Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Freestate
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de Freestate » 31 Oct 2024, 21:10

Ala pe dreapta e papacus, avea dreptate Staicu. Sierra e varza, e prins din spate si deposedat cu mare usurinta. Vai de mama si de om !
Ba, voi vedeti ca suntem in pielea goala ? :)(
Suntem in pvla goala pe marea ...scena a tarii si toti rad de noi ! :)(

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 31 Oct 2024, 21:13

Ma.. Si daca era pvla mare...

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 31 Oct 2024, 21:15

Freestate scrie:Ala pe dreapta e papacus, avea dreptate Staicu. Sierra e varza, e prins din spate si deposedat cu mare usurinta. Vai de mama si de om !
Ba, voi vedeti ca suntem in pielea goala ? :)(
Suntem in pvla goala pe marea ...scena a tarii si toti rad de noi ! :)(
O sa vina alt antrenor care o sa ne aduca alt papacus. Vina ramane la Cosmin Staicu si la tribuna a 2-a.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

TheMan
junior
junior

Mesaj de TheMan » 01 Noi 2024, 12:56

Am vazut pe fb o postare interesanta si am intrat sa verific si se pare ca aveau dreptate:
Se pare ca in ultimele 7 etape (o luna jumatate) antrenorii considerati autoritari in campionatul nostru nu au cel mai bun randament.
Dan Petrescu - 8 pc
Galca - 6pc
Dorinel - 4pc
De unde trag concluzia ca stilul asta autoritar nu mai este atat de eficient cum era pe vremuri (steaua 86, nea puiu…), si asta cred ca se intampla datorita generatiilor de sportivi care nu mai accepta cu capul plecat indicatii de genul :” faci asa ca asa zic io” sau celebrele “daca nu o dai te omor”. In fine discutia poate fi mai elaborata, in cazul nostru generatiile nu mai provin din sistemul comunist unde frica era celula de baza a societatii, dar rezultatul este acelasi: nu mai merge cu d-astea domne. Merge cateva etape apoi se ineaca treaba.
In sustinerea afirmatiei as adauga ca si performerii mondiali in materie de antrenorat nu par genul asta strict: ancelotti, guardiola, klopp.
Rezumand as zice ca dorinta unora de aici, si a tribunei, de a veni unul care sa ii faca sa mearga pe sarma nu cred ca o sa dea satisfactii pe termen lung la nicio echipa nu numai la a noastra. Avem nevoie de un antrenor care sa stie fotbal dar care sa stie sa ii si castige . Problema la noi imi pare grupul pe care il consider putin toxic prin prezenta unei rude intre ei, lucru care tot timpul va genera discutii intr-un grup in care toti ar trebui sa se simta egali si ca trag spre un tel comun.
Voua cum vi se pare treaba asta? si daca tot ne acuzam pe aci ca uni ar fi din club (poate chiar citeste cineva din club ce scriu cativa pe un forum) hai sa dam niste variante de antrenori pe care noi le-am considera potrivite si realizabile.
Incep eu :
- Chivu
- Reghe (aici nu stiu care e relatia dar poate din greseli se invata ceva)

Din strainatate nu prea stiu. Ar fi inzaghi de la Pisa dar nu cred ca ar veni vreodata cand are persoective de serie A.

Ma gandesc la italieni ca in general astia se cam aseamana cu noi asa (limba, temperament)

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 01 Noi 2024, 13:15

In momentul asta chiar nu am idee ce antrenor ar putea sa vina la noi. Parca i-am incercat pe toti din Romania. Poate un italian, asa cum spui tu, pentru ca astia organizeaza bine jocul, dar ii trebuie mult timp pana se obisnuieste cu fotbalul romanesc.
Cred ca este indicat ca clubul sa-si schimbe oficial si public obiectivele, sa spuna ca anul asta trebuie sa reconstruim si pe langa antrenor sa se mai schimbe si 8-9 jucatori (vechi si noi).

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 01 Noi 2024, 13:15

Eu nu am niciun nume concret. As prefera un antrenor ca poate ajuta clubul sa creasca jucatorii din academie sau ce mama draqului avem la aeroport. As vrea sa vad progres la Bana, de exemplu, nu sa ramana exclusiv pe piciorul stang. Ceva gen Fabio Pecchia, ca tot joaca in 4-2-3-1.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 01 Noi 2024, 13:40

Exact ce zisesi tu, TheMan, cam aia cred si eu - nu mai merge cu tehnici de anii 80-90, trebuie sa castigi fotbalistii.
Sa zic si eu: Bergodi antrenor si Cartu presedinte, daca are chef de treaba adevarata. Posibil sa fie o reteta de catastrofa, dar cum Mangia este compromis, altii nu am in cap.

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 01 Noi 2024, 14:59

La noi orice nou început pare sa fie un nou eșec. Asa cum pare ca doar o tragedie ne poate uni, dar nu vreau sa cred în conspirații. Păcat, chiar putea fi anul nostru.
Forza Știința!
I N I M I T A B I L I

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Noi 2024, 17:52

Din ce am vazut pe digi:Galca e la antrenamentul de seară.
Nu s-au înțeles la clauza, așa că... Habemus Galca!!

