UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Spre deosebire de noi, băieții ăia erau la serviciu joi seara: ăsta e jobul lor, să bată mingea. Pierd, câștigă, viața merge înainte.
Mi se pare absolut normal să își vadă de viața lor și să petreacă, dacă au de petrecut. Nici nu cred că ar fi sănătos pentru ei să trăiască 100% cu capul la muncă ;)
Evident că noi care suntem suporteri de zeci de ani, percepem mult mai adând toate nereușitele, mai ales astea gen AEK, care sunt rare cât o viață de om și atunci când se întâmplă pocinogul, ne aducem aminte de toate câte cele...
Meciul ăla a trecut, nu se mai întoarce, job done. Bine, prost, e relevant doar ce urmează.
Ei sunt niște tineri la muncă. Azi sunt aici, sezonul viitor poate la altă echipă, unde vor da cât pot ei.
Îl cataloga pe Anzor marius_vl cu o tentă răutăcioasă 'mercenar'. Unii pun suflet mai mult, alții mai puțin. Ce ați vrea? Să simtă ei ca voi? Să fie fani pe viață UCV? Nu (mai) există așa ceva. Azi marfa circulă mult mai rapid, cum v-ar conveni să luați un jucător și ăla să fie ăn continuare pentru clubul lui anterior?!
Așa că să le respectăm dreptul la viață privată.
Dacă petrecerea era înainte de meci și pierdeau, da. Scandal. Dar așa... până la urmă spiritul ăsta de înmormântare și boceală e fix alegerea voastră, eu am ales să mă bucur și să mulțumesc pentru emoții. Când s-a tras la sorți personal mă gândeam că avem șanse la puncte doar cu Noah și Rakowm, deci ce a venit după mi-a depășit așteptările.
Mi se pare absolut normal să își vadă de viața lor și să petreacă, dacă au de petrecut. Nici nu cred că ar fi sănătos pentru ei să trăiască 100% cu capul la muncă ;)
Evident că noi care suntem suporteri de zeci de ani, percepem mult mai adând toate nereușitele, mai ales astea gen AEK, care sunt rare cât o viață de om și atunci când se întâmplă pocinogul, ne aducem aminte de toate câte cele...
Meciul ăla a trecut, nu se mai întoarce, job done. Bine, prost, e relevant doar ce urmează.
Ei sunt niște tineri la muncă. Azi sunt aici, sezonul viitor poate la altă echipă, unde vor da cât pot ei.
Îl cataloga pe Anzor marius_vl cu o tentă răutăcioasă 'mercenar'. Unii pun suflet mai mult, alții mai puțin. Ce ați vrea? Să simtă ei ca voi? Să fie fani pe viață UCV? Nu (mai) există așa ceva. Azi marfa circulă mult mai rapid, cum v-ar conveni să luați un jucător și ăla să fie ăn continuare pentru clubul lui anterior?!
Așa că să le respectăm dreptul la viață privată.
Dacă petrecerea era înainte de meci și pierdeau, da. Scandal. Dar așa... până la urmă spiritul ăsta de înmormântare și boceală e fix alegerea voastră, eu am ales să mă bucur și să mulțumesc pentru emoții. Când s-a tras la sorți personal mă gândeam că avem șanse la puncte doar cu Noah și Rakowm, deci ce a venit după mi-a depășit așteptările.
Analizele golazo & gsp au valoarea unei cepe degerate.
Verifică meciul UTA - UCV 3-3 și vezi acolo ce schimbări bune a făcut precedentul. Și exemple mai sunt. Dar la fel de bine putem să scoatem din context lucruri și să comparăm mere cu pere și frunze cu drojdie.
In grupa de conference 4 din primele 8 au fost adversarul nostru, eu cred ca ar trebui sa fim mândri de băieți și sa ne bucurăm de meciurile și experiența oferită!
Forza Știința!
Forza Știința!
I N I M I T A B I L I
Eu respect meseria de fotbalist - dar baietii astia muncesc pentru ei. Fiecare meserie cere sacrificii diferite.Paul scrie: ↑20 Dec 2025, 18:07Ok, deci ca sa fie bine fotbalistii ar trebui sa renunte la bani si sa nu isi traiasca viata delic, ca sa fie orice amarat multumit ca nu e si gur in frustrarea lui.
