Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Sa votam deci:

Poll ended at 18 Iun 2025, 22:25

1. Am incredere in Radoi, sa ramana
41
91%
2. Nu am incredere in Radoi, vreau altceva
4
9%

Total votes: 45

fanatic16
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026

Mesaj de fanatic16 » 12 Noi 2025, 23:45

Dacă vine Toni Petrea "secund" o să jucăm fotbal ofensiv ca pe vremea lui Reghe, si conform fanatik s-a înțeles deja cu noi.
Nu v-ati gândit daca nu cumva e strategie de PR, declaram ca vrem străin, luam un secund și îl ungem principal, apoi îi luăm un principal și i-l facem secund. :))
Pentru cine se uită la fotbal și mai și înțelege ceva din el, e ușor de înțeles de ce m-as bucura ca Petrea să ducă greul în staff.
E exact oglindirea lui Reghe, dar cu mai multă disciplină și echilibru.
De citit niște declarații de-ale lui Rotaru mai acum 3-4 ani unde zice ca îi place filozofia lui Toni Petrea foarte mult.
PS:umbla vorba prin târg că portughezul nu are licență PRO, cineva pe aici care știe mai multe?

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 13 Noi 2025, 06:50

Prima impresie făcută de Coelho e modestă. Mi s-a parut un tip moale si cam depășit de ce i se-ntâmplă . Nici cu comunicarea nu m-a dat pe spate, dar o pun pe seama faptului ca engleza lui e de începător. Era de așteptat ca nu putem aduce un antrenor mai răsărit in plin campionat, de pe o zi pe alta si pe un salariu mic. Radoi avea 17 mii. Baiatul asta nici atât. Vom vedea ce poate si cum se descurca ,dar mi-e teama ca va fi luat cu huiduieli foarte repede. Are parte si de meciuri grele . Am auzit si eu zvonul ca nu are licență. Daca e asa ii va fi si mai greu sa se impună ,nu neapărat in vestiar ci in fata lui Rotaru. Pentru ca impresia mea e ca ne-am pricopsit cu doi antrenori de duzina: băiatul asta adus de Felgueiras si Petrea adus de Rotaru. Nu stiu ce va ieși bun din treaba asta. Fiecare si-a pus propriul antrenor.

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 13 Noi 2025, 09:03

Petrea are mai multa experienta ca portughezul,va dori sa isi impuna ideile,sper sa nu fie o atmosfera tensionata. Nu pare ca au reusit o mutare buna.
Mirele ne-ai tras-o!!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 13 Noi 2025, 09:21

Bineinteles ca are licenta PRO . Daca nu venea anton ce faceai ? il sunai pe papi

Filipe are licenta PRO , are scoala de antrenori buna
Omu stie fotbal, e pasionat . A inceput sa antreneze de cand avea 23 de ani . Si-a dorit sa faca asta. Unii copii isi doresc sa fie pompieri sau doctori. el nu si-a dorit sa joace fotbal, si-a dorit sa creeze fotbal

Iar pe langa propriile lui idei a avut si un mentor fenomenal. Pe Paulo Bento , poate unul din top 5 antrenori portughezi la momentul actual

In ceea ce priveste partea tehnica si tactica, sunt convins ca totul va fi ca la carte . Scos din manual
Poate chiar de valoare superioara in ceea ce facea mirel care a facut scoala de antrenori in republica moldova
Baiatul asta nu a facut cacatenaccio ca Mangia dar a facut scoala de antrenori in cascais .

