Etapa 14: Metalulglobus - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Cate goluri va inscrie Baiaram

Poll ended at 26 Oct 2025, 12:03

3
2
33%
2
2
33%
1
2
33%

Total votes: 6

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Re: Etapa 14: Metalulglobus - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de Paul » 26 Oct 2025, 19:30

Un lucru si mai bun ar fi sa castigam meciurile, si chestia asta a inceput sa nu se mai intample, mai ales daca tinem 3 fundasi centrali in meci cu Metaloglobus.
O fi un lucru bun sa dea minute tuturor, dar nici macar asta nu se intampla, ii avem pe Basceanu si Falcusan care au bis inchis.
Eu am fost si sunt in continuare primul care suatine antrenorul, chiar si managementul, si la fel si jucatorii cand gresesc, dar mi se pare ca nu merge nimic si Radoi e paralizat, nu pare sa stie ce trebuie facut.
Nu vreau sa plece sau sa ii faca cineva observatii, vreau sa faca si ceva diferit si sa schimbe trendul.
Nu e nimic pierdut, dar nu pare ca mergem in directia castigatoare.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 26 Oct 2025, 19:33

Basceanu si falcusan sunt acolo pentru regula U21 , nu sunt acolo sa primeasca minute ca nu te pot ajuta definitoriu in niciun meci
In locul lor puteau fi bine mersi Bana si Barbu
e o chestie de conjunctura ca sunt ei , la iarna poate pleaca imprumut amandoi

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 26 Oct 2025, 19:35

Cum, ba, da minute tuturor?? Am mai avut o dată discuția asta... Asta e o vrăjeală care s-a dus dracului acum ceva timp. Zi-mi cum Băluță are aceleași minute cu Anzor ca sa poți să vii cu scuza asta penibilă... Rădoi e 0 pe management, asta e, poate învăță cândva și cum e cu comunicarea, cu pedagogia, cu mizerii d-astea neimportante.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 26 Oct 2025, 19:38

Anzor 620 de min in superliga , Baluta 720 de minute in superliga (1 meci intre ei)
Anzor putea sa nu joace deloc, daca ii mai dadeai vreo 4 meciuri lu cretu si doua lui basceanu, anzor abia facea 300 de minute .
Nu poti sa faci farmacie , la virgula

Dar nici sa ai unul cu 3500 de minute si unul cu 250

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 26 Oct 2025, 19:43

Deci pe Basceanu s-au platit 1 mil de euro si el e la misto acolo? Falcusan e adus din Italia, din postura de capitan la echipa de tineret, deci banuiesc vazut ca o speranta, si convins sa lase Italia ca sa vina sa stea permanent pe banca?
Pai nu e ok, imi e greu sa cred ca nu a fost consultat deloc Radoi, iar acum pare ca face demonstrativ alegerea la U21 ca sa se stie ca nu ii vrea deloc ca nu i-a cerut el expres.
As vrea sa nu fie asa, dar cum e? Daca tot sunt de umplutură da-le minute.
Dar ce nu are niciun sens pentru mine este ignorarea lui Anzor. Ce anume nu face bine? Sau mai bine decat Baluta.

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 26 Oct 2025, 19:46

Eu vad aproape 1400 vs aproape 800. O diferență enormă fața de ce cifre au amândoi.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 26 Oct 2025, 19:46

UnBetiv scrie:
26 Oct 2025, 19:09
Pentru ca vrea sa dea minute tuturor , si e un lucru bun

Daca te uiti pe cifre, cam toti jucatorii se invart cam pe la acelasi numar de minute jucate.

Sa ne amintim in sezoanele trecute cand screciu avea 3500 de minute jucate si Capatana sau Ante aveau 250 pe sezon
Adica un jucator de valoare certa trebuie sa joace cam acelasi numar de minute cu unul care nu este in forma pentru ca antrenorul vrea sa jucam toti acelasi timp!!! Comunistoida ideea :lol: . Apoi ai mai venit si cu ideea aia ca Baluta e superjucator ca e craiovean. Asta m-a dat pe spate. :o
Radoi ii face rau lui Baluta ca il forteaza chiar si atunci cand se vede ca nu este in forma. Corect este ca titular sa fie Anzor, care in momentul asta este doua clase peste Baluta si in ultimele 20 min. cand jucatorii sunt mai obositi si scade viteza jocului sa -l introduca pe Baluta. Asa este corect si asa ajuta echipa si pe Baluta.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 26 Oct 2025, 19:49

Anzor nu e ignorat deloc

Anzor are cifrele alea tocmai datorita lui Radoi
Daca nu juca deloc, nu mai avea cifre bune.