Ceea ce poate ar trebui toti astia care sunt cu pixul in mana sa noteze abaterile economice si socio-culturale ale fotbalistilor, ar fi sa faca o socoteala cu cat castiga un fotbalust profesionist in scurta lui activitate profesionista, si cate sacrificii face si ce investitii in timp si bani efectiv fac pana sa ajunga profesionisti.
In timp ce majoritatea oamenilor muncesc pana la 65 de ani, fotbalistii se retrag cu 30 (!!!!) de ani mai devreme.
Si mai e ceva: nu toti pot sa faca ce fac ei, daca intram noi astia deontolgii pe teren ne facem de batjocura doar daca jucam intre noi, lasa cu alti fotbalisti.
Mi se par pretentii provenite din frustrare si ignoranta sa ii arati cu degetul, si daca iti face asa de rau sa urmaresti fenomenul asta din calitate de suporter presupus, poate ca ar trebui sa te ocupi de analize financiare sau altceva.
Mai citii si reactii de indignare ca au ascultat manele, de parca asta e cea mai mare surpriza din lume si toti se asteptau ca asculta Mozart si Vivaldi.
Petreceri cu manele facute public dupa ce faci un rezultat mare - da, inteleg.
Petreceri cu manele facute public dupa un obiectiv ratat - nu, nu inteleg (mititelu mai facea din astea, cu manele si echipa afisate pe internet). Mie personal mi-a lasat o senzatie de greata. Aia n-a fost activitate de timp liber - a fost chestie organizata de jobul / angajatorul lor. O aberatie a unuia care lua jucatori in avionul personal in vacante. Stafful lui Hillary Clinton a organizat un party mare in NYC la alegerile prezidentiale din noiembrie 2016. Si acolo se credea ca ea va cistiga, vreo 96 % sanse de succes
Am fost curios sa vad ce zice Google AI Overview cind am dat search pe tema "how fans respond seeing athletes partying after losses in sports".
Pun aici tot raspunsul din Google AI Overview :
"Fans react to athletes partying after losses with a mix of anger, disappointment, and feelings of betrayal, seeing it as a lack of respect for the game, the fans' dedication, and the team's effort, often leading to online backlash, criticism of work ethic, and accusations of being "fake fans," although some understand the need for players to blow off steam while still being frustrated by the optics.
Why Fans Get Upset
Parasocial Relationships:
Fans feel a deep, personal connection to their team and players, so a loss feels like a personal failure, and partying afterward feels like the player doesn't care.
Identity & Self-Worth:
A fan's self-worth can become tied to their team's performance, making a loss feel like a reflection on themselves.
Effort & Sacrifice:
Fans invest time, money, and emotion, expecting players to show similar commitment, and partying after a loss can seem like a dismissal of that shared sacrifice.
Lack of Respect:
Many feel players are disrespecting the jersey, the fans, and the history of the team by celebrating when they should be reflecting on the loss, notes lasaliberator.com.
Common Fan Reactions
Outrage & Criticism:
Social media often explodes with angry comments, calling players "trashy," "immature," and questioning their professionalism.
Calls for Accountability:
Fans demand coaches or management address the behavior, sometimes even calling for players to be benched or traded.
"Fake Fan" Accusations:
In online discussions, fans who criticize the partying might be labeled "fake fans" by those who believe in venting anger together, says this Facebook group post.
Disappointment & Sadness:
Beyond anger, there's a profound sense of sadness and frustration that the team isn't taking the loss as seriously as they are.
The Other Side: Why Athletes Party
Stress Relief:
High-stakes sports create immense pressure; a party can be a way to decompress from intense emotions like sadness, anger, or frustration.
Team Bonding:
Some parties are genuine team-building events, even after a loss, to maintain morale and camaraderie, although the timing can be poor.
Different Coping Mechanisms:
What looks like partying to fans might be a player's way of coping with intense emotions, just as fans might turn to alcohol or other distractions.
