Etapa 6: FK Csikszereda - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 6: FK Csikszereda - Universitatea Craiova
Ce sa zic de meci? Relaxare. Nu a mers nimic aproape in prima repriza. Mijloc inexistent, minimele centrari nu au gasit pe nimeni.. A doua repriza a fost in ritmul nostru. Buna repriza.
Dar as vrea sa stam si noi fara emotii.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Dar as vrea sa stam si noi fara emotii.
Am zis!!
- florinkeke
- fanatic
Meci pe economie,castigat pe valoarea rezervelor si moralul pe care ti-l dau victoriile anterioare si experienta din Europa.Am luat 3p,suntem pe locul 1,bv baieti si Istambul veniim!!!!
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Mie, Fl Ștefan nu mi se pare așa slab. Este nepregatit fizic si pus sa joace într-un sistem in care nu poate. In varianta clasica cu 4 pe fund cred ca se apără mai bine decat Bancu .
FreakBoy scrie:
Te contrazic, e administrator pe forum, deci.
Nu o zic cu răutate (de data asta) , dar, din punctul meu de vedere, ideile tale arată o incoerenta uriașă, dimineața spui ceva, la prânz ceva, seara altceva. Asta când nu repeți același mesaj din 10 în 10 minute.
dar eu oricum îmi dau degeaba cu părerea pe aici, că la cât de catâr e Rădoi, în mod cert nu va gândi ca mine și va face un întreg amalgam din formula cu care va juca azi, de nu va mai știi joi care e 100% și care nu...
Hai, Forza Știința!![]()
![]()
Asa? Cat marketing mai e concertul si cata musica?Rocain scrie:Forza Știința!! Salutari de la concertul ACDC...meciul il vazui pe telefon. Istanbul venim!!
![]()
Am zis!!
-
- fanatic
Bravo bajetzii !
bun nsimba, goluri de atacant , baiaram continua ratangeala si il critic pt ce se asteapta de la el; imi place mult matei , aici sunt subiectiv ,recunosc iar cu anzor am fost intodeauna fan
teles , cretu nu m-am omorat dupa ei, cum nu ma dau nici in vant dupa stefanovici sau mogos
de la cicaldau astept mai mult , pare ca vrea

bun nsimba, goluri de atacant , baiaram continua ratangeala si il critic pt ce se asteapta de la el; imi place mult matei , aici sunt subiectiv ,recunosc iar cu anzor am fost intodeauna fan
teles , cretu nu m-am omorat dupa ei, cum nu ma dau nici in vant dupa stefanovici sau mogos
de la cicaldau astept mai mult , pare ca vrea
-
- fanatic
Victorie lejeră dar ... rezervele noastre au fost egala ciucanilor dar titularii noștrii fac ca ciucanii să pară de liga 2. E clar că Matei e prea fraged dar peste vreo doi ani va fi meserie. Pe Simba eu îl văd și în tandem cu Assad mai ales în meciurile cu echipele mici care se apără disperate sau când rezultatul este nefavorabil nouă. Crețu și Teles slabi , Anzor cu Băluță și Cic la mijloc ar fi beton. Zice Rădoi că mai așteptăm un atacant.
Forța Știința!!
-
- suporter
Voi sunteti constienti ca asteptam parcursul asta si inceputul asta de sezon de 20 ani si noi tot avem lucruri de reprosat? =]] pare ca suntem intr un vis si nu vrem sa ne trezim
Mereu vor fi comentarii cum ca e mai bine asa si altfel, dar mie imi place cand macar suporterii zic de bine, nu e atmosfera aia de lehamite si de fatalism si conspirationism.
Abia astept meciul de la Istanbul, mi-as dori sa ajung acolo pe stadion dar inca nu stiu daca imi pot lua joi si vineri liber. Oare cum se procedeaza cu biletelela meciul de la Istanbul?
Abia astept meciul de la Istanbul, mi-as dori sa ajung acolo pe stadion dar inca nu stiu daca imi pot lua joi si vineri liber. Oare cum se procedeaza cu biletelela meciul de la Istanbul?
Cred ca daca suporterii ar fi un gram mai pozitivi, echipa asta ar avea mari succese.
Ma mai uit pe la aia de la River Plate, indiferent prin ce perioada au trecut au zeci de mii de fani nebuni meci de meci
Dar cred ca o nota de societate, asa e romanul ... carcotas. Si mesajul meu tot de critica e, asupra lor, asupra pesimistilor
Ma mai uit pe la aia de la River Plate, indiferent prin ce perioada au trecut au zeci de mii de fani nebuni meci de meci
Dar cred ca o nota de societate, asa e romanul ... carcotas. Si mesajul meu tot de critica e, asupra lor, asupra pesimistilor

-
- suporter
Depinde de educatie si de caracter da, 80% din romani sunt negativisti si delasatori, fara sperante. De aia suntem unul dintre cele mai bolnave natii din europa, vedem viata ca pe o povara in loc sa ne bucuram ca ne trezim in fiecare dimineata. Romanul gaseste motiv de tristete si cand e fericit din pacate, in loc sa fie invers
-
- fanatic
3 puncte.
Obiectiv indeplinit. Restul e can-can.
Obiectiv indeplinit. Restul e can-can.
Au cantat 2:15 fara pauza, Angus Young e nebun, incredibil cata energie are la 70 ani. Au facut show, ce se astepta de la eimanex scrie: ↑17 Aug 2025, 20:04FreakBoy scrie:
Te contrazic, e administrator pe forum, deci.
Nu o zic cu răutate (de data asta) , dar, din punctul meu de vedere, ideile tale arată o incoerenta uriașă, dimineața spui ceva, la prânz ceva, seara altceva. Asta când nu repeți același mesaj din 10 în 10 minute.
dar eu oricum îmi dau degeaba cu părerea pe aici, că la cât de catâr e Rădoi, în mod cert nu va gândi ca mine și va face un întreg amalgam din formula cu care va juca azi, de nu va mai știi joi care e 100% și care nu...
Hai, Forza Știința!![]()
Asa? Cat marketing mai e concertul si cata musica?Rocain scrie:Forza Știința!! Salutari de la concertul ACDC...meciul il vazui pe telefon. Istanbul venim!!
![]()

Iar au facut ciorbarii lui gigi apologia chibritului cum ca suntem avantajati de arbitrii.
A doua etapa consecutiv.
Ca unde e Cartu sa spuna acum cand suntem avantajati de arbitrii sau unde e Mike sa faca notificari la CCA.
Ca se fluera intro singura directie, ca ni se scot goluri din poarta.
Ne vor sufla in ceafa multe etape castravetii astia , iar daca va fi sa luam titlul se va spune ca am fost sustinuti
A doua etapa consecutiv.
Ca unde e Cartu sa spuna acum cand suntem avantajati de arbitrii sau unde e Mike sa faca notificari la CCA.
Ca se fluera intro singura directie, ca ni se scot goluri din poarta.
Ne vor sufla in ceafa multe etape castravetii astia , iar daca va fi sa luam titlul se va spune ca am fost sustinuti
poate am fi câștigat cu 3-0 dacă juca Băsceanu în locul lui Houri (care ieri a făcut un meci slăbuț), și dacă Fălcușan juca în locul lui Stevanovic, care a dat șut la poartă către Lung!
ideea este că au intrat jucători care vor juca și joi și care teoretic nu vor fi 100%!
Avem 6 jucători care nu au jucat ieri și vor fi 100% pt meciul de la Istanbul... Isenko, Bancu, Romanchuk, Badelj, Tudor Băluță și Assad