Etapa 11: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Dinamo
Moderator: grup_moderatori
-
dorumihnea2
- fanatic

Re: Etapa 11: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Dinamo
Fraierul ăsta de fric îmi scrie msj in privat că mă caută pe la Cluj.... Bă fraiere am glumit cu mule ție, nu sunt pe invers , te rog nu mă căuta..... ACUM O SĂ MĂ ADRESEZ LUI PAUL ... Ce dracu caută elementul ăsta să conducă un forum? Asta e atitudine? Eu sunt cumva dușmanul lui? Nici măcar fcsbistii nu sunt dușmanii mei.... Mă caută.... Te rog caută mă.... Îți dau nr de telefon in privat....
Forța Știința!!
- Leonard Albert
- fanatic

@freak: Ok, recunosc, n-am platit nici-un leu ca sa am onoarea de a discuta cu matale (nici invers, as indrazni sa spun). Si sunt convins ca 'mneata platesti din greu pe unde scrii.
Aici sunt doua variante si-mi pare rau ca ma bag in discutia asta, nu e treaba mea:
- sau faci munca patriotica pentru un lucru bun si clar ca nu-ti iese;
- sau o faci pentru ca-ti iese ceva si o faci in scarba, din obligatie, daca intelegi ce vreau sa spun.
Nu stiu sa ai drept de proprietate aici, nu cred. Daca ai avea, cu siguranta n-ai avea atitudinea asta de "tu grof/noi marfa".
Nu ti-ai permite in situatia aia, asa iti permiti pentru ca ai doar un titlu onorific si acces la butoane.
Nu dai tu lectii nimanui aici, asta sa fie clar! Nu trasezi directii, nu impui cenzura. Nu ai nici-un drept moral si de niciu-un fel! Esti un "ajuns la butoane", atat si nimic mai mult. Nu suntem aici de ani de zile sa inghitim mizeriile si nervii tai.
Calmeaza-te si lasa lumea in pace sa discute ce vrea si despre orice vrea ca nu da nimeni cu sapa in batatura ta personala! Debaneaza "oamenii buni" si vezi-ti de viata ta!
Hai sa auzim de bine!
Aici sunt doua variante si-mi pare rau ca ma bag in discutia asta, nu e treaba mea:
- sau faci munca patriotica pentru un lucru bun si clar ca nu-ti iese;
- sau o faci pentru ca-ti iese ceva si o faci in scarba, din obligatie, daca intelegi ce vreau sa spun.
Nu stiu sa ai drept de proprietate aici, nu cred. Daca ai avea, cu siguranta n-ai avea atitudinea asta de "tu grof/noi marfa".
Nu ti-ai permite in situatia aia, asa iti permiti pentru ca ai doar un titlu onorific si acces la butoane.
Nu dai tu lectii nimanui aici, asta sa fie clar! Nu trasezi directii, nu impui cenzura. Nu ai nici-un drept moral si de niciu-un fel! Esti un "ajuns la butoane", atat si nimic mai mult. Nu suntem aici de ani de zile sa inghitim mizeriile si nervii tai.
Calmeaza-te si lasa lumea in pace sa discute ce vrea si despre orice vrea ca nu da nimeni cu sapa in batatura ta personala! Debaneaza "oamenii buni" si vezi-ti de viata ta!
Hai sa auzim de bine!
ai zis ca îmi dai la ****, pretenas. Nu am zis ca te caut, n-am vrut sa o scriu aici, am trecut pe privat. Uite și mesajul, una e sa te anunț, alta e sa te caut.dorumihnea2 scrie: ↑06 Oct 2025, 19:54Fraierul ăsta de fric îmi scrie msj in privat că mă caută pe la Cluj.... Bă fraiere am glumit cu mule ție, nu sunt pe invers , te rog nu mă căuta..... ACUM O SĂ MĂ ADRESEZ LUI PAUL ... Ce dracu caută elementul ăsta să conducă un forum? Asta e atitudine? Eu sunt cumva dușmanul lui? Nici măcar fcsbistii nu sunt dușmanii mei.... Mă caută.... Te rog caută mă.... Îți dau nr de telefon in privat....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
I N I M I T A B I L I
Dă-mi numărul în privat, pune mesaj aici cu el blurat când mi l-ai datdorumihnea2 scrie: ↑06 Oct 2025, 19:54Fraierul ăsta de fric îmi scrie msj in privat că mă caută pe la Cluj.... Bă fraiere am glumit cu mule ție, nu sunt pe invers , te rog nu mă căuta..... ACUM O SĂ MĂ ADRESEZ LUI PAUL ... Ce dracu caută elementul ăsta să conducă un forum? Asta e atitudine? Eu sunt cumva dușmanul lui? Nici măcar fcsbistii nu sunt dușmanii mei.... Mă caută.... Te rog caută mă.... Îți dau nr de telefon in privat....
@leonard, am tot dreptul si toate butoanele. V-am zis cum mi se ia dreptul asta.
I N I M I T A B I L I
@toți :nu stiu daca asta ajunge la toți cei ce scriem pe aici si ne incapatanam sa scriem aici: terminati dracu cu prostiile de smardoi. Eu fac, eu dreg, eu sunt jmecher, tu esti prost.. Eu te fac din vorbe, eu jignesc... A mai fost treaba asta acum multi ani cand membrii se amenintau cu bataia, unii au si mancat bataie pe stadion, altii jigneau in asa hal pe cei ce nu erau cu ei incat cred ca erau javre dinamoviste... E prea multa violenta verbala. Nu as vrea sa cred ca pe acest forum sunt 41% dintr-o categorie minunata care jignesc cu orice ocazie si care, probabil, ti-ar da și una in gura.
Mie mi-ar placea sa cred ca suntem toti aici cu un scop, ca avem o echipa ce ne da sperante, in sfarsit, dupa multi ani. Toti de acolo sunt oameni, pot gresi. Sau gresim noi. Nu stim. Daca sunteti din Craiova duceti-va la stadion, stati dupa Mirel si incercati sa vorbiti cu el. Poate chiar va explica rapid de ce x si nu y. Asta sa dau doar o idee.
Dar mie smardoiala asta nu-mi place. Ne ascundem sub psedudonime.. Aiurea. Nu aveți curaj sa va asumati cine sunteți. Ca altfel nu ati mai fi asa smardoi.
Eu sunt Remus Manicea si mi se rupe de smardoi.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Mie mi-ar placea sa cred ca suntem toti aici cu un scop, ca avem o echipa ce ne da sperante, in sfarsit, dupa multi ani. Toti de acolo sunt oameni, pot gresi. Sau gresim noi. Nu stim. Daca sunteti din Craiova duceti-va la stadion, stati dupa Mirel si incercati sa vorbiti cu el. Poate chiar va explica rapid de ce x si nu y. Asta sa dau doar o idee.
Dar mie smardoiala asta nu-mi place. Ne ascundem sub psedudonime.. Aiurea. Nu aveți curaj sa va asumati cine sunteți. Ca altfel nu ati mai fi asa smardoi.
Eu sunt Remus Manicea si mi se rupe de smardoi.
Last edited by manex on 06 Oct 2025, 20:35, edited 1 time in total.
Am zis!!
Nu se leaga nimeni de tine ma ca tu esti rocker dinala
UnBetiv scrie:Nu se leaga nimeni de tine ma ca tu esti rocker dinala

