UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga
Moderator: grup_moderatori
Re: Conference League: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga
Dura soarta avem, ok, Sparta mult peste, ne putea bate si daca aveam toti titularii, dar ratam penalty si ocazia mare a lui Houri si luam ambele goluri pe gafe ce puteau fi evitate, adversarele de clasament își câștigă în mare meciurile și ne depășesc sau egaleaza la puncte, Lincoln din Gibraltar bate pe Sigma care batuse Celje ce fusese tot sezonul pe primele 3-4 locuri din grupa, fmm de ghinion, iar oaia întoarce un Feyenoord mult sub Sparta ca joc si ne aduce pe cap delir în presa o luna cel puțin.
Noroc în campionat nu avem, nici în Europa, cand mortii masii ne-o mai ajuta soarta asta, pare ca toate se rânduiesc oierului jegos, multă mwie oierului si sclavilor care tin cu el!
Felicitări echipei pentru atitudine,dar Sparta se vede ca e echipa de UCL, Haraslin ala e alta dimensiune, din preluare ne facea 2-3 jucatori la aceeași faza, abordarea băncii a fost corecta, nu ne puteam arunca pe atac sa ne ardă astia cu 4-5 goluri, Nsimba a dat cel mai frumos gol al Științei în cupele europene de la lovitura libera a lui Balaci cu Benfica, dar se vede ca daca vrem sa fim echipa de Europa trebuie investiții si mai mari si un lot si mai valoros, nu poti emite pretenții cu Crețu și Mogoș titulari, cu tot respectul pentru ei ca s-au dăruit 120 la suta dar daca vrem next level trebuie sa aducem jucatori care pot fi oricând titulari. La dezamăgiri îl trec pe Cicaldau în capul listei, băiatul asta nu joaca nici 10 la suta din banii investiți în el, face figurație pe teren, ofensiv nu aduce nimic bun, singurul moment cand se mișcă decent fu cand schimba sistemul Coehlo la 4 2 3 1 si trecu în fața apărării dar atât, pentru ca nu mai avea un rol așa ofensiv acolo.
Etim scoase cam maximul din ce mingi avu la dispoziție, Baiaram castiga toate duelurile la cap, dar se vazu ca nu are cu cine face un doiuri, Teles bătăios, decent, încerca sa fie el Bancu dar se vede ca nu e lafel de dotat tehnic, Anzor fu singurul care limpezi la mijloc, dar bătu lamentabil penalty-ul, era suficient sa bata jos ca Assad, sper sa nu îl afecteze ca moral, Badelj decent, Romanchuk bun, Rus bun, Isenko nu are nicio vina la goluri, Cretu penal la multe faze, mingi pierdute, Mogoș slab, dar având în vedere ce adversar avu nu stiu cat poate fi învinovățit, Houri se vede ca ar trebui sa fie titular, pacat de ocazia din prelungiri ratată, Basceanu slăbuț, dar nici nu are multe meciuri în picioare însă are talent clar si potențial uriaș.
Capul sus, nu am facut figurație în Europa si sunt sigur ca ne calificam în playoff la limita limitei dar si ca prindem grupa cel puțin conference si la anul, însă e nevoie de întăriri si în iarna, e nevoie de un atacant bun, un decar bun și un mijlocaș defensiv peste Crețu.
Noroc în campionat nu avem, nici în Europa, cand mortii masii ne-o mai ajuta soarta asta, pare ca toate se rânduiesc oierului jegos, multă mwie oierului si sclavilor care tin cu el!
Felicitări echipei pentru atitudine,dar Sparta se vede ca e echipa de UCL, Haraslin ala e alta dimensiune, din preluare ne facea 2-3 jucatori la aceeași faza, abordarea băncii a fost corecta, nu ne puteam arunca pe atac sa ne ardă astia cu 4-5 goluri, Nsimba a dat cel mai frumos gol al Științei în cupele europene de la lovitura libera a lui Balaci cu Benfica, dar se vede ca daca vrem sa fim echipa de Europa trebuie investiții si mai mari si un lot si mai valoros, nu poti emite pretenții cu Crețu și Mogoș titulari, cu tot respectul pentru ei ca s-au dăruit 120 la suta dar daca vrem next level trebuie sa aducem jucatori care pot fi oricând titulari. La dezamăgiri îl trec pe Cicaldau în capul listei, băiatul asta nu joaca nici 10 la suta din banii investiți în el, face figurație pe teren, ofensiv nu aduce nimic bun, singurul moment cand se mișcă decent fu cand schimba sistemul Coehlo la 4 2 3 1 si trecu în fața apărării dar atât, pentru ca nu mai avea un rol așa ofensiv acolo.
