Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ramanem neînvinsi?

Poll runs till 21 Sep 2025, 14:11

Clar!!
8
89%
Logic!!
1
11%

Total votes: 9

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Re: Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de dorumihnea2 » 19 Sep 2025, 14:06

marius_vl scrie:
19 Sep 2025, 10:53
meci cumplit de greu, mai ales că ăia vin după o înfrângere tot pe teren propriu!
cine își imaginează basme că batem lejer, este cel puțin naiv! Ne vor urca pe garduri, e un test de maturitate meciul ăsta, trebuie să demonstrăm că putem câștiga in stil de campioană și pe astfel de stadioane înghesuite și cu gazon prost! Sper totuși să conteze că avem o relație de amiciție cu ei, le-am dat pe Markovic sezonul trecut, acum îl au pe Bană, n-ar trebui să ne aștepte cu cuțitele în dinți! Sper...
Este un meci în care ne cam încurcă U21, chiar nu știu cu care dintre ei să înceapă pt că eu văd echipa așa... Isenko, Romanchuk, Screciu, Badelj - Bancu, Mora Băluță, Teles, Cicâldău - Baiaram, Assad (Nsimba)
Dacă ar fi după mine cred că aș juca cu Fălcușan în locul lui Badelj
La Un Cluj le-am dat mai mulți jucători și tot timpul ne arată prietenia lor.
Forța Știința!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 19 Sep 2025, 14:09

UnBetiv scrie:
17 Sep 2025, 18:16
eu am mai scris, ai 3 mijlocasi centrali defensivi, baluta, teles si anzor. insa fiecare e alt profil de jucator

explicatia mea e asta,
Mirel l-a gasit pe anzor la echipa, anzor are contract pana in 028

mirel cand aduce un jucator la echipa, vorbeste cu el, ii face niste promisiuni, il convinge sa semneze cu craiova.
100% i-a facut niste promisiuni lui Baluta , deci probabil ca in sezonul asta cel putin, Anzor nu ii va lua niciodata fata lui Baluta.
Lui Matei i s-a promis ca va juca, lu Mihnea la fel. Rus.
Astia sunt jucatori pentru care mirel a facut promisiuni.

Cei pe care mirel i-a gasit aici, fata de ei nu are promisiuni facute, cred ca nu are promisiuni facute nici fata de cretu, basceanu, falcusan, simba, monday, mora, anzor.

Eu cred ca asta e situatia si cel putin sezonul asta, mirel isi va respecta cuvantul , atata timp cat jucatorii carora le-a dat cuvantul vor juca decent
Nu știu ce promisiuni i-a făcut Mirel lui Mihnea dar etapa trecută eu l-am văzut pe Mora in afara lotului și l-am văzut pe Ștefan jucând pe dreapta și Mihnea rezervă.
Forța Știința!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 19 Sep 2025, 14:28

Mora doar ce venise dupa un zbor de 16 ore, se știa ca nu joaca, insa mâine as vrea sa îl vad titular, iar underul sa fie Basceanu langa Nsimba, Assad a fost defazat cu Farul de multe ori, nu i-ar strica banca de rezerve din cand în când.
Basceanu are talent si jucase bine cu CFR,însă la meciul cu Petrolul mi s-a părut copleșit de presiune,sper ca usor ușor își va reveni la mentalul de la Farul și va juca dezinvolt.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 19 Sep 2025, 15:42

Am bănuit că de asta nu a jucat Mora ... vroiam doar să arăt că Mihnea nu prea se mai bucură de încrederea lui Rădoi din moment ce Ștefan, cu toate că este stângaci a jucat titular și ploieșteanul a fost rezervă. Probabil că nu i-a promis nimic Rădoi că va fi neapărat titular așa cum a spus un bețiv...
Forța Știința!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 19 Sep 2025, 16:11

Dupa parerea mea niciun antrenor nu ar trebui sa promita niciunui jucator ca va juca titular indiferent de situatie, ci cel mult ii poate promite ca va avea sanse bune sa joace cu conditia sa dea totul. Eu sper ca asa s-a inteles Mirel cu fiecare.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 19 Sep 2025, 16:37

Eu nu cred ca Mirel a promis ceva cuiva. Doar ca vor avea sansa lor fiecare si in functie de cum se pregatesc.
In alta ordine de idei: ce are Mirel? Era suparat la conferinta, abia a zambit, s-a ras...

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 19 Sep 2025, 19:59

Etapa 1: Barbu
Etapa 2: Coza
Etapa 3: Barsan
Etapa 4: Vidican
Etapa 5: Chivulete
Etapa 6: Babanu
Etapa 7: Andrei Florin
Etapa 8: Cojocaru
Etapa 9: Barsan
Etapa 10: Sfesnic

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 19 Sep 2025, 23:22

Fălcușan a jucat azi la echipa a doua, deci e clar că nu e în lot!
chiar nu știu ce variantă va găsi pt U21! Îl sacrifică pe Cicâldău pt a-l baga pe David Matei?
joacă cu Băsceanu în locul lui Baiaram? Sau poate Mihnea Rădulescu în locul lui Mora?

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 19 Sep 2025, 23:50

Eu as juca cu Baiaram titular...

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 20 Sep 2025, 00:42

Isenko
Mogos, Screciu, Romanciuc
Mihnea, Telles, Anzor, Bancu
Cic
Nsimba, Baiaram

Zicea Mirel la conferinta ca sunt niste probleme medicale neasteptate. S-ar putea ca Mora , oboseala si zborurile peste ocean, s-ar putea ca Baluta, s-ar putea ca assad sa nu fie apti

Scrie răspuns