Eu cred ca e un mincinos,nu am avzut declaratia,dar nu cred niciodata ca se aduc jucatori pe bani,fara stirea lui.inima de leu scrie: ↑28 Oct 2024, 23:37Las că ne lămurește nea Miai la televizor : el a urmat modelul englezesc, doar antrenorul a hotărât, el a aflat după două săptămâni că au fost aduși Paradela și Mora! Vrea ședințe și resetări.
Se mai și plânge ca un nesimțit că el nu a vrut director sportiv să nu mai apară conflicte cu antrenorul!
ESTE CEL MAI VINOVAT DINTRE TOȚI! UNICUL, SINGURUL VINOVAT! A ȘTIUT TOT TIMPUL DE CIRCUL PARADELA! TOT TIMPUL!
După ton are pantalonii uzi. Câte selecții are Maldonano, nea Miai?
Fabius, ești pe recepție?
Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
-
- fanatic
trebuie să fii masochist să aștepți să te umilească și oile pe oblemenco ca să aduci un antrenor adevărat, un antrenor cu coaue, nu un fricos fără coloană vertebrală
Eu nu va inteleg pe cei care spuneti ca practic Rotaru cu buna stiinta se saboteaza. Eu cred ca el greseste, dar nu are cum sa se saboteze cu buna stiinta, si mai cred ca nu reuseste sa aiba un om care cu adevarat sa se priceapa si sa se ocupe, cam ce ar fi asteptat oricine de la Cartu si nu s-a materializat, la nivel de conducere.
Degeaba are Galca incredere daca nu e in stare sa faca sa se vada niste scheme de joc. Nu ma intereseaza teorii conspirationiste, daca esti antrenor, pana nu pleci faci ceva sa schimbi cand de 3 luni nu castigi. Asta dupa ce ti s-au facut toate achizitiile facute.
Eu nu cred ca il gasiram pe Maldonado ca explicatie, si daca luam gol trebuie sa dam, si noi nu dam.
Iar cu Screciu azi si in ultimele meciuri, se vedea ca practic ne jucam cu focul cu el si Galca a insistat.
Putea sa joace Bana, sau Screciu direct fundas, unde juca ok, nu il lasi sa ne termine. El nu o vrea asta, dar e revenit dupa mai mult de 6 luni, nu poate tine mijlocul acum si te baga in groapa.
Degeaba are Galca incredere daca nu e in stare sa faca sa se vada niste scheme de joc. Nu ma intereseaza teorii conspirationiste, daca esti antrenor, pana nu pleci faci ceva sa schimbi cand de 3 luni nu castigi. Asta dupa ce ti s-au facut toate achizitiile facute.
Eu nu cred ca il gasiram pe Maldonado ca explicatie, si daca luam gol trebuie sa dam, si noi nu dam.
Iar cu Screciu azi si in ultimele meciuri, se vedea ca practic ne jucam cu focul cu el si Galca a insistat.
Putea sa joace Bana, sau Screciu direct fundas, unde juca ok, nu il lasi sa ne termine. El nu o vrea asta, dar e revenit dupa mai mult de 6 luni, nu poate tine mijlocul acum si te baga in groapa.
mie mi-a plăcut tare mult Cicâldău, încă o dovadă că Gâlcă e un penibil
-
- fanatic
Sunt satul si eu de scenariul asta care se repeta mereu si care nu ne aduce mai mult decat locul 3.Geronimo scrie: ↑28 Oct 2024, 23:43@fabius_2014 - au fost momente mai grele decat asta. Eu nu cred ca modelul englezesc merge la noi. Nea Mihai l-a tot incercat de la Devis si nu cred ca am facut progrese. Eu vreau sa ne concentram pe cresterea jucatorilor. Sa nu stam la infinit in proiecte gen Ivan sau Vladoiu. Ai 23-24 de ani si nu ai progresat, trecem la alt jucator.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sunt de acord cu tine in totalitate, dar pentru asta trebuie ca suporterii sa aiba rabdare, iar clubul sa angajeze antrenori specializati in formarea copiilor si juniorilor. E de preferat sa aduci antrenori de la academii din strainatate si sa-i platesti decent.
Nu cred ca suporterii sunt dispusi sa astepte 4-5 ani pana se formeaza cativa tineri de calitate si nici nu cred ca clubul este dispus sa angajeze 2-3 antrenori straini sau care sa fi antrenat la academii din Olanda, Germania, Spania etc.
Eu as avea rabdare, dar cum vezi si pe forum rabdarea nu prea exista in fotbal.