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 01 Noi 2024, 17:58

E si Mitrita.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 01 Noi 2024, 17:59

Daca Galca chiar crede ca poate intoarce situatia, poate nu ar fi ceva exagerat sa explice cum anume intr-o conferinta, ca suntem destui interesati.
Daca sta pentru clauza, e un penibil.
Poate macar sa explice ce anume pregateste el si nu merge. Suntem fierti sa aflam. Nu ne convine tacerea, mie si la inca doi insi pe care ii cunosc.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Noi 2024, 17:59

E careva sa vadă prin gard? Știu ca e o spartura prin gard, și poți vedea din bulevard...

Am zis!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 01 Noi 2024, 18:21

Eu în locul lui Rotaru l-aș aduce numaidecât pe Reghecampf. Am înțeles că au rămas prieteni, Reghe e singurul care a imprimat echipei jocul ofensiv pe care îl vrem toți și bonus va antrena în contul datoriei la Rotaru de vreo 200 de mii de euro, știe jucătorii, știe să îi capaciteze și să se înțeleagă cu ei, are fler de antrenor, a avut cele mai multe victorii în playoff dintre toți antrenorii noștri, la egalitate cu Bergodi însă o mare diferență în plus pentru Reghe ca joc, fata de meciurile lui Bergodi unde și norocul a jucat un rol important în anumite momente.
Dpdv moral și ca imagine mi se rupe că ne-a lăsat cu ochii în soare, eu consider că acum și el și Rotaru sunt chit și ca pot colabora cum trebuie.
Sa nu uitam ce fotbal jucam cu Reghe deși nu aveam Mitrita, nu aveam Cicaldau, nu aveam mijloc în general, aveam printre titulari pe Bic, Vana, Fedele, Campanu, etc.
Asta daca vrem fotbal eficient și rapid. Daca vrem sa dam cu banul aducem la întâmplare pe cineva random care sa ajungă în câteva luni în situația lui gâlcă din prezent.
Eu așa văd lucrurile, puteți să mă condamnați că nu mă interesează situația lui Reghecampf morală și ca imagine, pt mine contează sa joace echipa fotbal.
Plus că el pare singurul care nu a fost vreodată săpat de jucători, ba chiar i-a adus în forma maximă pe ăștia care nu mai joacă nimic de când el a plecat.
Sper sa vina el, mă gândesc la ce a zis Fan Alb Albastru că e un roman care a mai fost,dar în ghicitoarea asta se încadrează din păcate și Rădoi.
Cat despre varianta Chivu apărută azi, eu cred că nu ar veni în mocirla ligii 1 în detrimentul Interului , fie el și U23.
Dar și dacă ar veni, omul ar veni cu disciplina și rigorile fizice din afara, nu ar avea nicio șansă să se adapteze in țigănia de la noi , unde doar cineva pe stil cocalaresc gen Reghe sau Sumudica ar reuși să facă treabă.
Așa văd eu lucrurile, nu bag mana in foc că așa e, dar eu așa percep situația.

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 01 Noi 2024, 18:22

Deși mi s-a oferit un miraj în presa cu aducerea lui Chivu, eu încă țin cu Galca. Suntem într-o buclă care trebuie terminata.
Aici pe forum, repet, suntem indeciși cine e de vina: roti, mitri, costi. E clar ca roti nu poate pleca rapid, sa vina cutremurul de ne unește, mitri nu pleacă fără antrenor nou, antrenorul nou nu o sa îl dea afara pe mitri.
Acum pun cap la cap aparițiile din presa din ultima saptamana: Cristi Chivu zice ca în România nu se poate construi fără oameni specializați pe fiecare post, fiecare sa își facă treaba pe ce știe el.
Nea Sorin, ne zice tot de Chivu. Nea Aurica ne zice ca nu e bine cu doua echipe, horica zice ca trebuie o singura echipa în oraș dar nu s-au înțeles nea Adi cu nea Mihai în primăvara.
Ideal ar fi sa vina Chivu, cu președinte care sa ii garanteze ca se poate construi. Orice alta varianta, e doar pierdere de timp indiferent de nume. Altfel, mai așteptăm câteva bucle și o sa ne trezim cu nea Adi președinte, Napoli antrenor și oraș "unit".
I N I M I T A B I L I

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 01 Noi 2024, 18:31

Bucla se poate închide daca scăpăm de aia câțiva care sapă antrenori întâi, însă nu se va întâmpla asta, iar de varianta cu Chivu și președinte nu cred pt că la noi și cu marele președinte s-au săpat antrenori destui.
Iar despre treaba cu fuziunea și eu știu că a fost reală faza din vară, dar la ce țepar prost e mititelu nu mai pune mana în viața lui pe echipa, și în cazul apocaliptic in care ar deveni unic patron,nu ar mai deține pe persoana fizica brandul.
Mititelu știe că în câțiva ani termina banii și vrea să se vadă iar patron peste o singura echipa a orașului până devine sărac la loc și irelevant, de aia încă nu renunță la șandramaua lui și o ține pe minimul posibil, să stea cu mortul în geam sa îl vedem că e acolo într-un colț gata să fie el patron pe o echipa fuzionata cu sereleul lui care vine la pachet cu sclavetii din puz.
Booveanul trebuie lăsat să fiarbă la foc mic până seacă toți banii și devine irelevant.

Scrie răspuns