Ultimately, seeing athletes party after a loss creates a tension between the fan's emotional investment and the athlete's need to manage the pressures of their profession, leading to strong, often negative, reactions from supporters. "
Pun aici tot raspunsul din Google AI Overview :
"Fans react to athletes partying after losses with a mix of anger, disappointment, and feelings of betrayal, seeing it as a lack of respect for the game, the fans' dedication, and the team's effort, often leading to online backlash, criticism of work ethic, and accusations of being "fake fans," although some understand the need for players to blow off steam while still being frustrated by the optics.
Why Fans Get Upset
Parasocial Relationships:
Fans feel a deep, personal connection to their team and players, so a loss feels like a personal failure, and partying afterward feels like the player doesn't care.
Identity & Self-Worth:
A fan's self-worth can become tied to their team's performance, making a loss feel like a reflection on themselves.
Effort & Sacrifice:
Fans invest time, money, and emotion, expecting players to show similar commitment, and partying after a loss can seem like a dismissal of that shared sacrifice.
Lack of Respect:
Many feel players are disrespecting the jersey, the fans, and the history of the team by celebrating when they should be reflecting on the loss, notes lasaliberator.com.
Common Fan Reactions
Outrage & Criticism:
Social media often explodes with angry comments, calling players "trashy," "immature," and questioning their professionalism.
Calls for Accountability:
Fans demand coaches or management address the behavior, sometimes even calling for players to be benched or traded.
"Fake Fan" Accusations:
In online discussions, fans who criticize the partying might be labeled "fake fans" by those who believe in venting anger together, says this Facebook group post.
Disappointment & Sadness:
Beyond anger, there's a profound sense of sadness and frustration that the team isn't taking the loss as seriously as they are.
The Other Side: Why Athletes Party
Stress Relief:
High-stakes sports create immense pressure; a party can be a way to decompress from intense emotions like sadness, anger, or frustration.
Team Bonding:
Some parties are genuine team-building events, even after a loss, to maintain morale and camaraderie, although the timing can be poor.
Different Coping Mechanisms:
What looks like partying to fans might be a player's way of coping with intense emotions, just as fans might turn to alcohol or other distractions.
Ultimately, seeing athletes party after a loss creates a tension between the fan's emotional investment and the athlete's need to manage the pressures of their profession, leading to strong, often negative, reactions from supporters. "
Problema e pusa prost, Bobby... Si primesti răspuns prost.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Nu e pusa nici prost (ce inseamna asta ?), si nici bine. Am fost curios sa vad ce spune Google AI despre cum percep fanii idolii din sport care fac party dupa esecuri in sport.
Si raspunsul e nuantat - prezinta si perspectiva fanilor, si cea a sportivilor.
Am scris inainte ca o asa chermeza, daca tot trebuia sa se intimple, putea sa aibe o regula de "no phone / no cameras / no recording allowed". Eu as fi procedat altfel daca eram conducatorul clubului - as fi avut scenariu de party la calificare in primavara europeana, si scenariu de party in caz de esec (poate mai mult un team building facut cu mare discretie).
AI-ul nu m-a intrebat si pe mine ce cred, si nici n-am de gand sa-i spun, dar iti spun tie Bobby: pe mine nu m-a deranjat absolut deloc si daca asta ii ajuta pe baieti sa treaca peste dezamagirea enorma pe care au avut-o in primul rand ei, Doamne-ajuta!
Insistam intr-o discutie prosteasca, parerea mea, initiata de lupul imbracat in oaie Ivanovici, pe care sper sa il demonteze cu prima ocazie Marius Mitran.
Eu inteleg ca firea ta este sa cauti mereu ceva care sa te nemulțumească, sa oti reprosa ceva si sa demonstrezi ca altii sunt buni iar noi suntem vai de steaua noastra, Bobby, dar ia intreaba tu AI-ul, daca pe nimeni de aici nu crezi, cum ar *trebui* sa reactioneze fanii unei echipe cand echipa lor a pierdut o sansa mare de calificare.
