UEFA Conference League: UNIVERSITATEA CRAIOVA - FK Bașakșehir
Moderator: grup_moderatori
Re: UEFA Conference League: UNIVERSITATEA CRAIOVA - FK Bașakșehir
Felicitări lui Rădoi, și-a păstrat emoțiile și concentrarea!! Mai ales emoțiile, care e un lucru foarte greu la olteni!!

Incredibil! Incredibil! Bravo baieti bravo RADOI bravo Rotaru, bravo toata lumea, sunteti extraordinari!!!!
Bravo BANCU!! 11 ani de munca, tot timpul printre primii, tot timpul muncitor, tot timpul si-a dorit! Bravo Capitane, ai ramas in istorie!
Am castigat ca UNIVERSITATEA CRAIOVA!! Am jucat fotbal, nu ne-am ascuns, nu am incercat sa ciupim la un corner. Fotbal!
Bravo BANCU!! 11 ani de munca, tot timpul printre primii, tot timpul muncitor, tot timpul si-a dorit! Bravo Capitane, ai ramas in istorie!
Am castigat ca UNIVERSITATEA CRAIOVA!! Am jucat fotbal, nu ne-am ascuns, nu am incercat sa ciupim la un corner. Fotbal!
Last edited by R.E.N. on 28 Aug 2025, 22:45, edited 1 time in total.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
dorumihnea2
- fanatic

De vis!!! Nu am cuvinte, seară magică!!! Următoarea haltă....titlul!!
Forța Știința!!
Ba eu acum am vazut coregrafia. Ar fi ultima imbecilitate sa ne suspende stadionul acum.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Doamne, nu credeam sa mai trăiesc asa momente! Bv OLTENII MEI!
In seara asta a renăscut Universitatea Craiova
Cel mai important meci din ultimii zeci de ani. Bravooooo tuturor: jucatori, antrenor, staf si acționari. Bravo publicului . Forza Știința
Nu in ultimul rând: Bravo Rotaru! In sfarsit a fost in vara asta un adevărat finanțator care a înțeles ca trebuie sa renunțe la mulți jucători si sa bage adânc mâna in buzunar.
Cel mai important meci din ultimii zeci de ani. Bravooooo tuturor: jucatori, antrenor, staf si acționari. Bravo publicului . Forza Știința

