Etapa 7: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Petrolulul Ploiesti
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 7: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Petrolulul Ploiesti
Eu am stat la T2 înspre peluza sud și pot spune că am rămas uimit că nu am auzit înjurături, nu am sesizat comportamente aiurea. Poate și din cauză că era o zonă mai "familistă".
Acum ajunsei acasă și văzui chestia cu Rădoi și T0 deși nu l-am sesizat la stadion. Mă gândesc că un moment atât de important și benefic pentru echipă nu pică bine pt anumite personaje din Craiova care de câteva zile zgârie pereții și ling clanțele prin anumite redacții, dând semne clare că vor scandal. Să nu uităm că "acea" echipă pregătise genți cu bâte și alte arme albe pentru un măcel la tribuna oficială.
Acum ajunsei acasă și văzui chestia cu Rădoi și T0 deși nu l-am sesizat la stadion. Mă gândesc că un moment atât de important și benefic pentru echipă nu pică bine pt anumite personaje din Craiova care de câteva zile zgârie pereții și ling clanțele prin anumite redacții, dând semne clare că vor scandal. Să nu uităm că "acea" echipă pregătise genți cu bâte și alte arme albe pentru un măcel la tribuna oficială.
CRAIOVA NESUPUSA
Eu recunosc faptul că, după ce m-am încăierat sezonul trecut vreo 3 meciuri la rând pe la T2, sectorul 9, cu niște "mari antrenori", așezați în fața și în spatele meu, care, din min. 15-20, aveau mereu cele mai bune soluții tactice și înjurau jucătorii încă de la prima pasă în spate, am cedat psihic și m-am mutat la T1, unde aveam liniște și atât, dar sigur că nu asta era soluția corectă... Am revenit la T2 la meciul cu Trnava, apoi cu Hermanștaru și a fost ceva mai bine, dar tot m-am zborșit un pic la unii frustrați...Paul scrie: ↑24 Aug 2025, 22:44Eu sa stiti ca mi-am facut datoria asta, si nu o data, si numai la T2, ci chiar si aici, de cate ori am vazut negru in fata ochilor!White&Blue scrie: ↑24 Aug 2025, 20:53E si vina noastra, a celor care stam langa ei…e inevitabil din mii de oameni sa nu fie si din astia, dar trebuie sa li se dea peste nas.
By the way, azi stătui la Nord, în spatele galeriei, unde fu frumos, nene, aproape ca pe vremuri... Îmi amintii de anii mei de liceu, când venea Grande Gică cu păpușa și răgușeam încă de la începutul meciului...
À propos, obsedat de timpuri de glorie și disperat după comparații forțate, doar-doar să am impresia că retrăiesc ceva din minunile de atunci, aș vrea să vă destăinui că mie mi se pare azi că Nsimba este actualul Cămătaru (păstrand proporțiile, din toate punctele de vedere

Hai, băieții, în grupa de Conference și hai și cu primăvara, că orice este posibil!
Și... aștept zi și noapte min. 82, cu golul fundașului dreapta care să ne califice în semifinale!

De aia a frumoasa viata, ca exista perspective diferite. Tu ai viziunea ta, eu o am pe a mea. Eu vreau sa vad 30 k pe stadion, chiar daca 100 injura - asa e la fotbal.FreakBoy scrie: ↑25 Aug 2025, 00:13Sa zicem ca tu ți-ai duce băiatul la psiholog, coach, psihoterapeut, l-ai duce ca el sa fie el însuși nu sa își zerorizeze sinele, corect? Pentru ca eu sunt convins ca băieții ăștia au parte de terapie, se vede la interviurile de după meci. Ii duci acolo sa reziste presiunii la care sunt supuși. Dar, dacă tu vrei sa își anuleze emoția, si felul lor special de a fi, atunci ar trebui sa trecem toți la exports.Bobby scrie: ↑24 Aug 2025, 23:53Daca Radoi era baiatul meu - la psiholog / psihiatru il duceam de mult. Chestiile astea nu se rezolva cu batut din palme si incurajari. Mai multe nu spun - am vazut destule in viata, si aproape de sufletul meu. A tine la cineva inseamna a-l ajuta cu adevarat.Paul scrie: ↑24 Aug 2025, 23:34Si totusi Radoi are o cariera cu calificare in semifinale Euro U21, playout de CL si a doua oara, sa speram cu noroc si calificare in grupe.
