Etapa 9: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Farul Constanta

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ce facem duminica?

Poll ended at 16 Sep 2025, 16:04

Ne pastram neînvinși
8
57%
Ce am facut si pana acum
6
43%

Total votes: 14

manex
fanatic
fanatic

Re: Etapa 9: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Farul Constanta

Mesaj de manex » 15 Sep 2025, 16:48

marius_vl scrie:singurul și unicul care poate "rupe" atmosfera la echipă e Rădoi cu ieșirile lui de nebun!
cum să ai asemenea reacții tâmpite, in min 90, la 2-0??
cum să reacționezi in asemenea mod, cum să urli la Baiaram și să te superi într-un asemenea hal încât să faci o criză și să nu vii la interviuri?
dar pe el nu se vede? Că era min 70, ne dominau ăia total și el încă nu reacționa de niciun fel?
mi se pare prea mult atâta dramă pe el la fiecare meci, mai las-o reak
Ce s-a intamplat cu Radoi a fost normal. Nu suporta relaxarea.. Se pare ca a tipat la Baiaram la 1-0, cand in loc sa paseze a tras el. Si prost. Nu la 2-0. Si 2-0 daca era... Nu avem voie sa ne relaxam. Remember Uta. Daca Baiaram se oftica pentru asta... Inseamna ca nu are creier. Dar nu cred ca s-a suparat nici el, nici Radoi. In timpul meciului spui multe, tipi, zici "iesi afara daca nu esti in stare"...
Sunt chestii de presa, se incearca destabilizare.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 15 Sep 2025, 17:00

Mi se pare ca se exagereaza enorm cu nimic.

Presa speculeaza orice reactie a lui Radoi de zici ca e sfarsitul lumii :-x
Ba dar iesirile lui SUMUDICA sau BURSUCU cum sunt in comparatie cu Radoi ? :-x

Presa sujge pwwla
Legat de faza cu Radoi, eu nu am vazut si nu m-am interesat.
Dar un coleg zicea ca s-a intamplat fix la golul 2 in minutu 78-80 sau cat era
Baiaram pe tranzitie pozitiva, cade in cuur fara sa fie faultat, avand posibilitate de 1la1 cu fundasul si drum liber spre poarta.
Radoi ii zice, ceva de genu -ba daca vrei sa stai pe iarba iesi ba de pe teren...
Bancu, lider, baga material la acea faza, dupa ce Baiaram pierde mingea, Bancu recupereza dintre doi jucatori ai Farului. Baiaram se ridica, face un-doi cu Bancu care il cauta pe Assad ... faza se termina cu pasa lui bancu deviata in poarta. Si baiaram cu assist.

Bancu la o faza ii putea scoate pe amandoi atacantii din [cenzurat], pe baiaram in ochii antrenorului si pe assad in ochii suporterilor. Bancu coaee ! :up:

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 15 Sep 2025, 17:04

Numai cine nu l-a vazut pe Bancu live si spune ca e praf mananca caacaat. Atata efort.. Mai are, poate, momente aiurea.. Dar nu e robot.

Am zis!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 15 Sep 2025, 18:46

Baiaram a pierdut două mingi consecutive ca mai apoi să îi dea pasă lui Bancu centrare și autogol. Probabil de asta era nervos Rădoi.
Forța Știința!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 15 Sep 2025, 18:56

Clar. Baiaram a intrat cu ideea :intru, driblez tot, dau gol... Haaaooos!!! Pl.a pierdut mingea. L-am simtit dornic... Dar nu despre el e vorba, ci despre echipa. Si Radoi l-a simtit.

Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 15 Sep 2025, 22:06

Imagine

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 16 Sep 2025, 12:52

UnBetiv scrie:
15 Sep 2025, 17:00
Mi se pare ca se exagereaza enorm cu nimic.

Presa speculeaza orice reactie a lui Radoi de zici ca e sfarsitul lumii :-x
Ba dar iesirile lui SUMUDICA sau BURSUCU cum sunt in comparatie cu Radoi ? :-x

Presa sujge pwwla
Legat de faza cu Radoi, eu nu am vazut si nu m-am interesat.
Dar un coleg zicea ca s-a intamplat fix la golul 2 in minutu 78-80 sau cat era
Baiaram pe tranzitie pozitiva, cade in cuur fara sa fie faultat, avand posibilitate de 1la1 cu fundasul si drum liber spre poarta.
Radoi ii zice, ceva de genu -ba daca vrei sa stai pe iarba iesi ba de pe teren...
Bancu, lider, baga material la acea faza, dupa ce Baiaram pierde mingea, Bancu recupereza dintre doi jucatori ai Farului. Baiaram se ridica, face un-doi cu Bancu care il cauta pe Assad ... faza se termina cu pasa lui bancu deviata in poarta. Si baiaram cu assist.

Bancu la o faza ii putea scoate pe amandoi atacantii din [cenzurat], pe baiaram in ochii antrenorului si pe assad in ochii suporterilor. Bancu coaee ! :up:
Presa presează kakatt
CRAIOVA NESUPUSA

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 16 Sep 2025, 18:58

Ce zice mutu, care bineinteles ca nu a vazut meciul ci vorbeste din ziare. Ca mutu sunt si alte sute de mii de microbisti si suporteri ai nationalei, care au aceeasi parere acum ca efect al presei de kkkat. Ca nu e vorba de ce zice mutu, ci de opinia publica formata in jurul lui Stefan
„Nu era vorba de faptul că Mirel ar fi creat un conflict, aici era vorba de o atitudine foarte proastă a jucătorului, Baiaram, atunci când intră în teren. Adică, tu când joci titular ai o atitudine bună și faci lucruri extraordinare, ești convocat la echipa națională, Mirel decide să nu joci, iar tu intri și faci figuri?

Eu, în locul lui Mirel, l-aș fi scos. Are dreptate Mirel 100%. (n.r. îl scoteai în minutul 90, începând un conflict?) Conflictul l-ar fi început Baiaram, nu Rădoi. (n.r. poate Baiaram a avut o zi proastă) Poţi să ai o zi proastă la nivel calitativ, să nu îți iasă driblinguri, dar dacă nu poți să alergi, nu ești în stare, spui că te simți rău și nu intri în teren”,
a afirmat „Briliantul”.

Acuma Baiaram o sa aibe o stampila, fabricata de media, cum avea mitrita, ca e pricinos. Si cand se duce la Nationala, imediat i se activeaza stampila :-x
Ca asa fac astia si ne macina toti jucatorii

Cand defapt Baiaram a dat asist de gol , nicidecum figuri

Scrie răspuns