Etim scoase cam maximul din ce mingi avu la dispoziție, Baiaram castiga toate duelurile la cap, dar se vazu ca nu are cu cine face un doiuri, Teles bătăios, decent, încerca sa fie el Bancu dar se vede ca nu e lafel de dotat tehnic, Anzor fu singurul care limpezi la mijloc, dar bătu lamentabil penalty-ul, era suficient sa bata jos ca Assad, sper sa nu îl afecteze ca moral, Badelj decent, Romanchuk bun, Rus bun, Isenko nu are nicio vina la goluri, Cretu penal la multe faze, mingi pierdute, Mogoș slab, dar având în vedere ce adversar avu nu stiu cat poate fi învinovățit, Houri se vede ca ar trebui sa fie titular, pacat de ocazia din prelungiri ratată, Basceanu slăbuț, dar nici nu are multe meciuri în picioare însă are talent clar si potențial uriaș.
Capul sus, nu am facut figurație în Europa si sunt sigur ca ne calificam în playoff la limita limitei dar si ca prindem grupa cel puțin conference si la anul, însă e nevoie de întăriri si în iarna, e nevoie de un atacant bun, un decar bun și un mijlocaș defensiv peste Crețu.
Toata lumea spera sa luam punctul ala izbavitor si am fost asa de aproape!
Nu stiu ce sa zic daca a fost greseala sau nu ca in ultimele minute antrenorul s-a hotarat sa parcheze autobuzul cu 6 fundasi centrali in teren, daca ne iesea nu mai avea nimeni de zis decat cuvinte de lauda.
Dar ce nu inteleg este supararea transformata in ocara la adresa antrenorului si jucatorilor.
Pentru mine a fost destul de evident ca Sparta Praga este net superioara, cu 2-3 clase peste, asta dupa ce am vazut cum merge jocul, nu stiam mai nimic despre ei inainte.
Si daca te gandesti ca la noi au lipsit destui, in special Bancu si Mora, pana la urma am fost aproape de o minune dupa bomba lui Nsimba.
Indiferent de calculele calificarii, cand unii iti sunt cu mult superiori, ceea ce nu cred ca am mai vazut pana acum, pe noi nu ne-a dominat nicio echipa, nici Rakow, asa cum ne-au subordonat Sparta aseara, nu ai decat sa speri la un joc mai bun la Atena si asta e.
Ma duc sa ii sustin pe baieti, sper sa revina si Mora, de Bancu e clar ca depindem foarte mult, Baiaram este nul fara Nicusor, si tot ce sper este un punct. Mai mult ar fi o minune, dar cine stie.
Nu stiu ce sa zic daca a fost greseala sau nu ca in ultimele minute antrenorul s-a hotarat sa parcheze autobuzul cu 6 fundasi centrali in teren, daca ne iesea nu mai avea nimeni de zis decat cuvinte de lauda.
Dar ce nu inteleg este supararea transformata in ocara la adresa antrenorului si jucatorilor.
Pentru mine a fost destul de evident ca Sparta Praga este net superioara, cu 2-3 clase peste, asta dupa ce am vazut cum merge jocul, nu stiam mai nimic despre ei inainte.
Si daca te gandesti ca la noi au lipsit destui, in special Bancu si Mora, pana la urma am fost aproape de o minune dupa bomba lui Nsimba.
Indiferent de calculele calificarii, cand unii iti sunt cu mult superiori, ceea ce nu cred ca am mai vazut pana acum, pe noi nu ne-a dominat nicio echipa, nici Rakow, asa cum ne-au subordonat Sparta aseara, nu ai decat sa speri la un joc mai bun la Atena si asta e.
Ma duc sa ii sustin pe baieti, sper sa revina si Mora, de Bancu e clar ca depindem foarte mult, Baiaram este nul fara Nicusor, si tot ce sper este un punct. Mai mult ar fi o minune, dar cine stie.
