E ciudat ca U Craiova a platit un milion pe el, dar Basceanu n-a fost titular nici macar la campionatul european de juniori din vara. Nici la juniori, nici la U20 - care-i treaba cu acest jucator ??UnBetiv scrie: ↑17 Noi 2025, 20:11Ma ce e cu Reghe asta de tot il pomeniti unii ?
Merisanu vine de la legia , de sub comanda lui iedi
Falcusanu rupe norma, dupa ce a fost jalon cu germania . Inscrie doua goluri azi, in fiecare poarta
live stream https://cdn.iptvs.pw/live/stream.php?t= ... &id=436567
basceanu el nu prinde nici macar un post de titular la nationala u20 dar are pretentia sa fie titular in meciuri de conference![]()
![]()
Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Cauta pe google si găsești ca Merisanu era în staff-ul lui Reghe cand a fost la noi în ambele mandate, ca dupa a plecat cu treaba lui e partea a douaUnBetiv scrie: ↑17 Noi 2025, 20:11Ma ce e cu Reghe asta de tot il pomeniti unii ?
Merisanu vine de la legia , de sub comanda lui iedi
Falcusanu rupe norma, dupa ce a fost jalon cu germania . Inscrie doua goluri azi, in fiecare poarta
live stream https://cdn.iptvs.pw/live/stream.php?t= ... &id=436567
basceanu el nu prinde nici macar un post de titular la nationala u20 dar are pretentia sa fie titular in meciuri de conference![]()
![]()
Am scris io asta , cand a venit filipe , dar unii nu imi mai cititi posturileUnBetiv scrie: ↑12 Noi 2025, 09:24Se pare ca revin niste baieti care au mai fost pe la craiova
Daniel Turdor, antrenorul cu portarii care a plecat in vara, revine in staff-ul lui Filipe
Bogdan Merisanu , preparatorul fizic care a fost la Craiova in mandatul lui reghecampf , revine in staff-ul lui Filipe
Merisanu vine de la Legia , unde a fost in staff-ul lui iedi
ce e cu reghe asta , ce il face asa special pe merisanu daca a lucrat cu reghe ? eu asta nu inteleg
reghe poate e un antrenor bun, dar e o mizerie de om si nu va face niciodata cariera .
reghe e lucescu 2 , doar aere si afaceri
E vina antrenorului care i-a bagat sau forțat. Mirel era atent la lucrurile astea. Cum sa dai vina pe el?
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Asta ar fi fost valabil daca jucatorii ar fi venit incarcati de meciuri de la echipa de club. Dar Anzor cel putin prindea cate 25 de minute pe saptamana si rareori un meci intreg. Nu exista nicio alta explicatie ca s-a rupt decat ca pregatirea a fost facuta gresit. Anzor de cand e la noi n-a avut niciodata ruptura, iar sezonul trecut juca 90 de minute meci de meci plus nationala.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Anzor nu a avut ruptura dar eu din ce imi amintesc exact cand a venit a inceput cu o accidentare de lunga durata, cumva. Nu mai stiu exact circumstantele, dar imi aduc aminte ca nu a jucat decat dupa ceva timp, la fel ca Mateiu care a venit gata accidentat in 2014 si a jucat cam la 9 luni dupa.
Adversari la amatori dar Baiaram si Bancu au fost cei mai buni de pe teren
Screciu modest in centru. Man epava in mecuil cu miza, foarte bun in meciul fara miza
Screciu modest in centru. Man epava in mecuil cu miza, foarte bun in meciul fara miza
Are o săptămână articolul, dar nu pot să mi-l scot din minte. Așa frumos și trist scrie Marius Mitran...
https://iamsport.ro/editorial/a-fost-od ... 41761.html
https://iamsport.ro/editorial/a-fost-od ... 41761.html
Pe lângă Filipe Coelho și Toni Petrea, antrenori principali
jucătorii Universității Craiova vor fi pregătiți de Cătălin Tudor (antrenor performance departament), Daniel Tudor (antrenor portari), Markus Berger (antrenor secund), Bruno Romao (antrenor secund) și Ricardo Vasconcelos (analist video).
