Etapa 6: FK Csikszereda - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Cum ne pozitionam in campionat inaintea playoffului Conference League?

Egal pe eroarea lui Mirel - 1p
1
8%
Oboseala isi arata efectele - 0p
0
No votes
Ne pastram pozitia de lider in clasament - 3p
12
92%

Total votes: 13

manex
fanatic
fanatic

Re: Etapa 6: FK Csikszereda - Universitatea Craiova

Mesaj de manex » 17 Aug 2025, 19:00

Ce sa zic de meci? Relaxare. Nu a mers nimic aproape in prima repriza. Mijloc inexistent, minimele centrari nu au gasit pe nimeni.. A doua repriza a fost in ritmul nostru. Buna repriza.
Dar as vrea sa stam si noi fara emotii.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

florinkeke
fanatic
fanatic

Mesaj de florinkeke » 17 Aug 2025, 19:37

Meci pe economie,castigat pe valoarea rezervelor si moralul pe care ti-l dau victoriile anterioare si experienta din Europa.Am luat 3p,suntem pe locul 1,bv baieti si Istambul veniim!!!!

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 17 Aug 2025, 19:44

Mie, Fl Ștefan nu mi se pare așa slab. Este nepregatit fizic si pus sa joace într-un sistem in care nu poate. In varianta clasica cu 4 pe fund cred ca se apără mai bine decat Bancu .

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 17 Aug 2025, 20:04

FreakBoy scrie:
marius_vl scrie:
17 Aug 2025, 13:46

te contrazic profund, și de data asta nu-mi vei putea șterge comentariul cum faci pe pagina ta de Facebook!

Te contrazic, e administrator pe forum, deci :)(.

dar eu oricum îmi dau degeaba cu părerea pe aici, că la cât de catâr e Rădoi, în mod cert nu va gândi ca mine și va face un întreg amalgam din formula cu care va juca azi, de nu va mai știi joi care e 100% și care nu...
Nu o zic cu răutate (de data asta) , dar, din punctul meu de vedere, ideile tale arată o incoerenta uriașă, dimineața spui ceva, la prânz ceva, seara altceva. Asta când nu repeți același mesaj din 10 în 10 minute.
Hai, Forza Știința! ucv ucv ucv
Rocain scrie:Forza Știința!! Salutari de la concertul ACDC :eek: ...meciul il vazui pe telefon. Istanbul venim!! ucv :up:
Asa? Cat marketing mai e concertul si cata musica?

Am zis!!

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 17 Aug 2025, 21:10

Bravo bajetzii ! ucv

bun nsimba, goluri de atacant , baiaram continua ratangeala si il critic pt ce se asteapta de la el; imi place mult matei , aici sunt subiectiv ,recunosc iar cu anzor am fost intodeauna fan

teles , cretu nu m-am omorat dupa ei, cum nu ma dau nici in vant dupa stefanovici sau mogos

de la cicaldau astept mai mult , pare ca vrea

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 17 Aug 2025, 21:32

Victorie lejeră dar ... rezervele noastre au fost egala ciucanilor dar titularii noștrii fac ca ciucanii să pară de liga 2. E clar că Matei e prea fraged dar peste vreo doi ani va fi meserie. Pe Simba eu îl văd și în tandem cu Assad mai ales în meciurile cu echipele mici care se apără disperate sau când rezultatul este nefavorabil nouă. Crețu și Teles slabi , Anzor cu Băluță și Cic la mijloc ar fi beton. Zice Rădoi că mai așteptăm un atacant.
Forța Știința!!

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 17 Aug 2025, 21:34

Voi sunteti constienti ca asteptam parcursul asta si inceputul asta de sezon de 20 ani si noi tot avem lucruri de reprosat? =]] pare ca suntem intr un vis si nu vrem sa ne trezim

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 17 Aug 2025, 21:50

Mereu vor fi comentarii cum ca e mai bine asa si altfel, dar mie imi place cand macar suporterii zic de bine, nu e atmosfera aia de lehamite si de fatalism si conspirationism.
Abia astept meciul de la Istanbul, mi-as dori sa ajung acolo pe stadion dar inca nu stiu daca imi pot lua joi si vineri liber. Oare cum se procedeaza cu biletelela meciul de la Istanbul?