-
fabius_2014
- fanatic

Cand iti lipsesc patru titulari, Bancu, Mora, Screciu si Baluta, din care trei sunt in primii 5 jucatori din lot, nu prea poti sa emiti pretentii. Am ramas si eu uimit de reactiile de pe facebook in care toti copitatii arunca cu rahat in antrenor si jucatori si sunt ingrijorat de cat de jos a ajuns nivelul de educatie, dar si de inteligenta in tara asta.
Diferenta de valoare dintre echipa noastra, cu absentele mentionate si Sparta a fost clara. Cu Bancu si Mora in teren, la Atena, avem sanse sa scoatem cel putin un punct.
Indiferent ce se intampla de acum inainte, putem spune ca a fost o campanie europeana reusita.
Diferenta de valoare dintre echipa noastra, cu absentele mentionate si Sparta a fost clara. Cu Bancu si Mora in teren, la Atena, avem sanse sa scoatem cel putin un punct.
Indiferent ce se intampla de acum inainte, putem spune ca a fost o campanie europeana reusita.
Nu la Atena, zisei ca acu Baiaram fara bancu nu joaca nimic.manex scrie: ↑12 Dec 2025, 01:04@UnBetiv :de ce zici ca Bancu nu va juca la Atena? Nu a luat rosu direct. A stat doar acum, asadar va fi super fericit Baiaram.
Probabil la Atena va fi si Mora. Ne trebuie flancuri.
Stand pe drum sa ma gandesc(printre ceata asta tampita):nunam jucat rau, chiar daca in primele minute nu prea stiam de capu nostru.
Ia uite Sofascrore pt Baiaram. A stat foarte bine băiatul . A dat o pasa in spate si gata. Fooutut in gura. Nu-mi place. Nici eu nu l-as fi scos.
Nu am prea avut banca, sa fiu sincer.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Cum spunea cineva a castigat duelurile cu piticu ala sudamerican. Dar cand a venit Vydra sau Finlandezu ala, l-a trantit de cateva ori si l-a scos din zona lui de confort . Era foarte aproape sa ia galben pentru proteste.
Dialogurile astea excesive cu arbitrul, discutate pe faze penibile in care tu cazi ca mortu, sunt stupide. Iar un scouter de la o echipa mare din europa iti pune o mare bila neagra la atitudine
Sorin Cartu zicea de Cic
Jucatorul cu cel mai mare salariu din fotbalul romanesc, capitan aseara, ar fi trebuit sa ia mingea si sa bata el. Eu sunt Cicaldau , Capitan, Eu Bat.
Baiaram poate trebuia sa bata el, fiind cel mai vandabil jucator
Romanciuc cred ca si-a castigat dreptul , prin cate puncte am luat in urma golurilor lui. RomanGolCiuc
Etim facuse penalty-ul , era cel mai experimentat atacant, ar fi putut bate el . In general bat atacantii
Totusi a Batut Anzor si a ratat . Se intampla sa ratezi . Doar ca mi s-a parut curios ca a fost Anzor cel care executa
Apoi a fost schimbat . ceea ce ma duce cu gandul ca Filipe a decis cine bate 11m . Filipe a gresit, apoi a incercat sa o repare ...
Legat de Basceanu eu nu as face nicio judecata asupra lui
Baiaram la 18-19 ani , iti venea sa il strangi de gat
Lui Luca i-as da timp, un sezon in care sa joace mai mult , sa fie 80% titular intr-un sezon intreg. Iar dupa un sezon in care se poate ridica fizic si tactic, il poti judeca.
Nici Matei nu face mare branza. Daca judecam pe randament si eficienta lui. Nu are nicio pasa de gol, niciun gol notabil. Nu face deschideri, nu scoate adversari din joc . Inca este in crestere. Dar are mult suflet si pentru asta il apreciez
Baiaram la 18-19 ani , iti venea sa il strangi de gat
Lui Luca i-as da timp, un sezon in care sa joace mai mult , sa fie 80% titular intr-un sezon intreg. Iar dupa un sezon in care se poate ridica fizic si tactic, il poti judeca.
