Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Albert spune manca-ti-as:
... in nemernicia mea de caine turbat am muscat mainile lor hranitoare precum si picioarele lor atotmarcatoare de goluri (la antrenamente) ... si i-am facut indolenti si fara valoare, sau nesimtiti si nulitati, ceva pe-acolo..."
https://www.facebook.com/watch/?v=337988184044499
Frumos ...Albert, frumoasa caterinca ...documentata.
Caterinca documentata este cea mai frumoasa dintre "armele" Umorului.
Gheorghe Dinica ! Cine-ar fi crezut !
... in nemernicia mea de caine turbat am muscat mainile lor hranitoare precum si picioarele lor atotmarcatoare de goluri (la antrenamente) ... si i-am facut indolenti si fara valoare, sau nesimtiti si nulitati, ceva pe-acolo..."
https://www.facebook.com/watch/?v=337988184044499
Frumos ...Albert, frumoasa caterinca ...documentata.
Caterinca documentata este cea mai frumoasa dintre "armele" Umorului.
Gheorghe Dinica ! Cine-ar fi crezut !
-
- senior
La ce joaca hermanstadt, daca scoatem un egal sambata sa ne consideram norocosi, luam minim doua boabe, mizez pe un 2-2!
-
- fanatic
Ai dedus asta după un meci cu Rapid? Jocul Rapidului e un etalon? Hai să fim serioși , e cazul să facem și noi ceva puncte. Dacă abordăm meciul cu Sibiul cum am făcut cu oile atunci nu avem cum pierde acest meci. Doar că Gâlcă trebuie să umble un picuț la alcătuirea echipei....Vladoiu nu e , dar mai sunt mâini moarte , plus sistemul ar trebui să fie fără doi închizători cel puțin la genul ăsta de meciuri cu adversari mai slăbuți. Probabil Koljc va juca de la început și sper și Anzor .
Forța Știința!!
Nu stiu de ce, dar dupa meciul cu oile am inceput sa am din nou sperante. Nu am vazut decat determinare, dar fara asta nu se poate altceva, asa ca o iau ca un semn bun si ma astept sa batem la pas.
-
- fanatic
Poți să ai cei mai valoroși fotbaliști din liga 1 dar dacă joci fără determinare și cu pedala trasă nu ai nici o șansă....dar oare poate Gâlcă să îi mobilizeze? Eu am îndoieli...
Forța Știința!!
e clar ca mobilizarea a venit din alta parte, nu conteaza ca a fost Mickey sau manifestarile publicului, asa ca daca nu se mentin la fel de mobilizati si in meciul cu Hermankakat "bajetii" se tin de scamatorii si trebuie putin trasi de urechi.
CRAIOVA NESUPUSA
Cred ca problema cea mai mare a lui Galca este ca intr-adevar nu pare in stare sa mobilizeze echipa, si poate de-aia nu reuseste nici sa le imprime vreun stil de joc, ca astia sunt precum copiii mici care se plictisesc si nu asculta daca nu sunt intr-adevar interesati. Sau sa asculte pentru ca striga la ei de pe banca cum nu fac ce trebuie si ii corecteaza mereu, ca si la antrenament. Daca le spune o data, sec, bai baieti faceti asa, si astia nu fac, si el le spune la fel de robotic si a doua oara acelasi lucru, nu dau inainte.
Adica facem si noi tot felul de deductii ca nu stim ce anume se intampla.
Adica facem si noi tot felul de deductii ca nu stim ce anume se intampla.
Statisticile lui Galca de puncte pe meci arata rău de tot . Cu excepția fcsb unde a avut peste 2 puncte , în rest unde a activat s-a învârtit pe la 1.3 punte pe meci și chiar mai jos. Iar la noi dintre toti antrenorii care s-au perindat este pe poziția 9 deasupra lui Multescu , dar sa nu uitam care erau condițiile atunci. Datele astea le găsiți în prosport mai în detaliu.
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... l-20024034
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... l-20024034
-
- senior
Eu nu pot sa inteleg de ce nu incercam o filiera nord africana de transferuri, sunt multe perle in zona aceeas Tunisia, Algeria, Maroc, iti pui un scouter serios din zona aia si aduci 1-2 jucatori per perioada de transferuri, dar transferi titulari nu a 3-a rezerva, sau filiera sud africana ca fcsb
Sau si mai bine incercam naibilor sa crestem si noi copii de la noi, fara pile si prostii, sau macar sa ii adunam din judet si din tara, cum se facea o data.
Nu am nimic sa se transfere din afara, dar am o problema cand nimeni nu mai vrea sa mai faca nimic in Romania, in toate domeniile.
Nu am nimic sa se transfere din afara, dar am o problema cand nimeni nu mai vrea sa mai faca nimic in Romania, in toate domeniile.
-
- fanatic
Mă uitam recent pe lotul echipei Romania u17 , se zice că este un lot valoros și într-adevăr dacă citești echipele unde joacă te cam ,,sperii,,....mai bine de jumătate de lot sunt in Italia și Spania și majoritatea sunt născuți acolo...apoi mai sunt câțiva dde pe la Academii de pe la noi dar este de ex unul care joacă la Ghiroda..... Ghiroda fraților....la care un junior de ăsta eu i-aș da șansă și l-aș aduce la noi....dar nah trebuie și scouteri...de fapt nea Mihai lucrează doar cu impresari.
Forța Știința!!
Eu nu înțeleg de ce nu au șanse campionii noștri de la tineret, de u 17...asta nu înțeleg euBogdanWick8 scrie:Eu nu pot sa inteleg de ce nu incercam o filiera nord africana de transferuri, sunt multe perle in zona aceeas Tunisia, Algeria, Maroc, iti pui un scouter serios din zona aia si aduci 1-2 jucatori per perioada de transferuri, dar transferi titulari nu a 3-a rezerva, sau filiera sud africana ca fcsb
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Serios... Putem acredita și noi un om la conferinta de presa?
Am zis!!
-
- senior
Ca nu sunt pregatiti fizic si mental pentru nivel de liga 1 si daca ii bagi fragezi si nepregatiti sa faca pasul la 25 se lasa ca Virgilmanex scrie: ↑05 Noi 2024, 19:35Eu nu înțeleg de ce nu au șanse campionii noștri de la tineret, de u 17...asta nu înțeleg euBogdanWick8 scrie:Eu nu pot sa inteleg de ce nu incercam o filiera nord africana de transferuri, sunt multe perle in zona aceeas Tunisia, Algeria, Maroc, iti pui un scouter serios din zona aia si aduci 1-2 jucatori per perioada de transferuri, dar transferi titulari nu a 3-a rezerva, sau filiera sud africana ca fcsb
Și cât ii așteptăm?
Am zis!!