El are cifre bune pantru ca Radoi il baga in meciurile in care el poate sa fie eficient.

De ce nu are acelasi cifre la nationala georgiei ?

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 26 Oct 2025, 19:56

Diferenta e ca lui Anzor nu ai ce sa ii reproșezi, da pase, da gol, assisturi, e pe tot terenul si alearga, pe cand la Baluta e cam clar ca nu e in forma, dar problema care pe mine personal ma deranjeaza este ca se vede cu ochiul liber ca in majoritatea timpului merge efectiv pe teren, adica nu alearga, si 99% din pase sunt de siguranta, in spate. E adevarat ca rareori incearca o lansare sau o diagonala, dar cu jocul asta te simt toti ca nu ai mijloc, daca esti static si nu surprinzi prin nimic.
Si nu e ca pe vremea lui nea Gigi care il avea pe Madson si atat cand era Mateiu accidentat, acum el are titularul in nationala Georgiei, in care joaca cu unii care sunt la echipe mult mai bune decat avem noi pe vreunul de-ai nostri, si il tine constant pe bara.
Adica eu am crezut ca e vreun transfer iminent si evita accidentari sau ceva, dar acum pare clar ca e doar preferinta lui Radoi si atat.
Nu inteleg de ce, si vad cum se strica jucaria, de-aia imi permit sa vorbesc.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 26 Oct 2025, 19:57

UnBetiv scrie:
26 Oct 2025, 19:49
Anzor nu e ignorat deloc

El are cifre bune pantru ca Radoi il baga in meciurile in care el poate sa fie eficient.

Are aceleasi cifre, dar nu cand joaca cu Spania pentru ca atunci niciun jucator georgian nu prea vede mingea. Daca Georgia joaca cu selectionata Lucesciana, Anzor o sa aiba cifre foarte bune.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 26 Oct 2025, 19:59

UnBetiv scrie:
26 Oct 2025, 19:49
Anzor nu e ignorat deloc

Ok, deci tu spui ca e mai potrivit Baluta titular si eventual tot meciul decat Anzor?
Oricum nu schimbam noi nimic daca avem pareri opuse si ne contrazicem, dar tie iti place cand Teddy merge la pas atunci cand noi incepem “constructia”? Mie, ca spectator, deja mi se pare ca nu am de ce sa imi fac probleme daca ar fi sa fiu aparator.

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 26 Oct 2025, 20:05

Din păcate s-a ajuns la momentul in care fiecare dintre noi are ceva de reproșat ba lui Radoi, ba jucătorilor, sau chiar mai rău sa ne contram intre noi. Nu este ok ce se întâmplă, trebuie sa vedem care este cauza, de ce nu mai jucam fotbal.
Ar trebui ca Radoi sa discute cu fiecare jucător in parte, sa vadă fiecare ce nu face bine si sa se înțeleagă intre ei, sa existe un moment zero. Trebuie pus punct aici cu tot ce este rău la Craiova dacă vrem sa ne batem la titlu in acest sezon cu adevărat.
Sper ca vor fi discuții constructive si vom iesi din pasa asta proastă. Trebuie sa ne revenim.
Încă putem sa castigam, depinde de noi cum știm sa gestionam aceste momente proaste din viata echipei.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 26 Oct 2025, 20:19

Uitati foarte repede

Anzor a venit la noi in Ianuarie 2024 , a prins sezonul 23/24 si 24/25

El anul asta, sub Radoi, e in cea mai buna forma a lui

In mandatul lui Galca si a lui Petev, intr-un sistem pe care se pliaza foarte bine anzor 4-3-3 a fost copac
34 de meciuri , 3 goluri , 1 asist si vreo 2500 de minute jucate ... poftim cifre

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 26 Oct 2025, 20:31

Ba, cum dracu se face că la ratările alea de căcat de azi vina e la jucători și aici, la reușite, Rădoi ia toate laudele? Eu știam că e invers. Dar poate e pe dos la Radoi... Sau ii dai dreptate lui nea Muce??

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 26 Oct 2025, 20:40

UnBetiv scrie:
26 Oct 2025, 20:19
In mandatul lui Galca si a lui Petev, intr-un sistem pe care se pliaza foarte bine anzor 4-3-3 a fost copac
Serios ?
Imi pare rau dar, ai o parere originala despre fotbal.

Scrie răspuns