Cand vine vorba de echipa, trebuie sa te sincronizezi cu jucatorii
Norocul nostru face ca echipa sa fie alcatuita majoritar din straini .
Dar punctele tari de la echipa sunt 3-4 romani rasfatati. La acest aspect, al relationarii , nu stiu cat succes va avea Filipe

La final, Universitatea Craiova poate fi o rampa de lansare pentru el
Cum Mangia il avea ca mentor pe Sarri . Asa Filipe il are mentor pe Bento
Daca reuseste o victorie cu Mainz 05 , popularitatea lui va exploda . Iar daca castiga cupa sau campionatul cu universitatea 100% va prinde un contract prin anglia premier league

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 13 Noi 2025, 09:49

Nu putem decat sa speram ca va iesi bine cu Coehlo, nu stiu de ce se mira toata lumea ca s fost adus, de parca stau pe bara numai unul si unul antrenorii, si noua nu ne trebuie unul care a fost secund al Coreei la CM.
Ce mi se pare mie ciudat ca omul vine cu mainile in buzunar, fara nimeni, si ii face clubul stafful.
Petrea mi-a facut o impresie buna, sper sa se inteleaga.
Doamne-ajuta!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 13 Noi 2025, 10:23

Nu are staff pentru ca asta e el
El e , staff

Banuiesc ca a fost o conditie impusa de rotaru, ca sa evitam sa ramanem in chiloti
aducem antrenor dar staful il facem noi , daca intr-o noapte antrenorul se duce sa bea si nu se mai intoarce
sa ramanem cu niste oameni pe banca care pot continua activitatea profesionala a clubului

ciptudor
junior
junior

Mesaj de ciptudor » 13 Noi 2025, 12:57

Ce pot spune despre noul coach. …Eu unul personal nu am încredere, dar nu mă bazez pe nimic, doar pe feeling. Chiar dacă senhor Coelho reușește (Doamne ajută !), tot mi-ar fi plăcut să reușim cu un oltean.

Ce bine începuse sezonul cu Rădoi….Erau toate premisele să luăm campionatul. Dar și Rădoi a făcut greșeli mari, a cedat presiunii, s-a ambiționat în niște alegeri, nu a ascultat sfaturi. A avut un mandat pozitiv, oarecum istoric , dar nu a fost până la capăt, deși se putea.
Craiova nu se dezminte, Oltenia e egala cu ea însăși !

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 13 Noi 2025, 16:07

Eu ce pot spune despre noul coach...ii urez bafta! In schimb despre vechiul am ceva de spus.A fost singurul caruia i s-a oferit totul pe tava,toata lumea cred ca mergea in varful picioarelor pe langa el,nu cumva sa il deranjeze,nimeni nu a comentat ceva impoteiva in toata aceasta perioada...si totusi,bibeloul s-a spart! Eu nu am comentat nimik impotriva lui,chiar daca de multe ori am fost de acord cu observatiile lui marius de la valcea.Privind in spate cu cateva etape de campionat,eu parca as baga mana in foc ca plecarea lui e legata de Basceanu.El nu a primit minute,apoi a aparut stirea despre un posibil imprumut in iarna si pe urma...ops...ii da Mirel minute.Cred ca Rotaru i-a zis...frate,eu am dat 1 milion pe el,tu nu il bagi nici sa il vezi ce stie,iar eu risc sa il pierd.In rest,alt motiv nu vad!

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 13 Noi 2025, 18:00

Basceanu a mai prins minute pentru ca s-a accidentat Rădulescu! Era Mora care nu juca decât in Conference si in rest lustruia banca , darămite Basceanu. Sansa lor a fost accidentarea lui Rădulescu si Matei care nu duce tot meciul. Altfel erau pe bancă lângă Anzor ! Amândoi!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Noi 2025, 18:01

Ce pierdere Mihnea...