Vad ca nu mai conteaza ce gandim noi cu capul nostru, trebuie sa intrebam o autoritate in domeniu si cum tragem o basina, ca sa fie bine si sa nu fie rau.
Daca dupa ce s-au descarcat pe manele baietii ii bat pe ciucani, eu ma declar fericit, iar daca nu bat ma declar ingrijorat pentru ei, ca nu si-au revenit mental.
Insistam intr-o discutie prosteasca, parerea mea, initiata de lupul imbracat in oaie Ivanovici, pe care sper sa il demonteze cu prima ocazie Marius Mitran.
Eu inteleg ca firea ta este sa cauti mereu ceva care sa te nemulțumească, sa oti reprosa ceva si sa demonstrezi ca altii sunt buni iar noi suntem vai de steaua noastra, Bobby, dar ia intreaba tu AI-ul, daca pe nimeni de aici nu crezi, cum ar *trebui* sa reactioneze fanii unei echipe cand echipa lor a pierdut o sansa mare de calificare.
Vad ca nu mai conteaza ce gandim noi cu capul nostru, trebuie sa intrebam o autoritate in domeniu si cum tragem o basina, ca sa fie bine si sa nu fie rau.
Daca dupa ce s-au descarcat pe manele baietii ii bat pe ciucani, eu ma declar fericit, iar daca nu bat ma declar ingrijorat pentru ei, ca nu si-au revenit mental.
-
Augustus Caesar
- membru

Dragilor, cu totii suntem cu nervii prastie dupa Atena. Dar trebuie sa ne trezim si sa realizam totusi ca un meci pierdut (indiferent cum) nu sterge un vis, drumul nostru continua iar urmatoarele batalii sunt in fata noastra. "Campioana unei mari iubiri" se ridica dupa dezamagiri iar acum conteaza lupta de acasa. Revenirea noastra incepe chiar acum! Trebuie sa ridicam capul sus, sa fim mandrii de ce am realizat! Vom reveni in Europa mai puternici, iar adversarii ne vor privi cu respect! Dar pentru ca lucrul acesta sa se implineasca trebuie sa ne motivam pentru titlu si de ce nu si cupa! Hai Stiinta!
''Priviti aceasta sacra frumusete:
Oltenia pamant de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu cinci judete,
Caus al palmei vechilor taciuni ''
Oltenia pamant de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu cinci judete,
Caus al palmei vechilor taciuni ''
Bobby apreciez multe din postarile tale dar devii enervant cu insistenta cu care te repeti , gata ne-ai spus parerea ta , dar opreste-te frate , nu mai repeta ca o placa de vinil stricata!
@Bobby, de asta ce zici?
STIINTA SUNTEM NOI !
De aia e bine sa taci naibii din gura despre ce va fi (in special despre predictii pozitive) - si sa te lauzi dupa ce rupi norii, nu inainte !
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/m ... i-20259242
Nu te lauzi, speri si chiar crezi, in loc sa cobesti impotriva ta. Se numeste montare, se practica mereu in lupte.
Nu va inteleg ce va tot deranjeaza declaratiile optimiste si mega-pompoase pana la urma, e sport, nu campanie electorală.
Nu poate toata lumea sa isi reprime avantul si sa aiba personalitate ca Galca.
Nu va inteleg ce va tot deranjeaza declaratiile optimiste si mega-pompoase pana la urma, e sport, nu campanie electorală.
Nu poate toata lumea sa isi reprime avantul si sa aiba personalitate ca Galca.
Si ce a zis greșit, a zis ca cu 7 puncte te califici in top 24, valabil pentru Zrinjski, Shkendija si Olomouc si ca vom face 4 puncte acasa, ceea ce am si facutBobby scrie: ↑21 Dec 2025, 23:50De aia e bine sa taci naibii din gura despre ce va fi (in special despre predictii pozitive) - si sa te lauzi dupa ce rupi norii, nu inainte !
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/m ... i-20259242
Imnul nostru spune “suntem olteni pe viata si pe moarte”, nicidecum “suntem olteni dar respectam egalitatea de sanse si fie ca cel mai bun sa castige”.