Daca castiga Mirel campionatul si ajunge in semifinalele CL, dati o tura de stadion dezbracati si cerandu-va iertare si tu si Vochin lui Mirel, care nu are cel mai echilibrat comportament, dar a demonstrat destule, pune suflet ca nimeni altul, si inca nu a aratat tot ce poate.
Faptul ca pune suflet il inregistrezi si il apreciezi Bobby? Sau astepti sa vezi ce zice Vochin?
Vazui al doilea mesaj al tau si pare ca devii mai uman, dar si in cel mai obiectiv mod posibil, chiar crezi ca e de vreun folos o consiliere psihologica, sau sa reformulez, nu mai bine il incurajam din tot sufletul pe nebunul asta al nostru, si facem minuni impreuna?
Daca toate problemele s-ar rezolva prin solutii convenționale atunci nu am putea niciodata sa speram la mai mult, ca nu avem tot ce trebuie, dar chiar asa cu nebunia lui Radoi, putem darama muntii!
Cine nu vine joi la stadion si nu incurajeaza tot meciul nu merita nici un scuipat. Ma refer la cei care pot sa vina fizic. Restul, daca nu ve permite personalitatea sa fiti pozitivi, deconectati-va de la net pana vineri, e cel mai bine!
Știu ca tu ești pe goluri și pe puncte, eu ii iubesc pe băieții ăștia fix pentru ce sunt, pentru greșeli, pentru oftica. Oricâtă stăpânire de sine ar avea, e anormal ca propriii suporteri sa te injure după ce ai ajuns cu un picior în grupe europene, și neinfranti in liga 1. Asta cu bodiguarzii e jenanta, eu prefer 100 de suporteri extrem de zgomotosi in oricare din zonele stadionului... Prefer niște băieți de la nord care vad meciul de la vip. Sa se înțeleagă cum e cu suportul echipei. Dacă vezi 30 de inși care îl aplaudă pe crețu după o greșeală, cred ca o sa te abții de la înjurătură.
Asa e și pe forum, zicea UnBetiv (haha) ca suntem 15, dintre care 4 sunt veșnic nemulțumiți (traducere). De fapt suntem mult mai mulți, dar aia 4, prin rotație, cam rămân sa comenteze orice... E simplu acum ca avem rezultate, dar aia 4 vor acapara forumul in momentul in care pierdem doua meciuri la rand . Și eu cred ca suporterul se vede fix când vom pierde două meciuri la rand.
Pentru băieții din teren, toată stima, la fel și pentru băieții din peluza. Pentru oamenii buni, deja se știe![]()
Din punctul meu de vedere, tot sezonul asta este peste asteptari. Unii ar spune ca sezonul asta e on target, pentru ca s-a cheltuit cu mult peste celelalte echipe din liga 1 : https://www.fanatik.ro/superliga-transf ... c-21261344 (vezi titlul : "Universitatea Craiova a cheltuit cât FCSB, Rapid şi Dinamo la un loc").
Eu zic ca este peste asteptari pentru ca :
- am adus jucator de la echipa retrogradata din liga 1 Romania (Stefan);
- am adus doi jucatori de la o echipa retrogradata din liga 1 in Polonia (Baluta si palestinianul);
- am adus un copil din liga 2 din Romania (Matei);
- am adus doi jucatori de play out in Romania : Teles si Stepanovic;
- am adus jucator din liga 3 franceza : Nsimba;
- am adus un copil, practic rezerva la echipa de play out in Romania (Basceanu);
- am adus alt jucator foarte tinar din play out Romania - Radulescu.
In plus, avem antrenor care n-a stat mai mult decit citeva luni ca antrenor de club in cariera lui de 10 ani.
E greu sa faci echipa de top in 2 luni in aceste conditii - si totusi pina acum echipa a performat peste asteptarile mele. Bravo !
-
- membru
Tot respectul pentru echipa, antrenori si conducere pentru ceea ce s-a realizat pana acum! Ma gandesc ca si noi suporterii sa crestem nivelul, poate gandim o campanie promovata in tribune, ceva de genul ''nimeni la meci impotriva Stiintei''. E pacat ca o mica parte din asa zisii suporteri (eu personal cred ca nici macar nu sunt suporteri ai echipei acestia) sa vina la meci si sa-i lasam sa strice atmosfera.