Am zis!!
Am scris și mai sus, vad ca se reia. Ala minte pe aici ca îl ameninț ca îl caut, [cenzurat] onoare, [cenzurat] șmecherie. Dacă eu zic ca Remus asculta manele, Nicu nu bea țuică, Cristi alunga oamenii buni. Ma da de ce [cenzurat] mea sa le permit, ok, pot sa accept de la unul de îl cunosc sa ma înjure, sa ma ia în bășcălie, dsr dacă ma și I uri, și apoi și minți despre mine, eu de ce [cenzurat] mea trebuie sa stau calm?
I N I M I T A B I L I
-
dorumihnea2
- fanatic

O să discutăm pe altă cale....in momentul ăsta nu care scrii de familia mea în privat și îmi aduci amenințări e cazul de altă abordare. Probabil că o să vezi și Clujul.FreakBoy scrie: ↑06 Oct 2025, 20:34Dă-mi numărul în privat, pune mesaj aici cu el blurat când mi l-ai datdorumihnea2 scrie: ↑06 Oct 2025, 19:54Fraierul ăsta de fric îmi scrie msj in privat că mă caută pe la Cluj.... Bă fraiere am glumit cu mule ție, nu sunt pe invers , te rog nu mă căuta..... ACUM O SĂ MĂ ADRESEZ LUI PAUL ... Ce dracu caută elementul ăsta să conducă un forum? Asta e atitudine? Eu sunt cumva dușmanul lui? Nici măcar fcsbistii nu sunt dușmanii mei.... Mă caută.... Te rog caută mă.... Îți dau nr de telefon in privat..... Ma faci și fraier, îmi dai și la ****, apoi te adresezi lui Paul. Ți-as lua fata-n pu|a dar ma cearta Leo.
@leonard, am tot dreptul si toate butoanele. V-am zis cum mi se ia dreptul asta.
Forța Știința!!
Stai, vere, calm. Si eu beau tuica. :).
Asta e problema:lipsa comunicarii, culmea.
Asta e problema:lipsa comunicarii, culmea.
Am zis!!
Cu greu mă abțin să nu scriu aici, dar poți să mă zici la nenea Paul.dorumihnea2 scrie: ↑06 Oct 2025, 20:47O să discutăm pe altă cale....in momentul ăsta nu care scrii de familia mea în privat și îmi aduci amenințări e cazul de altă abordare. Probabil că o să vezi și Clujul.FreakBoy scrie: ↑06 Oct 2025, 20:34Dă-mi numărul în privat, pune mesaj aici cu el blurat când mi l-ai datdorumihnea2 scrie: ↑06 Oct 2025, 19:54Fraierul ăsta de fric îmi scrie msj in privat că mă caută pe la Cluj.... Bă fraiere am glumit cu mule ție, nu sunt pe invers , te rog nu mă căuta..... ACUM O SĂ MĂ ADRESEZ LUI PAUL ... Ce dracu caută elementul ăsta să conducă un forum? Asta e atitudine? Eu sunt cumva dușmanul lui? Nici măcar fcsbistii nu sunt dușmanii mei.... Mă caută.... Te rog caută mă.... Îți dau nr de telefon in privat..... Ma faci și fraier, îmi dai și la ****, apoi te adresezi lui Paul. Ți-as lua fata-n pu|a dar ma cearta Leo.
I N I M I T A B I L I
Ce pofta mi-ati facut...
Abia de s-au facut prunele, in decembrie facem tuica
Abia de s-au facut prunele, in decembrie facem tuica
Desecrati minunăție de egal cu smardoiala asta, lasati-l să adoarmă în pace...