Etapa 17: ACS Champions Arges - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Posesia si ocaziile de partea noastra, golurilor de partea lor?

Poll runs till 21 Noi 2025, 11:58

3
9
75%
1
2
17%
0
1
8%

Total votes: 12

fanatic16
fanatic
fanatic

Re: Etapa 17: ACS Champions Arges - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de fanatic16 » 19 Noi 2025, 22:51

UnBetiv scrie:
19 Noi 2025, 18:20
tot respectu pentru manex
si pentru radoi
care ne-a dus in europa

dar mai da-l in ppwlm
ca daca era atat de valoros nu arunca prosopu

hai sa nu ne facem idoli din cei care nu merita, vezi koljic, reghe, marko sau radoi
Nu zic ca ar fi idoli dar reghe e cam singuru care capacitase fiecare jucator sa joace la potențialul maxim fara sa faca drame și sa amenințe cu demisii, unde mai pui ca a avut 7 victorii în playoff fara sa aibă transferuri pe întreg mandatul, iar la mijloc era forțat sa joace cu Bic, Vina sau Fedele titulari...
Nu tu Mitrita, Cicaldau sau vreun jucator peste medie care sa tragă echipa dupa el, cine înțelege ceva din fotbal stie ca pentru profilul clubului nostru care nu investea nimic în jucatori dar voia si fotbal spectacol, Reghe e singurul care s-a potrivit după Mangia, ori pentru Radoi s-a spart banca, s-au alungat sifoane din club, s-au lipit scotchuri la gura de la Rotaru la femeia de serviciu de la malmo, s-a pus lipici de muște in cantonament sa nu se perturbe liniștea lui mister...
Da, amândoi ne-au lăsat cu cwrul în balta, dar Reghe la primul mandat a fost batjocorit de Rotaru prin lipsa de transferuri si motivul despărțirii, dupa ce nu luasem cupa ca s-a dorit de sus sa se joace cu primul 11 într-un meci fara miza cu fcsb în detrimentul semifinalei cu Sepsi pe care am pierdut-o si cu mult ghinion ce e drept. Putem spune ca la al doilea Reghe i-a intors-o lui Rotaru si sunt chit, dar dincolo de latura umana, unde nici reghe nu excela fiind uneori mai preocupat de chestii mondene cu prodanca si dramolete cu amante, omul strict ca antrenor era scula si asta nu o poate contesta nimeni. Daca Rotaru nu a fost în stare sa tina de cam cel mai bun antrenor roman accesibil în mocirla de liga 1, de aia nici nu am găsit profilul perfect pentru noi care sa reziste în primul rand la presiune. Radoi a dat dovada ca e imatur si instabil emoțional, desi fotbal stie si cand este liniștit poate fi un antrenor excepțional.
PS:de vazut ce zice Rizea cu meciurile trucate si cat a luat ciobanul pe mizeria de Metaloglobus 2 1 fcsb, dar mai ales de ce crede el ca a plecat Radoi de la noi. Nu vreau sa îl cred nici 1 la suta, dar asa ca idee nu ar strica sa vedem si perspectiva aia murdara din spatele multor momente în care am "clacat" neașteptat cand parea ca ne batem la titlu sau declarația lui Ouzonidis din 2021 la meciul pierdut 0 2 la sepsi dupa victoriile cu cfr si fcsb în playoff:"stiu de ce echipa nu joaca ce am pregătit la antrenament, dar nu pot spune public".
Personal refuz sa cred vreodată ca se pretează Rotaru la aranjamente dar ce am vazut la Metaloglobus 2 1 fcsb imi da senzația ca e doar vârful iceberg ului sulfuros al meciurilor trucate de la noi.

Scrie răspuns