''Priviti aceasta sacra frumusete:
Oltenia pamant de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu cinci judete,
Caus al palmei vechilor taciuni ''
Oltenia pamant de oameni buni
Si pumn pedepsitor cu cinci judete,
Caus al palmei vechilor taciuni ''
-
- fanatic
O victorie importanta care ne mentine moralul pentru meciul cu turcii, da o lectie urangutanilor din tribune si, foarte important, ne mentine pe primul loc la distanta de 4 puncte de locul 2.
Daca avem pretentia ca echipa a doua sa invinga fara nicio problema echipele de nivel mediu din campionat inseamna ca nu prea avem treaba cu fenomenul numit fotbal.
Despre urangutanii din tribune, ce se poate spune ? Sunt o specie care a existat intotdeauna in tribunele noastre, dar de multe ori, in trecut, au fost acoperiti de suporteri. Din nefericire, ieri, urangutanii s-au auzit destul de bine.
Este o eroare sa privim niste animale care injura, scuipa sau se comporta antisocial ca o "diversitate de opinii" . Sportul, fotbalul sunt despre altceva, despre bucuria de a face miscare, despre respect intre oameni, despre concurenta corecta etc.
Am constatat ca, de obicei, urangutanii sunt cei care nu prea au avut tangenta cu sportul, au frustrari pe care si le varsa in tribune sau pe forumuri.
Si forumurile sunt pline urangutani frustrati care cred ca detin adevarul absolut sau sunt jordisti de meserie.
Pana la urma, meciul asta ne-a dat o lectie si sunt convins ca la meciul cu turacletii urangutanii vor fi acoperiti de suporteri.
Sa speram ca Baiaram este bine, vedem la Fanatic, pentru ca este piesa de baza.
O chestie personala, fara scuipaturi si injuraturi, Anzor chiar are valoare.
Daca avem pretentia ca echipa a doua sa invinga fara nicio problema echipele de nivel mediu din campionat inseamna ca nu prea avem treaba cu fenomenul numit fotbal.
Despre urangutanii din tribune, ce se poate spune ? Sunt o specie care a existat intotdeauna in tribunele noastre, dar de multe ori, in trecut, au fost acoperiti de suporteri. Din nefericire, ieri, urangutanii s-au auzit destul de bine.
Este o eroare sa privim niste animale care injura, scuipa sau se comporta antisocial ca o "diversitate de opinii" . Sportul, fotbalul sunt despre altceva, despre bucuria de a face miscare, despre respect intre oameni, despre concurenta corecta etc.
Am constatat ca, de obicei, urangutanii sunt cei care nu prea au avut tangenta cu sportul, au frustrari pe care si le varsa in tribune sau pe forumuri.
Si forumurile sunt pline urangutani frustrati care cred ca detin adevarul absolut sau sunt jordisti de meserie.
Pana la urma, meciul asta ne-a dat o lectie si sunt convins ca la meciul cu turacletii urangutanii vor fi acoperiti de suporteri.
Sa speram ca Baiaram este bine, vedem la Fanatic, pentru ca este piesa de baza.
O chestie personala, fara scuipaturi si injuraturi, Anzor chiar are valoare.
-
- fanatic
Oribil ce se întâmplă cu înjurăturile și criticile de prin tribună dar eu zic să nu facem un caz pt presă din treaba asta. Aseară după terminarea meciului, moderatorii erau preocupați de ,,scandalul ,, cu Rădoi și așa zișii suporterii. Nu avem nevoie de destabilizare , altă știre nu are presa in momentul ăsta.In rest.... dacă Crețu are un jucător ca Baiaram și Mora lângă el , atunci e un fotbalist f bun dacă nu....cu rezervele se pare că nu pierdem dar când intră titularii in 10 minute se schimbă jocul.
Forța Știința!!
Clubul este obligat să identifice răpănoșii de la T0 care au înjurat și să le anuleze abonamentul.
În loc să avem un crainic deosebit de dobhitoc care se crede Dana Budeanu sau care urlând ca într-o discotecă de manele dă indicații "prețioase" galeriei mai bine s-ar investi resurse în identificarea personajelor care stau în spatele băncii noastre și își bat phula de stafful nostru.
În loc să avem un crainic deosebit de dobhitoc care se crede Dana Budeanu sau care urlând ca într-o discotecă de manele dă indicații "prețioase" galeriei mai bine s-ar investi resurse în identificarea personajelor care stau în spatele băncii noastre și își bat phula de stafful nostru.