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 17 Aug 2025, 21:56

Cred ca daca suporterii ar fi un gram mai pozitivi, echipa asta ar avea mari succese.

Ma mai uit pe la aia de la River Plate, indiferent prin ce perioada au trecut au zeci de mii de fani nebuni meci de meci

Dar cred ca o nota de societate, asa e romanul ... carcotas. Si mesajul meu tot de critica e, asupra lor, asupra pesimistilor :lol:

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 17 Aug 2025, 22:20

Depinde de educatie si de caracter da, 80% din romani sunt negativisti si delasatori, fara sperante. De aia suntem unul dintre cele mai bolnave natii din europa, vedem viata ca pe o povara in loc sa ne bucuram ca ne trezim in fiecare dimineata. Romanul gaseste motiv de tristete si cand e fericit din pacate, in loc sa fie invers

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 18 Aug 2025, 07:35

3 puncte.
Obiectiv indeplinit. Restul e can-can.

Rocain
suporter
suporter

Mesaj de Rocain » 18 Aug 2025, 09:25

manex scrie:
17 Aug 2025, 20:04
FreakBoy scrie:
marius_vl scrie:

te contrazic profund, și de data asta nu-mi vei putea șterge comentariul cum faci pe pagina ta de Facebook!

Te contrazic, e administrator pe forum, deci :)(.

dar eu oricum îmi dau degeaba cu părerea pe aici, că la cât de catâr e Rădoi, în mod cert nu va gândi ca mine și va face un întreg amalgam din formula cu care va juca azi, de nu va mai știi joi care e 100% și care nu...
Nu o zic cu răutate (de data asta) , dar, din punctul meu de vedere, ideile tale arată o incoerenta uriașă, dimineața spui ceva, la prânz ceva, seara altceva. Asta când nu repeți același mesaj din 10 în 10 minute.
Hai, Forza Știința! ucv ucv ucv
Rocain scrie:Forza Știința!! Salutari de la concertul ACDC :eek: ...meciul il vazui pe telefon. Istanbul venim!! ucv :up:
Asa? Cat marketing mai e concertul si cata musica?

Au cantat 2:15 fara pauza, Angus Young e nebun, incredibil cata energie are la 70 ani. Au facut show, ce se astepta de la ei :up: :hai

EDMOND_
fanatic
fanatic

Mesaj de EDMOND_ » 18 Aug 2025, 10:31

marius_vl scrie:
Și refuz să cred că și în condițiile în care am juca azi cu Mihnea, Matei, Fălcușan, Băsceanu și Barbu, ar fi vreodată ciucanii favoriți în fața noastra
Tot mai crezi că luam cele trei puncte cu cei cinci U21 in unsprezecele de start? 🙂

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 18 Aug 2025, 11:25

Iar au facut ciorbarii lui gigi apologia chibritului cum ca suntem avantajati de arbitrii.
A doua etapa consecutiv.
Ca unde e Cartu sa spuna acum cand suntem avantajati de arbitrii sau unde e Mike sa faca notificari la CCA.
Ca se fluera intro singura directie, ca ni se scot goluri din poarta.
Ne vor sufla in ceafa multe etape castravetii astia , iar daca va fi sa luam titlul se va spune ca am fost sustinuti

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 18 Aug 2025, 11:30

EDMOND_ scrie:
18 Aug 2025, 10:31
marius_vl scrie:
Și refuz să cred că și în condițiile în care am juca azi cu Mihnea, Matei, Fălcușan, Băsceanu și Barbu, ar fi vreodată ciucanii favoriți în fața noastra
Tot mai crezi că luam cele trei puncte cu cei cinci U21 in unsprezecele de start? 🙂
poate am fi câștigat cu 3-0 dacă juca Băsceanu în locul lui Houri (care ieri a făcut un meci slăbuț), și dacă Fălcușan juca în locul lui Stevanovic, care a dat șut la poartă către Lung!
ideea este că au intrat jucători care vor juca și joi și care teoretic nu vor fi 100%!
Avem 6 jucători care nu au jucat ieri și vor fi 100% pt meciul de la Istanbul... Isenko, Bancu, Romanchuk, Badelj, Tudor Băluță și Assad

Scrie răspuns