Nu in ultimul rând: Bravo Rotaru! In sfarsit a fost in vara asta un adevărat finanțator care a înțeles ca trebuie sa renunțe la mulți jucători si sa bage adânc mâna in buzunar.
Hai sa lasam "bravo Rotaru!!". Patronul, investitorii trebuie sa bage bani, sa aduca oameni pregatiti. Meritele sunt ale echipei și Radoi. Ok.. Adusi de conducere. Dar echipa e de "Bravo"!!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
De ce sa-l lasam? Omul e finantator, presedinte, avem cel mai important succes dupa 40 de ani, merita un bravo si el. A bagat bani, a adus oameni pregatiti, asa ca bravo! N-am avut asa ceva la Craiova de cand ma uit la fotbal.
1. Manex Manex topicul lui Manex
2. Radoi - Sah Mat facut la turci , lucru care ii da incredere pentru meciurile urmatoare
3. S-a creat precedentul. Gata
Orice jucator iti vine in urmatorii 4-5 ani va fi linsat daca nu joaca de nivel european
4. SUPER CRAIOVA !
Felicitări Universitatea Craiova – O calificare istorică
Am castigat cu 5-2, cicaldau a fost fenomenal in dubla asta. Si-a dorit enorm sa demonstreze in duelul lui cu turcia, ca a fost nedreptatit acolo
O victorie pe teren si in tribune, o lupta si la propriu si la figurat, o dovadă a muncii, pasiunii și determinării unei echipe unite – facuta de un antrenor pasionat.
Bravo, Craiova! Europa te așteaptă!
2. Radoi - Sah Mat facut la turci , lucru care ii da incredere pentru meciurile urmatoare
3. S-a creat precedentul. Gata
Orice jucator iti vine in urmatorii 4-5 ani va fi linsat daca nu joaca de nivel european
4. SUPER CRAIOVA !
Felicitări Universitatea Craiova – O calificare istorică
Am castigat cu 5-2, cicaldau a fost fenomenal in dubla asta. Si-a dorit enorm sa demonstreze in duelul lui cu turcia, ca a fost nedreptatit acolo
O victorie pe teren si in tribune, o lupta si la propriu si la figurat, o dovadă a muncii, pasiunii și determinării unei echipe unite – facuta de un antrenor pasionat.
Bravo, Craiova! Europa te așteaptă!
https://www.gsp.ro/international/confer ... cle=834928
Fuck UEFA
iti suspenda stadionu aia e, sa nu te exculda... haha
Fuck UEFA
iti suspenda stadionu aia e, sa nu te exculda... haha
@UnBetiv. Faci topicul cu botoseii. Am incredere :)
Am deschis un nou drum. Jucatorii care vor veni nu mai pot mima fotbalul.
Acum e ceva... E liniste. Eu atat pot spune.
Vreau sa merg la macar o deplasare in Europa(o sa ii zic ca e city break). Vreau sa vad peluza sud plina de acum incolo... Vreau sa vad optimism. Vad ca și Radoi a zis ca era linistit la 1-0.. Si eu la fel...e bine.
Maine ma duc iar cu tricoul Craiovei la plaja si cu fularul...
Maine este despre noi!!!
Am deschis un nou drum. Jucatorii care vor veni nu mai pot mima fotbalul.
Acum e ceva... E liniste. Eu atat pot spune.
Vreau sa merg la macar o deplasare in Europa(o sa ii zic ca e city break). Vreau sa vad peluza sud plina de acum incolo... Vreau sa vad optimism. Vad ca și Radoi a zis ca era linistit la 1-0.. Si eu la fel...e bine.
Maine ma duc iar cu tricoul Craiovei la plaja si cu fularul...
Maine este despre noi!!!
Am zis!!
-
BogdanWick8
- suporter

De necrezut, traim un vis frumos, Stiinta iar in europa. Cu ocazia asta ne si reechilibram financiar din bilete si premii, iar cu coeficientul de la an la an ne va fi mai usor. Felicitari tuturor, T2 buni, peluza nord buni, a fost atmosfera in care nu ne bateam nimeni
Stats:
Posesie Craiova 43 - la 57% la turci
suturi 14 Craiova la 10 turcii
suturi pe poarta 6 craiova la 1 turcii
Omul meciului, Capitanul cu nota 8.8
Cel mai slab , assad
Baiaram si Cic, note peste 8
Mora 6.9 , un meci mai modest
Fundasii sub 7
Tragi linie in ambele meciuri , ai facut echipa de pe locul 5 din turcia sa arate ca extrem de modest pe hartie.
Sa vina banii !
Posesie Craiova 43 - la 57% la turci
suturi 14 Craiova la 10 turcii
suturi pe poarta 6 craiova la 1 turcii
Omul meciului, Capitanul cu nota 8.8
Cel mai slab , assad
Baiaram si Cic, note peste 8
Mora 6.9 , un meci mai modest
Fundasii sub 7
Tragi linie in ambele meciuri , ai facut echipa de pe locul 5 din turcia sa arate ca extrem de modest pe hartie.
Sa vina banii !
Aia cu fuck uefa... De ce?? Cine i-a manat in lupta sa faca asta?
Cine isi asuma un meci acasă fara spectatori... Sau fără o peluza? Sunt bani, ba, baieti...care e faza?
Cine isi asuma un meci acasă fara spectatori... Sau fără o peluza? Sunt bani, ba, baieti...care e faza?
Am zis!!