Etapa 15: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Rapid Bucuresti

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Cine?

Poll ended at 03 Noi 2025, 21:56

Galca
1
9%
Sau
2
18%
Radoi
8
73%

Total votes: 11

R.E.N.
fanatic
fanatic

Re: Etapa 15: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Rapid Bucuresti

Mesaj de R.E.N. » 03 Noi 2025, 11:45

Geronimo scrie:
02 Noi 2025, 23:47
R.E.N. scrie:Bravo baietii, mai putin prietenul lui Mirele care se plimba pe teren etapa de etapa. Matei absolut excelent, super jucator, trebuie sa fie titular si in Europa. Basceanu si el foarte bun.
Te rog sa te uiti pe sofascore la dueluri(sol si aeriene) castigate: Teddy vs. David Matei si Cicaldau vs. D. Matei. E ceva incredibil. Nu se poate asa ceva...

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Vrei sa spui ca un duel castigat la sol si niciunul aerian e putin pentru un mijlocas in fata apararii? :-D E chiar mai putin decat mediile lui, un uimitor 2.3, respectiv 0.9 (dueluri la sol si aeriene). Si el ne este vandut ca ‘puternic’. Lasand gluma la o parte, nu inteleg cum antrenorul echipei, de altfel grabnic pedepsitor al jucatorilor care gresesc si nu alearga, tine asa un jucator ca piesa principala la mijloc.

Norocul nostru la mijloc meciul asta a fost Matei, care venea sa ia mingile din fata apararii dupa care fugea in atac, sub atenta supraveghere a lui Baluta care mergea uitandu-se la el.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 03 Noi 2025, 12:49

Matei va fi viitorul capitan al Stiintei. Iar pentru nationala Romaniei va fi noul Ov. Stanga

Iancu Magheru
fanatic
fanatic

Mesaj de Iancu Magheru » 03 Noi 2025, 14:13

Trofeele sunt încununarea muncii unei echipe și vin rar, uneori vin rar chiar și pentru cei ce joacă foarte bine. Vezi echipele de locuri 5-8 din Anglia și Spania.
Iar dincolo de trofee fotbalul înseamnă entuziasm, delectare prin pase și driblinguri, joc in viteza, nu doar mingea-n ațe și poză cu clasamentul.
Aseară, am văzut cumulat 70 de minute de fotbal european prestat de ai noștri și, având în vedere că mai sunt zeci de etape pana la final, pot spune, cu naivitate poate, ca nu as fi dat timpul înapoi sa aleg o victorie insipidă și lentă în locul a ce am văzut ieri, cu tot cu rezultatul de egalitate.
Felicitări tuturor!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2025, 15:54

Mi-a placut atitudinea jucatorilor nostri.
Mi-a placut modul in care a fost pregatit, tactic jocul.
Mi-a placut ritmul jocului .
Mi-a placut faptul ca ai nostri nu au renuntat nici macar atunci cand parea ca soarta le e potrivnica.

Indiferent de scor, toata lumea ar fi fost multumita de evolutia echipei.

Nu mi-a placut scorul.
Nu mi-a placut ca toate schimbarile noastre au fost facute, cu o exceptie, in minutul 81 si era clar ca 2-3 jucatori trebuiau schimbati mai devreme. Golul doi al Rapidului a venit in min. 74 cand o parte a jucatorilor nostri erau obositi.
In final, dupa o evolutie extraordinara nu am cum sa nu fiu multumit si trebuie sa-i felicitam pe jucatori si antrenori.

Conform Sofascore, Mora a fost cel mai bun de la noi si eu sunt de acord cu ei.
Screciu foarte bun.
Baiaram, atunci cand vrea, este cel mai bun atacant al nostru. A dovedit ieri.
Radoi a inceput cu Assad si bine a facut, doar ca trebuia schimbat mai devreme.
Presupun ca Anzor nu este titular pentru ca nu facut cantonamentul cu echipa si pentru ca lipseste atunci cand este convocat la nationala. Altfel nu exista explicatie. Nu dezvolt pentru ca dupa un meci ca asta, nu se face sa critici unii jucatori care joaca titulari.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Noi 2025, 16:04

Raspund eu:cred ca adversarul de aseara a fost unu care iti permite sa joci asa. Fcsb, dinamo, cfr, rapid sunt echipe care nu se baga cu coourul in poarta. Echipele mici stau pe doua linii, in nici 20.de.metri. Ne trebuie niste jucatori super tehnici sa ii desfaca pe aia. Pasele inapoi nu sunt de dragul de a-i enerva pe aia de la. T2, ci de a desface adversarul, de a nu pierde mingea aiurea doar de dragul de a o da in fata.
Asta e explicatia.mea

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Noi 2025, 16:08

fabius_2014 scrie: Nu mi-a placut ca toate schimbarile noastre au fost facute, cu o exceptie, in minutul 81 si era clar ca 2-3 jucatori trebuiau schimbati mai devreme. Golul doi al Rapidului a venit in min. 74 cand o parte a jucatorilor nostri erau obositi.
Ai vazut golul 2 ca am fost la 5 cm, nici atat, ca sa fie offside. Nu e de oboseala, e de concentrare. Asa zic eu Parca piciorul lui Assad a fost, insa nu cred ca de oboseala. Radoi a zis ca exact faza din asta au exersat ieri, le-a ieșit, la meci nu le-a iesit. Olus ca eu cred ca acolo Mora nu a faultat.

