Etapa 11: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Dinamo
Moderator: grup_moderatori
- florinkeke
- fanatic
Re: Etapa 11: Universitatea Craiova - dinamo
Este ceva vreme de cand nu am mai avut un adevarat derby cu catelusele :). Va fi un meci echilibrat, Dinamo joaca cinic si eficient, ma bucur ca nu il au pe Gnahore, mi se pare cel mai bun de la ei. Va trebui sa le facem fata fizic si sa fim atenti la fazele fixe, acolo unde ei exceleaza si noi sunt deficitari.
Isenko - Rus,Screciu,Romanciuk- Mihnea,Cic,Anzor,Baluta,Bancu- Baiaram,Nsimba
Isenko - Rus,Screciu,Romanciuk- Mihnea,Cic,Anzor,Baluta,Bancu- Baiaram,Nsimba
Credca Baiaram merge mai bine cu Assad, cum si Simba merge mai bine cu Assad
Stefan e un jucator foarte mobil care de cele mai multe ori conduce fazele ofensive (aproape ca un numar 10) la noi si are nevoie de un punct fix , un target man, care sa traga 2 jucatori adversi . In timp ce Simba este mult mai mobil , se misca mult, coboara, ataca spatii , face cam ceea ce face baiaram - ceea ce il face pe Simba sa fie bun in combinatii si deschideri dar el nu apare in careu la o faza rapida, ca nu sta la pomana cum o face Assad . Si atunci nu ai jucator de careu
In conditiile astea nu mai ai pe nimeni in careu .
Din pct meu de vedere Stefan si Simba au cam avelasi profil de atacant, le va fi mai greu sa se omogenizeze . In timp ce amandoi joaca mai bine cand e Assad in teren , suedezul ramane ca punct fix si poti face un-doi cu el sau deviere sau il poti gasi in careu cu pasa.
Cum cred ca si Etim ar merge mai bine cu Assad.
Pare ca Baiaram Simba si Etim au acelasi stil, iar toti 3 au nevoie in atac de un jucator mai putin mobil, cu fizic, de careu
Stefan e un jucator foarte mobil care de cele mai multe ori conduce fazele ofensive (aproape ca un numar 10) la noi si are nevoie de un punct fix , un target man, care sa traga 2 jucatori adversi . In timp ce Simba este mult mai mobil , se misca mult, coboara, ataca spatii , face cam ceea ce face baiaram - ceea ce il face pe Simba sa fie bun in combinatii si deschideri dar el nu apare in careu la o faza rapida, ca nu sta la pomana cum o face Assad . Si atunci nu ai jucator de careu
In conditiile astea nu mai ai pe nimeni in careu .
Din pct meu de vedere Stefan si Simba au cam avelasi profil de atacant, le va fi mai greu sa se omogenizeze . In timp ce amandoi joaca mai bine cand e Assad in teren , suedezul ramane ca punct fix si poti face un-doi cu el sau deviere sau il poti gasi in careu cu pasa.
Cum cred ca si Etim ar merge mai bine cu Assad.
Pare ca Baiaram Simba si Etim au acelasi stil, iar toti 3 au nevoie in atac de un jucator mai putin mobil, cu fizic, de careu
Dar Anzor mai prinde vreun meci titular? Daca ma frustrez eu, banuiesc ca nici lui nu-i pica tocmai bine.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- fanatic
Faptul că în 3 minute am reacționat și am egalat îmi dă de gândit... de ce nu ii urcăm pe garduri din minutul 1 ? De ce îi lăsăm să joace?
Forța Știința!!
-
- fanatic
-
- fanatic
Viciere de rezultat dar și Bancu este iresponsabil... la experiența lui nu ai voie. Apărare e clar că nu avem, Isenko era cu fața la zid în ultimele minute și fundașii se călcau in picioare. Jenant
Forța Știința!!
Cum ziceam, javrele râioase sunt ajutate la fiecare pas.
Iar Rădulescu din păcate arată lipsă de creier. De 3 ori a făcut fix aceeași greșeală până când am luat gol.
Iar Rădulescu din păcate arată lipsă de creier. De 3 ori a făcut fix aceeași greșeală până când am luat gol.
CRAIOVA NESUPUSA
Dupa eliminarea lui.bancu, trebuia trecut radulescu penstanga ai introdus mora pe dreapta. La de 2-2 vina ii apartine lui radulescu, musca fara cap. Kopici antrenor!
Suntem furați, mi s-a părut mai grav ce a facut cel de la Dinamo...
-
- fanatic
furt pe fatza ce sa mai, e greu la campionat cand indep jocurile
Radulescu slab azi, al doilea cel mai slab de pe teren după arbitru. Parca și-au pierdut din entuziasm, urmează Conference League unde avem adversari de alt calibru. Câinii slabi, stăteau unul langa altul parca se miroseau in [cenzurat] conform obișnuinței.
**** Dinamo, Forza Știința!!

**** Dinamo, Forza Știința!!

Un ocean de **** cojocaru taran mizerabil!
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Din păcate Bancu la experiența lui atât la Craiova cât și la Națională nu și-a perfecționat perversitatea: știe când și cât să împingă sa nu fie fault, dar în momente din astea când trebuia să se plângă de mama focului că i-a străpuns ăla tricoul, plamanii și ficatul cu crampoanele, el arată spiritul de luptător că îndura și lovește și el. Continuarea o știm cu toții. Și nu e prima abatere când reacționează la impuls, lăsând interesul echipei pe plan secund.
Spiritul Craiovei, ne luptăm cu toți, ziceți ce vreti. În viața mai trebuie sa fii si oportunist, pervers, smecher. Sper că Rădoi sa ii învețe și aceste aptitudini.
Spiritul Craiovei, ne luptăm cu toți, ziceți ce vreti. În viața mai trebuie sa fii si oportunist, pervers, smecher. Sper că Rădoi sa ii învețe și aceste aptitudini.
-
- fanatic
Arbitrul ne-a curatat, dar este adevarat ca si Bancu trebuia sa fie mai inteligent. Radulescu este un jucator bun, dar este imatur. Avem explicatia pentru ce nu este Radulescu pe lista UEFA. Prostia nu e la club.
Baluta si Cicaldau nu sunt 100% pregatiti si asta se vede. Anzor merita sa fie titular.
M-am enervat rau.
Baluta si Cicaldau nu sunt 100% pregatiti si asta se vede. Anzor merita sa fie titular.
M-am enervat rau.
efectiv, o decizie clar aberantă de a nu-l elimina pe ciomăgarul ăla jegos.
dar as usual, mintea scurtă a lui Bancu ne-a băgat complet în corzi, nu trebuia sub nicio formă să reacționeze, niciodată nu se știe cum și ce văd arbitri, dreptatea nu ți-o faci tu pe teren, dar el nu e capabil să înțeleagă asta nici la apus de carieră.
foarte slab și rădulescu, parcă a vrut să concureze cu dezastrul mora de etapa trecută.
forza știința, sper să joace cu nsimba la rakow.
dar as usual, mintea scurtă a lui Bancu ne-a băgat complet în corzi, nu trebuia sub nicio formă să reacționeze, niciodată nu se știe cum și ce văd arbitri, dreptatea nu ți-o faci tu pe teren, dar el nu e capabil să înțeleagă asta nici la apus de carieră.
foarte slab și rădulescu, parcă a vrut să concureze cu dezastrul mora de etapa trecută.
forza știința, sper să joace cu nsimba la rakow.