CRAIOVA NESUPUSA
Crainicul e singurul care incearca sa anime taranii si singurul care spune sa nu mai vina imbracati in rosu, sa se ridice la imn... Nu stiu ce indicatii a dat peluzei, dar daca le-a zis sa nu se mai grabeasca la imn, bine a facut. Ca ei o iau inaintea versurilor si iese haos la imn.
Am dat mesaje la minunatul marketing de la noi sa faca niste campanii de educare (prin mici filmulete cu oameni sau desene animate), ciorne de scenarii... Nu intereseaza pe nimeni. Ei fac postari pe facebook.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am dat mesaje la minunatul marketing de la noi sa faca niste campanii de educare (prin mici filmulete cu oameni sau desene animate), ciorne de scenarii... Nu intereseaza pe nimeni. Ei fac postari pe facebook.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- suporter
Da, am observat mereu, peluza mai mult incurca la imn decat sa ajute la fondul color, canta in pnm imnul pe intonatia pentru care a fost creat ce inseamna urlatul ala grabit, asa alte cantece nu le canta asa grabit o tin pe “lalala”
iamsport aceasta romania tv senzational, inedit si irefutabil canal de youtube cu stiri false din sport
de unde stie ma rau-ureanu ce s-a intamplat sa relateze ? el era in studio la digisport la ora meciului
aia de la fanatik spun ca s-au scuipat si s-au injurat
de unde stie ma rau-ureanu ce s-a intamplat sa relateze ? el era in studio la digisport la ora meciului
aia de la fanatik spun ca s-au scuipat si s-au injurat
Râureanu trebuia marginalizat când stătea sa o înjure pe Ana Maria Brânză când i-a luat la [cenzurat] la aeroport pe jurnaliști... Un nevertebrat odios. Să se ducă în morții lui...
Bravo băieți, bravo Radoi! A citit bine jocul Petrolului si a stabilit tactica perfecta.
Eu i-as finluat tare la început si poate nu ieșea asa de bine.
Îmi place galeria ca e acolo si canta striga, bate tobele...totuși poate ar trebui o campanie de cooptare si a altor baieti, poate ar fi bine aa fie mai mulți tineri, cu voci puternice care sa se facă auziți pe stadion. Eu am stat la T2 si, din păcate, nu este primul meci la care vad acest lucru...nu reușim sa cantam si noi acolo, foarte rar încurajăm echipa. Avem mult de lucrat si noi suporterii echipei.
Îmi place noul Radoi, însă cred ca ar trebui sa fie mai destins, sa nu mai fie asa înverșunat. Prea ia totul personal si nu cred ca este bine. Deși, dacă s-au înjurat jucătorii asta nu este ok. Poate ar trebui găsiți acei oameni din tribune si scoși afara.
Speram sa avem un stadion plin joi si sa ne calificam!
Forzza Știința!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Eu i-as finluat tare la început si poate nu ieșea asa de bine.
Îmi place galeria ca e acolo si canta striga, bate tobele...totuși poate ar trebui o campanie de cooptare si a altor baieti, poate ar fi bine aa fie mai mulți tineri, cu voci puternice care sa se facă auziți pe stadion. Eu am stat la T2 si, din păcate, nu este primul meci la care vad acest lucru...nu reușim sa cantam si noi acolo, foarte rar încurajăm echipa. Avem mult de lucrat si noi suporterii echipei.
Îmi place noul Radoi, însă cred ca ar trebui sa fie mai destins, sa nu mai fie asa înverșunat. Prea ia totul personal si nu cred ca este bine. Deși, dacă s-au înjurat jucătorii asta nu este ok. Poate ar trebui găsiți acei oameni din tribune si scoși afara.
Speram sa avem un stadion plin joi si sa ne calificam!
Forzza Știința!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
-
- fanatic
imi plac si mie ultrasii, huliganii , sunt stil vechi dar nu mi-au placut niciodata jegurile
deci jegurile scurt nu au ce cauta pe stadion, te duci la restaurant si vorbesti tare , razi cu mancare si ameniti chelnerul pe motiv ca tu iti platesti nota si atunci ai voie orice... nu tata ar trebui sa iti dea un sut in [cenzurat] , sa platesti de 10 ori nesimtirea si interdictie in restaurant ...aia de vin la oficiala si fac asa sunt jeguri clar, nu exista nuante aici... la fel si aia de injura tot meciul cu capsa pusa pe cineva, da-mi drepturi la toti taranii, hai ca am dat-o dreaqu
cu privire la ultrasi sau huligani la oficiala , sa vina dar sa respecte regulile , daca nu le place pt ca e prea politicos pentru ei atunci au zone de stadion dedicate pe toate gusturile gen peluza sud sau nord , sau la mititelu .... acum le gasim astora scuze auzi
sa stea fiecare unde vrea dar respectand regulile locului respectiv: vrei sa fii un jeggg ?nu pe Ion Oblemenco atunci, vrei ultras? nu la oficiala , vrei sa iti bagi si sa iti scoti? atunci nu langa femei si copii si de preferat in afara stadionului ..s.a.m.d.