Am fost unul din cei care l-au sustinut pe Radoi , in mod fanatic
A facut o calificare istorica in europa, a facut un grup bun, omogen, a facut un scouting bun
Dar pentru mine, cei mai buni antrenori ai Universitatii de dupa renastere sunt :
1. DEVIS MANGIA, care a castigat o cupa. Si a facut performanta de a nu se face de ras cu Milan si Leipzig
2. MARINOS OZOUNIDIS, care a castigat o cupa si o super-cupa. Si a facut performanta de a avea cea mai buna aparare, adica cele mai putin goluri incasate intr-un campionat in ultimii 30-40 de ani
Restu doar fitile
jucătorii Universității Craiova vor fi pregătiți de Cătălin Tudor (antrenor performance departament), Daniel Tudor (antrenor portari), Markus Berger (antrenor secund), Bruno Romao (antrenor secund) și Ricardo Vasconcelos (analist video).
Am fost unul din cei care l-au sustinut pe Radoi , in mod fanatic
A facut o calificare istorica in europa, a facut un grup bun, omogen, a facut un scouting bun
Dar pentru mine, cei mai buni antrenori ai Universitatii de dupa renastere sunt :
1. DEVIS MANGIA, care a castigat o cupa. Si a facut performanta de a nu se face de ras cu Milan si Leipzig
2. MARINOS OZOUNIDIS, care a castigat o cupa si o super-cupa. Si a facut performanta de a avea cea mai buna aparare, adica cele mai putin goluri incasate intr-un campionat in ultimii 30-40 de ani
Restu doar fitile
Toni Petrea nu e principal
Am zis!!
Carlos Mora (Costa Rica), Luis Paradela (Cuba) şi Anzor Mekvabishvili (Georgia), jucători convocaţi constant la naţionalele ţărilor lor, nu vor fi prezenţi la Mondialul din 2026
Ceea ce inseamna ca pierdem cam 130 000 de euro de fiecare caciula . Atat ar fi dat UEFA cluburilor care au jucatori calificati la mondial
Ceea ce inseamna ca pierdem cam 130 000 de euro de fiecare caciula . Atat ar fi dat UEFA cluburilor care au jucatori calificati la mondial
Nu pierzi ceva ce nu ai avut niciodata, chiar daca ai fi putut sa ai. Nu o sa castigam, asta da, si stiu ca e doar semantica, dar e important sa nu fim negativi zic.UnBetiv scrie: ↑19 Noi 2025, 19:01Carlos Mora (Costa Rica), Luis Paradela (Cuba) şi Anzor Mekvabishvili (Georgia), jucători convocaţi constant la naţionalele ţărilor lor, nu vor fi prezenţi la Mondialul din 2026
Legat de semnatica cred ca vom incepe sa jucam un fotbal modern
Ceva din ceea ce joaca Arsenal sau Ajax. Ceva mai multa fluiditate in joc , in pozitionarea pe faza defensiva si ofensiva cu mai putine mingii inapoi , cu mai multe pase directe , cu jucatori care isi schimba pozitia in teren , cu presing colectiv.
Ftobalul modern se joaca pe tabla tactica, ai nevoie de jucatori cu calitati atletice bune, cum are Ajax , dar si capabili sa citeasca si sa respecte o schema tactica.
Eu vad o panta descendenta in rezultate, pana cand noua filozofia va fi implementata , urmand ca din februarie sa turam la maxima pentru playoff . Si poate reusit eventul
Ceva din ceea ce joaca Arsenal sau Ajax. Ceva mai multa fluiditate in joc , in pozitionarea pe faza defensiva si ofensiva cu mai putine mingii inapoi , cu mai multe pase directe , cu jucatori care isi schimba pozitia in teren , cu presing colectiv.
Ftobalul modern se joaca pe tabla tactica, ai nevoie de jucatori cu calitati atletice bune, cum are Ajax , dar si capabili sa citeasca si sa respecte o schema tactica.
Eu vad o panta descendenta in rezultate, pana cand noua filozofia va fi implementata , urmand ca din februarie sa turam la maxima pentru playoff . Si poate reusit eventul