Etapa 16: UNIVERSITATEA CRAIOVA - UTA Arad

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Trecem de 20000?

Poll ended at 09 Noi 2025, 01:49

Da
4
57%
Da, cu tot cu abonati
3
43%

Total votes: 7

manex
fanatic
fanatic

Re: Etapa 16: UNIVERSITATEA CRAIOVA - UTA Arad

Mesaj de manex » 10 Noi 2025, 13:57

Iar eu, personal, mi-as dori sa avem putina decenta fata de un antrenor care ne-a dus in grupe si sa nu aruncam si noi cu caccaaat dupa el. Cam asa faceti pe aici.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 10 Noi 2025, 13:59

fabius_2014 scrie:
10 Noi 2025, 10:28
iepurakis scrie:
10 Noi 2025, 10:11
și totuși, cum ajunge ceva din vestiar tocmai la decebal slobozescu? înseamnă că sifon...
Radulescu arunca pe piata o gramada de gherle, de minciuni. Este un nesimtit mincinos. Nu cred ca in vestiar sunt sifoane pentru Radulescu. Poate aude vreun zvon si apoi el il arunca mai departe ca stire sigura.
Eh, mai vorbește Koljic cu, nu știu, Baiaram... Asta zice că a făcut că toți dracii Rădoi, ăla ii zice lu' dracu' știe, Vulturar și se tot face telefonul fără fir, până ajunge la Decebal care mai baga și el acolo... sa fie bine sa nu fie rău.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 10 Noi 2025, 14:01

Nu e ma asa
Lu decebal i-a spus Radoi jr

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 10 Noi 2025, 14:03

COnferinta lui rotaru

https://youtu.be/W5TcPQRr0bo

Ar mai fi vizat . Daniel Sousa

1.5ppm pe la Arouca si Gil Vicente
Un fel de Mirituta din portugalia

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 10 Noi 2025, 14:14

UnBetiv scrie:
10 Noi 2025, 14:01
Nu e ma asa
Lu decebal i-a spus Radoi jr
Probabil că da... Când am comentat, nici nu știam că a plecat Rădoi că n-am citit decât forumul azi :lol: . Mi se pare puțin aiurea dar a fost alegerea lui. Asta e... Mergem înainte.

Mersi Rădoi pentru cea mai mișto toamna dpdv fotbalistic pe care am trait-o până acum!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 10 Noi 2025, 14:22

Nasol
Se pare ca aducem un antrenor cu ochii inchisi

Avem o lista cu 3 nume pe care nu le cunoaste nimeni la nivel personal sau individual
Vin pe recomandari facute de niste minti luminate. Noi colaboram cu iluminati

Am inchis ochii, am scris pe lista 3 nume, sunam si vedem cine raspunde. Club profesionist

Fmm Mirel

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 10 Noi 2025, 14:45

Nu il mai injurati pe Radoi, de fapt pe nimeni. Si din cauza voastra si a celor care mereu au ceva de comentat a cedat presiunii. Si asta e presiunea aia de cacaaat de la munca, pe care o stiti cu toți. Nu e presiunea buna. Mirel nu rezista la presiune de cacaat. Si de ce ar trebui sa răspundă unor oameni frustrati, fara sa aiba meseria de antrenor? Dar l-au afectat toate injuraturile si toata presiunea proasta.
De ce simtim nevoia sa ne bagam ceva intr-un om pe care il vezi ca vrea, ca se agita? De ce? E valabil si pt Baiaram si pentru Cic si pentru Bancu si altii.
Hai sa vedem daca urmatorul antrenor va tine cont de rotatie, sa vedem cati se vor accidenta... Norocul lui e ca nu stie romana sa auda toate mizeriile scoase pe gura.
Sunt trist si furios in acasi timp.

Am zis!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 10 Noi 2025, 14:53

In urma lui Mirel ramane cel mai bun rezultat in cupele europene din ultimii 40 de ani. Daca e sa privim obiectiv, chiar si doar acest rezultat poate fi considerat o mare realizare. Mai ramane un lot foarte bun, primenit, fara o parte din jucatorii care faceau cartile nefotbalistice si organizau bisericutele. Obiectiv si asta este o mare realizare. Mirel pleaca intr-un moment in care suntem in toate obiectivele si in toate avem sanse reale. Din punctul meu de vedere Mirel a constituit un plus.
Imi pare rau pentru ca eu cred ca pe Mirel l-a despartit foarte, foarte putin pentru a avea un parcurs aproape perfect in campionat si asta a fost cauzat de ambitiile si fixatiile antrenorului. Au fost mici detalii care au facut ca evolutia echipei sa nu fie fabuloasa.
Pe langa fixatii si ambitii, i-as reprosa lui Radoi faptul ca l-a indepartat din club pe cel mai bun antrenor cu portarii din Romania si asta s-a vazut clar in evolutiile lui Popescu si mai tarziu lui Isenko si indepartarea celui mai bun analist video pentru ca functia sa fie ocupata de fiul sau. Asta nu fost OK.
Facand o analiza raman la parerea ca Radoi a constiuit un plus pentru echipa si club.
Sa fie un antrenor german ??? Mie mi-ar fi placut inginerul de la Racow.