Nici Matei nu face mare branza. Daca judecam pe randament si eficienta lui. Nu are nicio pasa de gol, niciun gol notabil. Nu face deschideri, nu scoate adversari din joc . Inca este in crestere. Dar are mult suflet si pentru asta il apreciez
Un lucru pe care as vrea sa il evidentiez despre Iepurila:
Intelege mai multe lucruri si vine cu o mentalitate vestica.
In timp ce Mirel era un timp ermetic dar foarte dedicat si pasionat.
Uite ca Filipe foloseste un U21 in 2 meciuri importante. Luca a jucat cu Wiena si Sparta
Este prima data in actuala stagiune cand jucam cu un U21 in Conference League
Daca va uitati la alte echipa. Cam toti baga un U21.
Filipe a vazut clar ca s-a platit 1 milion pe Luca, asa ca nu ai cum sa nu ii dat 10 minute macar.. Mirel era prea structurat si micro , nu vedea deloc macro
Intelege mai multe lucruri si vine cu o mentalitate vestica.
In timp ce Mirel era un timp ermetic dar foarte dedicat si pasionat.
Uite ca Filipe foloseste un U21 in 2 meciuri importante. Luca a jucat cu Wiena si Sparta
Este prima data in actuala stagiune cand jucam cu un U21 in Conference League
Daca va uitati la alte echipa. Cam toti baga un U21.
Filipe a vazut clar ca s-a platit 1 milion pe Luca, asa ca nu ai cum sa nu ii dat 10 minute macar.. Mirel era prea structurat si micro , nu vedea deloc macro
A zis Cic ca in vestiar era lista cu executantii de la 11 m. Primul era Anzor, al doilea el.
Am zis!!
Nu stiu pe cate milioane va pleca Baiaram dar sunt sigur ca in maxim 2 ani se va intoarce inapoi. Poate cine il cumpara sa-l ia la pachet si pe Bancu. Baiaram fara Bancu, nu mai e Baiaram !
Bancu a avut oferta si in vara dar a fost mica si a refuzato
A avut oferta popescu de la Tractor ... au mai fost si alte oferte pentru Mora si Baiaram. Si Ivan a avut oferta si a fost refuzata iar apoi i-au dat drumu liber ca s-a sucit Radoi.
Totusi sa speram ca Baiaram pleaca la o echipa unde nu va avea nevoie de Bancu. O echipa unde va gasi in loc de bancu un Cucurella, Cvadriol, Nuno Mendez sau Alphonso Davies
A avut oferta popescu de la Tractor ... au mai fost si alte oferte pentru Mora si Baiaram. Si Ivan a avut oferta si a fost refuzata iar apoi i-au dat drumu liber ca s-a sucit Radoi.
Totusi sa speram ca Baiaram pleaca la o echipa unde nu va avea nevoie de Bancu. O echipa unde va gasi in loc de bancu un Cucurella, Cvadriol, Nuno Mendez sau Alphonso Davies
Acelasi sentiment il am si eu legat de Bairam.
In al doilea rand ,noi am jucat bine pt ca am avut oamwni care alergau si luneau presiune in meciurile cu Viena si Mainz.
Ieri,Mogos,Cretu,Cicaldau,Bairam...nu alergau aproape deloc.
-
fabius_2014
- fanatic

In urma cu o saptamana, a spus si Bancu ca primul executant este Assad si al doilea este Anzor. Toate penalty-urile executate pana acum de Anzor au fost transformate,fara probleme, unele chiar spectaculoas, dar cand e sa nu fie, nu e. M-a dernjat modul in care a executat pentru ca si-a luat elan foarte mic.
Hateul ulterior este lipsit de sens pentru ca asta se intampla tuturor. Totusi,trebuie sa recunostem ca ieri Sparta a fost echipa mai buna si nu ratarea asta este cauza infrangerii.
io gasi asta,
omu nu a transformat niciodata un penalty in toata cariera lui
dar o fi o greseala pe undeva

omu nu a transformat niciodata un penalty in toata cariera lui
dar o fi o greseala pe undeva

Nu stiu sigur, parca a transformat in barajul pentru Europa cu U. Cluj, anul trecut...
-
fabius_2014
- fanatic

Ai dreptate, are doua penaltyuri transformte la noi.
Sa-i lasam pe cei care nu-si aduc aminte sa mai caute.
https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ ... un-2982703
pentru confirmare