sunt genul care ma iau de astia direct in stadion "cand am ocazia" ca sunt satul de ei , majoriatea sunt tarani cocliti si nu sunt din craiova ... AFARA cu jegurile
eu daca as putea as interzice direct accesul pe stadion minim 3 ani de inceput la toti care fac scandal , nu stiu cum e legislatia dar se gasesc solutii
P.S. poate sa fie antrenor oricine, e antrenoru echipei , nu vii tu in spatele bancii sa faci ce vrei cu antrenorul echipei mele, ca nu e echipa lu' mata
deci jegurile scurt nu au ce cauta pe stadion, te duci la restaurant si vorbesti tare , razi cu mancare si ameniti chelnerul pe motiv ca tu iti platesti nota si atunci ai voie orice... nu tata ar trebui sa iti dea un sut in [cenzurat] , sa platesti de 10 ori nesimtirea si interdictie in restaurant ...aia de vin la oficiala si fac asa sunt jeguri clar, nu exista nuante aici... la fel si aia de injura tot meciul cu capsa pusa pe cineva, da-mi drepturi la toti taranii, hai ca am dat-o dreaqu
cu privire la ultrasi sau huligani la oficiala , sa vina dar sa respecte regulile , daca nu le place pt ca e prea politicos pentru ei atunci au zone de stadion dedicate pe toate gusturile gen peluza sud sau nord , sau la mititelu .... acum le gasim astora scuze auzi
sa stea fiecare unde vrea dar respectand regulile locului respectiv: vrei sa fii un jeggg ?nu pe Ion Oblemenco atunci, vrei ultras? nu la oficiala , vrei sa iti bagi si sa iti scoti? atunci nu langa femei si copii si de preferat in afara stadionului ..s.a.m.d.
sunt genul care ma iau de astia direct in stadion "cand am ocazia" ca sunt satul de ei , majoriatea sunt tarani cocliti si nu sunt din craiova ... AFARA cu jegurile
eu daca as putea as interzice direct accesul pe stadion minim 3 ani de inceput la toti care fac scandal , nu stiu cum e legislatia dar se gasesc solutii
P.S. poate sa fie antrenor oricine, e antrenoru echipei , nu vii tu in spatele bancii sa faci ce vrei cu antrenorul echipei mele, ca nu e echipa lu' mata
Last edited by BiancoAzzurro_AS. on 25 Aug 2025, 23:37, edited 3 times in total.
-
- fanatic
cu privire la r2 din partea mea daca se califica , poate sa ia flexul si sa taie portile dupa meci ... nu e problema, e om si el... dar apoi sa vina sa ii puna in brate nota de plata+ amenda cu zambetul pe buze si il corectezi in timp
aia era problema noastra acum? ca s-a rupt plexiglasu? pe bune ? vochin care e jurnalist sau angajat la federatie, pai asta nu e conflict de interese ? da ne da lectii de etica auzi ... cand becali iti spune clar de ani de zile ca face schimbari si intorci capul, aia te futtteea pe tine de binele carierei lui r2 ...bah fratilor , 6/7 si playoff si va intereseaza ce zic maimutoii ... rupe bah plexiglasu da califica-ne decat sa fii politicos infrant .. si la bine si la rau daca e sa fim corecti , parca asa era contractu'?!
aia era problema noastra acum? ca s-a rupt plexiglasu? pe bune ? vochin care e jurnalist sau angajat la federatie, pai asta nu e conflict de interese ? da ne da lectii de etica auzi ... cand becali iti spune clar de ani de zile ca face schimbari si intorci capul, aia te futtteea pe tine de binele carierei lui r2 ...bah fratilor , 6/7 si playoff si va intereseaza ce zic maimutoii ... rupe bah plexiglasu da califica-ne decat sa fii politicos infrant .. si la bine si la rau daca e sa fim corecti , parca asa era contractu'?!