Am zis!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2025, 17:38

manex scrie:
03 Noi 2025, 16:08
fabius_2014 scrie: Nu mi-a placut ca toate schimbarile noastre au fost facute, cu o exceptie, in minutul 81 si era clar ca 2-3 jucatori trebuiau schimbati mai devreme. Golul doi al Rapidului a venit in min. 74 cand o parte a jucatorilor nostri erau obositi.
Ai vazut golul 2 ca am fost la 5 cm, nici atat, ca sa fie offside. Nu e de oboseala, e de concentrare. Asa zic eu Parca piciorul lui Assad a fost, insa nu cred ca de oboseala. Radoi a zis ca exact faza din asta au exersat ieri, le-a ieșit, la meci nu le-a iesit. Olus ca eu cred ca acolo Mora nu a faultat.

A fost piciorul lui Baluta. Concentrarea scade si din cauza oboselii. Assad era langa ala de a dat golul, practic i-a luat fata lui Assad. Nu insist ca oboseala ar fi cauza, dar in min. 80 aveam o singura schimbare facuta si nu e normal cand ai posibilitatea sa faci 5 schimbari si cand pe banca ai solutii bune.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Noi 2025, 17:47

Asa.. Assad langa ala, Baluta cu [scuzati] mare..

Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 03 Noi 2025, 18:26

Mirel termina turul cu 1.93 ppm - asta nu e medie de antrenor campion

Cu rapid am avut 10 cornere am dat un gol . Nu se poate sa dai un gol la zece cornere. Aia in anglia au o medie de 1 gol la fiecare 3 cornere

Ai jucat 15 meciuri in tur. Ai primit 16 goluri in tur. Ai o medie de peste 1 gol primit pe meci. Foarte slab
Poti paria linistit la orice meci ca Universitatea primeste unul

Au fost doua faze in meciul cu Rapid cand Luca pierde mingea, incercand sa patrunda printre doi adversari iar bancu care e la 2 metri nu il ajuta. Chiar intoarce spatele la faza. E ceva cu Basceanu asta, lucrurile nu stau bine

Mora nu mi-a placut, chiar daca a fost omul meciului nu poti sa iti bati joc de doua faze. Sa tragi cat poti , mai ales dupa ce anul trecut ai avut titlul in gheata in meciul cu FCSB si ai trimis in bara, tot pentru ca ai dat ca haplea.
Zici ca a dat in minge pentru Galca... ai doua ocazii clare si lovesti cat poti , dai peste stadion . Nu ai voie ! E indolenta sau rea vointa.

Urmeaza un meci foarte greu, in deplasare, pe un stadion ostil, cu o echipa care va juca la 110%

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2025, 18:29

Am revazut faza pe youtube. Baluta il scoate din offsaid pe rapidist, iar Assad desi se afla in fata lui nu reactioneaza la centrare ( min.6,20-6,21 ) rezumatul de pe PrimaSport.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 03 Noi 2025, 18:33

Primul gol mi s-a parut mult mai grav, incasat pe o relaxare absolut totala
Petrila primeste in banda iar norvegianul este singur in carew intre 5 albastrii

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 03 Noi 2025, 18:44

O prima repriza foarte bună, dăruire, ardoare, însă si mici neatenții si pe atac si in aparare.
După pauza nu am mai putut tine ritmul si nu am mai creat mari situații, nu ma mai așteptam să egalam.
Păcat ca am luat goluri la primele lor ocazii din fiecare repriza.
Rapidistii au niște oameni in galerie card canta tot meciul si canta tare rău...a fost greu cu ei aseară...
Important este ca nu am pierdut, mi-a plăcut cum am jucat. Demult îmi doream un astfel de joc, in care sa presam de la început, nu ma așteptam sa o facem la acest meci. Cred ca nu multe echipe din România ar fi rezistat aseară la ce am jucat. Totuși e greu sa duci 90 de minute asa si asta s-a simțit după pauza.
Păcat ca nu am câștigat, insa as mai vrea meciuri de genul asta, cu atitudinea si ardoarea cu care am jucat aseară.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Noi 2025, 18:49

Mai spun o data: chiar nu se poate ca baietii din PN sa fie struniti sa nu o mai ia inaintea imnului?? Devine un vacarm inca de la refren, cand ei o iau inainte... E ceva de vise rele. Poate cineva de aici transmite cui trebuie de acolo si el le spune baietilor din galerie sa cante refrenul imnurilor mai rar. Crapizii au fost ceas in cantece:sincron, sincron , sincron

Am zis!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Noi 2025, 18:59

manex scrie:
03 Noi 2025, 16:08

Si eu cred ca Mora nu a faultat sau a fost dat fault extrem de usor.

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 03 Noi 2025, 20:46

marius_vl scrie:
03 Noi 2025, 10:07
intrebarea mea este de ce dracu nu putem juca cu asa ambitie si determinare la fiecare meci? De ce nu putem juca cum am facut-o la primul meci din mandatul lui Radoi, cel cu Zorya, cand i-am distrus pur si simplu? De ce nu putem juca cum am facut-o aseara, in viteza si in super combinatii si un-doi-uri ametitoare? De ce nu-i urcam pe garduri pe toti, ca aseara? De ce nu facem pressingul naucitor de aseara la fiecare meci? De ce cu Slobozia acum 3 etape nu am jucat asa? De ce a trebuit sa ne chinuim atat de mult sa ducem mingea in fata, de ce a trebuit sa pasam atat de mult intre fundasii centrali, lucru pe care aseara nu l-am facut absolut deloc? De ce nu jucam mereu atat de direct pe poarta si nu verticalizam ca aseara? De ce?
Nu-mi pot raspunde decat intr-un singur mod... pt ca nu se vrea! Poate pot parea naiv sau ridicol, dar cred ca Betano respectiv Superbet au o mare influenta asupra acestui club, si ca de fapt totul este o mare farsa si jocurile sunt facute in alte sfere...
Bine ai revenit, Marius! ucv

Scrie răspuns