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 10 Noi 2025, 15:02

fabius_2014 scrie:
10 Noi 2025, 14:53
Mie mi-ar fi placut inginerul de la Racow.
Exact asta am vrut sa zic si eu dar n-am indraznit ! Mi s-a parut extraordinar de bine pusa in teren echipa aia.
Sper sa fie inspirati si ma bucur ca nu e antrenor roman. Am spus de multe ori aici ca sunt slabi profesional.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 10 Noi 2025, 15:04

manex scrie:
10 Noi 2025, 14:45
Nu il mai injurati pe Radoi, de fapt pe nimeni. Si din cauza voastra si a celor care mereu au ceva de comentat a cedat presiunii. Si asta e presiunea aia de cacaaat de la munca, pe care o stiti cu toți. Nu e presiunea buna. Mirel nu rezista la presiune de cacaat. Si de ce ar trebui sa răspundă unor oameni frustrati, fara sa aiba meseria de antrenor? Dar l-au afectat toate injuraturile si toata presiunea proasta.
De ce simtim nevoia sa ne bagam ceva intr-un om pe care il vezi ca vrea, ca se agita? De ce? E valabil si pt Baiaram si pentru Cic si pentru Bancu si altii.
Hai sa vedem daca urmatorul antrenor va tine cont de rotatie, sa vedem cati se vor accidenta... Norocul lui e ca nu stie romana sa auda toate mizeriile scoase pe gura.
Sunt trist si furios in acasi timp.

pentru ca e un ca cacios si un fricos
cum a dat putin de greu si-a luat jucariile si a plecat
de parca nu stie toata Tara Romaneasca ca pe oblemenco te injura oamenii si daca joci finala de liga campionilor
asa e la noi, plin de narozi

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 10 Noi 2025, 15:06

Sa nu fie antrenor cipriot cu un nume care incepe cu elias

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 10 Noi 2025, 15:19

@manex daca nu rezista la comentariile publicului, sa-si aleaga alta meserie, nu antrenor de fotbal. Fotbalul e cu tribune, cu oameni care fac galagie, cu mii si zeci de mii care se uita in ce faci, care si-au gasit o pasiune sau un hobby sau pur si simplu asa cum zici un loc sa-si verse frustrarea care e legat de meseria ta.

Daca Mirele cedeaza emotional ca scriu eu pe forum ca Baluta se plimba pe teren imperial de cand a venit, si ca schimbarile alea in minutul 70 sunt o dovada de obsesie, sa se duca frate sa se faca cercetaror, sa nu-si bage nimeni nasul in munca lui. Radoi nu accepta critici, nu poate sa-i spuna nimeni nimic, toata lumea trebuie sa mearga pe varfuri, ca altfel isi ia jucariile si pleaca. N-ai ce sa faci pe termen lung cu o atitudine ca asta.

Ramane cu cele mai bune performate europene la Craiova in 40 de ani, multumesc pentru asta, nici nu visam. Dar ca antrenor de club trebuie sa livrezi saptamana de saptamana, sa faci fata presiunii si chiar sa o iei de pe jucatori, ca de aia esti sef.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 10 Noi 2025, 16:22

Presiune, nu mizerii. Nu ne scuza ca suntem olteni si ne bagam [cenzurat] imediat, ca noi stim mai bine.
Acu aud ca daca nu ar fi vorbit Cartu de ceasul dat lui Baiaram de catre Mirel nu se intamplau rezultatele aiurea. Poate fi si asta. Cartu trebuie sa lase datul din casa. Prefer declaratii de carton decat sa aflam lucuri care pot dauna.
Mirel era un antrenor cu cohonescu, asa cred eu. Ca nu i-a facut pe plac lui Marius de la Valcea, lui Un betiv...lu Iepurakis... De ex... Asta e... Insa azi o înjurătură , maine o moouie, poimaine ce? Tineti minte reactia lui Mirel cand a dat cu pumnul in banca? L-a tocat ala marunt. Si care mai erau pe acolo. Si asta de aproape 10 luni.
Pe Mirel eu il vreau inapoi cand o fi liniste, cand, Doamne fereste, om fi jos, ca sa nu mai avem asteptari imense.

Am zis!!

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 10 Noi 2025, 18:26

Universitatea Craiova nu inseamna Radoi... Povestea merge mai departe oricum! Sper sa fie bine!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 10 Noi 2025, 18:58

medicamenteeee
astia in presa il dau pe sandro perkovic care e activ antrenorul lui noah . pai cum sa il iei pe ala ?

daca oshima a plecat de la noi la noah pe salariu dublu, iti vine antrenoru lu aia pe un salariu mai mic

mai bine il iei pe Mota, portughezu care a fost la ludogorets si inainte de bulgari a fost la noah . e un fel de papura dar made in cascais

Scrie răspuns