoli, este capitanul nationalei U19 si eu cred ca va fi capitanul universitatii craiova dupa Bancu.
Sa nascut la Madrid si cu siguranta visul lui este Real sau Atletico Madrid.
Este fundas central de picior drept. Si este probabil cel mai promitator fundas roman de perspectiva dupa Dragusin.
Are aceeasi agentie de impresariere ca Robert Lapadatescu , fostul jucator
Romanciuc
Ucrainean, fundas central de picior drept, 25 de ani, inalt si bine cladit, relativ lent si cu o atitudine contondenta.
In cariera are vreo 50 de meciuri in prima liga ucraineana si vreo 50 de meciuri in prima liga ungureasca.
Are 6 meciuri de calificare in cupele europene jucate ca titular cu Debrecen.
Linia defensiva incepe sa prinda contur ,
Mogos, Bancu, Mora, Stevanovic, Romanciuc, Falcusan, Badelji, Ndong . 8 jucatori pentru 4 pozitii
Il uitasi pe Screciu.....la mijloc nu are cum sa joace!Si de fapt sunt 9 jucatori pt 5 pozitii......si stai,sa vedem cu Maldonado.
Si pe Gașpar
-
- fanatic
In ceea ce privește poziția de atacant , eu îl văd pe Assad titular și Barbu următoarea opțiune.... Abia mai apoi Marko și Ivan , bineînțeles dacă rămân în lot....Ivan ar mai avea și varianta pe stânga, dar și acolo e înghesuială cu Basceanu, Baiaram sau Paradela.
Forța Știința!!
Rezervă ce are? Dacă iar începem cu titularizări pe principiul că e de-al nostru și merită o infinitate de șanse nu facem decât să fie rău și pt jucător și pt echipă.
CRAIOVA NESUPUSA
Eu nu faceam lista cu titularii....ziceam doar ca Screciu ar teebui sa faca parte din linia defensiva si nu din cea de mijloc.Cum vrea Radoi sa joace sistem cu 3 fundasi,trebuie sa avem in lot minim 6....iar noi avem pe Badelj,Stefanovic,Maldonado,ucrainianul,Falcusan,Screciu si eventual Mogos.Acum care joaca titular,e treaba lui Radoi...
-
- suporter
Daca joci cu 3 fundasi centrali trebuie sa ai minim unul foarte rapid si mai mobil
Vazurati articolele din prosport legat de arbitrajele de care am avut parte?
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... t-20204398
Si
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... a-20210017
Nu se pot recuza arbitrii? Sa le spunem.. Ba.. Stim! Gata cu furaciunea cu arbitrii.
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... t-20204398
Si
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... a-20210017
Nu se pot recuza arbitrii? Sa le spunem.. Ba.. Stim! Gata cu furaciunea cu arbitrii.
Am zis!!