Universitatea Craiova - Sezonul 2023/2024
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2023/2024
Ar cam merge un banner la PN de atasament fata de Mitrita si denuntarea mizeriei de Iedi
numai Mitrita poate sa aduca mult visatul si mult asteptatul titlu la care tanjim de atat timp! Daca pleaca in vara asta putem sa ne luam adio, indiferent pe cine ar aduce scouterii lui nea Mihai sa-l inlocuiasca!
Ce muit era pe aici prin iarna...
I N I M I T A B I L I
-
- fanatic
Cred ca protestul cel mai clar si mai civilizat ar fi daca tot stadionul ar scanda numele lui Mitrita. Asta ar insemna o sustinere pentru Mitrita si o mare mouie pentru scarbosenia de Iedi.
De asemenea, daca dupa fiecare meci al nostru la CE, in cazul unor rezultate negative, vom posta pe site-urile sportive, anti Iordanescu sau vom stoarce lamaia in nas ca nu l-a convocat pe Mitrita ar fi un protest eficient.
Pana la urma, nationala Romaniei nu este nationala lui Iedi fiul lui Cashcheta sau a lu' ma-sa (nevasta generalului Cashcheta).
De asemenea, daca dupa fiecare meci al nostru la CE, in cazul unor rezultate negative, vom posta pe site-urile sportive, anti Iordanescu sau vom stoarce lamaia in nas ca nu l-a convocat pe Mitrita ar fi un protest eficient.
Pana la urma, nationala Romaniei nu este nationala lui Iedi fiul lui Cashcheta sau a lu' ma-sa (nevasta generalului Cashcheta).
cand eu ziceam ca iedi e habarnist dat afara de la bulgari dupa 2 luni, multi pe aici il doreau antrenor la Craiova, acum sper ca si au dat seama ca nu se pricep. calificarea la europene nu s-ar fi realizat daca nu ar fi fost razboiul, prost sa fi, noroc sa ai. nici el nu se astepta sa se califice si de aia a luat bani cel putin pentru un jucator sa-l bage in echipa, nu spun care ca ar soca pe ai nostrii.
Pentru mine, sezonul 2023/2024 are urmatoarele concluzii :
- doua meciuri memorabile, on the edge of your seat : Farul - Craiova 3-3 si barajul de cupe europene cu U Cluj;
- debutul si folosirea lui Bana in citeva meciuri;
- revenirea in cupele europene;
- retrogradarea lui boo si ruperea fractiunii de aluaturi prajite din marea familie.
Sanatate la toata lumea, si sa ne cumparam abonamente, bere si popcorn pentru sezonul care urmeaza. Hai U Craiova !
- doua meciuri memorabile, on the edge of your seat : Farul - Craiova 3-3 si barajul de cupe europene cu U Cluj;
- debutul si folosirea lui Bana in citeva meciuri;
- revenirea in cupele europene;
- retrogradarea lui boo si ruperea fractiunii de aluaturi prajite din marea familie.
Sanatate la toata lumea, si sa ne cumparam abonamente, bere si popcorn pentru sezonul care urmeaza. Hai U Craiova !
a rupt Mitrita in meciul cu U Cluj,nu stiu dracu' ne-am fi descurcat fara el.
STIINTA E UNICA! mititelu e inutil.
Rezumam totul la un singur meci...iuli scrie:a rupt Mitrita in meciul cu U Cluj,nu stiu dracu' ne-am fi descurcat fara el.

Atunci sa mergem pe jucatori gen Capatina. Oare lipsa lui Mihaitza Capa s-a simtit vreodata?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Mitrita a fost tinut om la om pe tot terenul, ca la meciul cu Galati. Desi pare ca nu a facut nimic, de fapt a tinut un om dupa el tot meciul, lucru ce in mod normal putea fi speculat. Daca am avea 3 ca el si restul sa stie ca lumea si ei cu patrunderile, nu s-ar putea tine la toti.
De Mitrita si de Cretu e cel mai usor sa se ia cineva - primul ca toti se asteapta sa faca tot si sa castige meciul, iar Cretu pentru ca el iese mereu la joc si isi asuma, de multe ori greseste. Bine Cretu greseste si cand sta pasiv, dar eu il apreciez, stiu ca il disper pe Free cu asta.
De Mitrita si de Cretu e cel mai usor sa se ia cineva - primul ca toti se asteapta sa faca tot si sa castige meciul, iar Cretu pentru ca el iese mereu la joc si isi asuma, de multe ori greseste. Bine Cretu greseste si cand sta pasiv, dar eu il apreciez, stiu ca il disper pe Free cu asta.
Daca am avea trei ca Mitrita am lua de la 3 goluri in sus pe meci. Nu poti sa ai atatia jucatori care nu fac faza de aparare. Si unul e prea mult in meciurile tari.Paul scrie: ↑28 Mai 2024, 15:28Mitrita a fost tinut om la om pe tot terenul, ca la meciul cu Galati. Desi pare ca nu a facut nimic, de fapt a tinut un om dupa el tot meciul, lucru ce in mod normal putea fi speculat. Daca am avea 3 ca el si restul sa stie ca lumea si ei cu patrunderile, nu s-ar putea tine la toti.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Eu m-am referit in sens invers la 3 ca Mitrita, nu ca sa nu faca apararea, dar sa necesite om pe ei permanent ca sa nu ii zapaceasca pe adversari.
asta-i culmea, baiatul asta ne-a carat in spate tot sezonul si ne apucam sa il scoatem vinovat ca nu face faza de aparare. bine ca o face bancu! lasa ca se pare ca o sa vedem curand cum e fara mitrita si vedem atunci.
fara Mitrita era anul unui mare esec.
Baiatul asta e un munte de talent si bun simt, in niciun caz nu merita mizeria care i se serveste de catre detractori oricare ar fi ei din frf sau aiurea.
Sper sa ramana si la anul si sa luam campionatul cu gol dat de el in ultimul minut al ultimei etape si suspect de offisde.
Baiatul asta e un munte de talent si bun simt, in niciun caz nu merita mizeria care i se serveste de catre detractori oricare ar fi ei din frf sau aiurea.
Sper sa ramana si la anul si sa luam campionatul cu gol dat de el in ultimul minut al ultimei etape si suspect de offisde.
CRAIOVA NESUPUSA
si eu il apreciez foarte mult pe Mitrita, dar nu cred ca el singur poate castiga campionatul. eu consider ca sa castigi campionatul anul viitor, luand in consideratie ceace spun alti candidati ca vor proceda la intariri, ca noua ne ar trebui 7 transferuri de jucatori foarte buni, adica jucatori carora nu li s-a prelungit contractul in vara asta in campionate din Anglia, Spania, Italia, Franta prima liga, fiindca am inteles ca nu sunt salarii foarte mari nici acolo pentru astfel de jucatori. sunt rezerve care stiu sa paseze, sa traga la poarta, nu ce luam din campionatul nostru pe bani foarte multi, gen Isfan.