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 13 Noi 2025, 18:53

Nu sunt tocmai de acord cu ideea ca nu putea veni chiar un antrenor mai cu nume, ca sa spun asa...Cred ca am vazut de cel putin de 2 ori asta pe forum... Nu, asta sta in picioare doar pana la un punct. Nu suntem echipa la retrogradare, avem lot numeros si bunicel, cu sanse inca reale la titlu si in Conference cu sanse de 16 imi.... Nu era o aventura pentru un antrenor mai titrat sa vina la noi,

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 13 Noi 2025, 19:22

lory69 scrie:
13 Noi 2025, 16:07
Eu ce pot spune despre noul coach...ii urez bafta! In schimb despre vechiul am ceva de spus.A fost singurul caruia i s-a oferit totul pe tava,toata lumea cred ca mergea in varful picioarelor pe langa el,nu cumva sa il deranjeze,nimeni nu a comentat ceva impoteiva in toata aceasta perioada...si totusi,bibeloul s-a spart! Eu nu am comentat nimik impotriva lui,chiar daca de multe ori am fost de acord cu observatiile lui marius de la valcea.Privind in spate cu cateva etape de campionat,eu parca as baga mana in foc ca plecarea lui e legata de Basceanu.El nu a primit minute,apoi a aparut stirea despre un posibil imprumut in iarna si pe urma...ops...ii da Mirel minute.Cred ca Rotaru i-a zis...frate,eu am dat 1 milion pe el,tu nu il bagi nici sa il vezi ce stie,iar eu risc sa il pierd.In rest,alt motiv nu vad!
dupa infrangerea cu oile s-au asezat la masa si s-a cazut de acord ca in urmatoarele 4 etape sa se castige minim 10 puncte din 12! Absolut rezonabil, de altfel..
Dupa cele 4 etape, nenea care baga bani si care ii platea si salariul lui Mister a avut tupeul si indrazneala sa strambe un pic din nas, restul se stie...
Bai, fraierilor, eu sunt Mirel bogatasul, eu nu dau explicatii nimanui, daca nu sunteti mandri ca sunt antrenorul vostru, eu am plecat, fraierilor! ce-mi cereti voi mie explicatii, saracilor care sunteti?

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 13 Noi 2025, 20:09

Cu lotul pe care il avem, anton e lejer un antrenor de 1.7 1.8 ppm . nu ai cum sa pierzi locul 3-4

ai luat 5 mil din conferece, puteai sa aduci un antrenor pe 7-8-900 000 daca chiar iti doresti sa te bati la titlu

l-ai adus pe buggs bunny asta , e un pariu . poate ne iese ca la cat ratam.... o veni si norocu

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 13 Noi 2025, 20:55

Analizând mai bine, pentru mine ori e principalul Toni Petrea, ori vom avea un tandem cu puteri egale ca în 2014, Cartu cu Sandoi, dar oricum o dai, Petrea nu poate sa nu aibă cel puțin putere și autoritate macar egale cu portughezu, omul a fost principal ultimii ani, din care aproape 3 la fcsb unde, părerea mea, merita sa ia campionatul macar o data.

TheMan
junior
junior

Mesaj de TheMan » 13 Noi 2025, 23:03

As vrea sa zic si eu doua vorbe legat de situatia actuala:
1. Nu mai credeam ca putem lua titlul cu Radoi, si deja ma saturasem de incruntarea omului si vesnica vina a altora dar a kui niciodata.
2. Cred ca oricine vine la Echipa ar trebui sa vina cu foame de afirmare, cine a venit ca mare nume (vezi cativa jucatori Cfr) nu prea a rupt gura targului. Iar legat de discutia legata de antrenor strain sau roman eu incep sa cred ca antrenorii romani scoliti la noi nu prea stiu meserie asa ca prefer oricand profesionisti in domeniu versus vechi legende care cred ca si in antrenorat se poate trai din golurile date acu 10 - 20 de ani. Plus ca avem destui straini in lot astfel incat nu e ca si cum obligatoriu tre sa fie roman ca sa il inteleaga romanii. Plus ca pe considerentul asta sunt sanse mai mari ca antrenorii romani sa nu reuseasca ei sa vorbeasca cu :
Jumatate din echipa noastra.

In fine, am incredere in noul antrenor si cred ca evoluam ca si club asa ca doamne ajuta si fortza stiinta!

Scrie răspuns