Dacă mâine după 14 nu vedem un mesaj de mulțumire înseamnă că rămâne pana la final.
Ii pune Director tehnic/președinte. Nici el nu știe
A zis ca se va tăia în carne.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Ii pune Director tehnic/președinte. Nici el nu știe
A zis ca se va tăia în carne.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- suporter
Evident că minte! Asta a fost declarația, au mai confirmat-o și alții!robertc scrie: ↑28 Oct 2024, 23:48Eu cred ca e un mincinos,nu am avzut declaratia,dar nu cred niciodata ca se aduc jucatori pe bani,fara stirea lui.inima de leu scrie: ↑28 Oct 2024, 23:37Las că ne lămurește nea Miai la televizor : el a urmat modelul englezesc, doar antrenorul a hotărât, el a aflat după două săptămâni că au fost aduși Paradela și Mora! Vrea ședințe și resetări.
Se mai și plânge ca un nesimțit că el nu a vrut director sportiv să nu mai apară conflicte cu antrenorul!
ESTE CEL MAI VINOVAT DINTRE TOȚI! UNICUL, SINGURUL VINOVAT! A ȘTIUT TOT TIMPUL DE CIRCUL PARADELA! TOT TIMPUL!
După ton are pantalonii uzi. Câte selecții are Maldonano, nea Miai?
Fabius, ești pe recepție?
EL E SINGURUL VINOVAT!
Cresterea copiilor si performata imediată prin achizitii nu se exclud una pe alta si ar putea fi facute in paralel, ca noi concuram in liga 1, nu in La Liga, si se cheltuie mult la nivelul nostru oricum.
Clar ca sa iti cresti viitorul este strategia de succes si financiar dar si care se potriveste la Craiova, unde cred ca lumea asta vrea.
Eu ma tot intreb si ma astept sa aud un fel de dare de seama de la Silviu Bogdan, ca se fac luni bune de cand a venit sa fie sef la juniori si pepiniera proprie.
Clar ca sa iti cresti viitorul este strategia de succes si financiar dar si care se potriveste la Craiova, unde cred ca lumea asta vrea.
Eu ma tot intreb si ma astept sa aud un fel de dare de seama de la Silviu Bogdan, ca se fac luni bune de cand a venit sa fie sef la juniori si pepiniera proprie.
Eu tot pe Screciu l-as duce in spate ca sa vina Cicaldau la mijloc. Pentru ce trebuie sa faca Oshima, eu zic ca se achita de sarcini, problema e cand tot mijlocul e defensiv.marius_vl scrie: ↑29 Oct 2024, 00:01Cicâldău, și așa la 60-70% cum e acum, e cu 3 clase peste japonez la mijlocul terenului
Stiu ca enervez lumea, si nu am scuze pentru Houri cu penaltiurile de azi, dar daca nu ar fi el am vedea strict numai pase laterale si inapoi - vreau cu explicatii daca ma contraziceti, cine altcineva mai rupe ritmul si verticalizeaza?
-
- fanatic
Cicaldau a fost ok, poate nu 100%. dar cand a intrat a fost un plus. Oshima, in comparatie cu alti jucatori de la noi, a jucat decent.marius_vl scrie: ↑29 Oct 2024, 00:01Cicâldău, și așa la 60-70% cum e acum, e cu 3 clase peste japonez la mijlocul terenului
-
- fanatic
Silviu Bogdan este omul care l-a refuzat pe Man la Craiova.
E o poveste lunga cu individul asta, dar nu are sens sa o discutam acum.
In afara de Universitatea Craiova, unde a mai realizat ceva notabil, individul asta ?
Houri e singurul care verticalizeaza,ai dreptate.Eu cred ca echipa nu are viitor din cauza lui rotaru,ori e prea sentimentalist,ceea ce incep sa nu mai cred,cand ii aud minciunile ori nu se pricepe.Iar Galca pare a fi cel mai slab antrenor( papula nu poate fi adaugat) pe care l-am avut.Paul scrie: ↑29 Oct 2024, 00:07Eu tot pe Screciu l-as duce in spate ca sa vina Cicaldau la mijloc. Pentru ce trebuie sa faca Oshima, eu zic ca se achita de sarcini, problema e cand tot mijlocul e defensiv.
Stiu ca enervez lumea, si nu am scuze pentru Houri cu penaltiurile de azi, dar daca nu ar fi el am vedea strict numai pase laterale si inapoi - vreau cu explicatii daca ma contraziceti, cine altcineva mai rupe ritmul si verticalizeaza?