In meciul Craiova - FCSB
s-a dat 11m la un umar a lui Screciu la Stoian
in meciul FCSB - Rapid
aceasi faza cu aceasi intensitate, nu se da fault la Sut
Sa ne zica dl. Vasaras de ce e dublu standard la echipa asta cu numele fcsb
Etapa 21: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Miercurea Ciuc
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 21: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Miercurea Ciuc
Maine terminam pe primul loc daca batem. Sper la finalul meciului sa strigam "Campionii... Campionii"
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
BogdanWick8
- suporter

Cred ca a avut mai multa intensitate acum la sut cu hromada, nici macar nu a urmarit mingea sut
Victoria maine este obligatorie
-
TrumpDonald
- nou pe forum

Sper sa castigam meciul asta 3/4- 0 sa trecem pe primul loc si sa ramanem acolo pana la final. Chiar daca oile prind playoff ul , o sa le fie destul de greu de recuperat doar cu Botosani si fara fc Omenia Cosntanta in play off.
Sper ca tot ghinionul s-a spart joi seara si o sa avem un parcurs fara greseala.
Sper ca tot ghinionul s-a spart joi seara si o sa avem un parcurs fara greseala.
Aș adăuga că pentru slobozia s-a dat roșu, ca ultim apărător undeva departe de a fi perpendicular pe poartă, pentru oaie azi doar galben, deși nu avea nicio treabă cu minge și ăla ataca diagonal spre poartă.
Dar ce treabă are asta cu topicul meciului nostru?!
Ca paranteză, FCSB are program greu, în afară de metaloblogus și Xiksereda au meciuri cu echipe pe playoff, am dubii că le va merge perfect, chiar și cu jegurile de arbitri. Și chiar și așa, dacă noi jucăm cum trebuie nu avem de ce să ne temem.
Re: UNIVERSITATEA CRAIOVA-miercurea ciuc
mai era unul care, tot așa, zicea că va mătura pe jos cu Bucureștiul și, după ani și ani, mai rămase doar cu un topic pe acest forum.. furia, tot în Europa ar fi de arătat.. vom trăi și vom vedea, dacă va mai fi la fel..marius_vl scrie:javrele ordinare care se bucura acum la maxim de durerea noastra vor regreta amarnic faptul ca am iesit din europa!
Nu sunt niciunii constienti de taifunul care va urma, un taifun nascut din furie si frustrare! Incepand cu luni seara vom matura cu toti pe jos!
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
- florinkeke
- fanatic

S-au aliniat astrele etapa asta pentru noi.Avem sansa sa iernam pe primul loc insa este un examen psihologic pe care sper sa il trecem.Valoarea e de partea noastra fara dubii...Ma multumesc cu un 1-0 ,doar sa fie cele 3 puncte.Isenko-Romanciuk,Rus,Screciu-Mora,Matei,Anzor,Cic,Bancu-Baiaram,Assad
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk