Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București
Ce-am ajuns... Sa zică tanasa ca au pierdut doua puncte mari la noi
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- fanatic
Gâlcă ar putea învăța ceva după meciul ăsta..... Vladoiu pa , Screciu cu Maldonado centrali și Badelj pe dreapta sau chiar hondurianul.... fă băi antrenorului și tu o inovație, lasă ne cu Vladoiu.
Forța Știința!!
-
- fanatic
Păi nu s-a băgat până acum , ca să nu fie povești, l-a lăsat pe manager, doar că managerul nu se poate impune.Dany scrie: ↑03 Noi 2024, 23:24Pai sa vorbească cu ei fiecare meci, dacă asta trebuie ca să jucam fotbal.dorumihnea2 scrie:Știți de ce au jucat azi cu determinare? Deoarece a discutat Rotaru cu jucătorii.... Gâlcă nici în o sută de ani nu i-ar fi mobilizate astfel.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forța Știința!!
Eu nu zic ca nu e vedeta,dar de atitudinea lui ce zici?
Uite ca Screciu știe care e cheia : ambiție și determinare. Iar fotbalul te răsplătește .
Astăzi abia a revenit, însă sta rău la capitolul atitudine. Asta se poate rezolva prin discuții individuale ale antrenorului cu fiecare dintre jucători.robertc scrie:Eu nu zic ca nu e vedeta,dar de atitudinea lui ce zici?Dany scrie: ↑03 Noi 2024, 23:14Mitrita este vedeta echipei, este intr-o pasa mai proasta. Sunt sigur ca își va reveni.robertc scrie: + finu mitrita,o o comite prin sabotare.
Toți au nevoie de ajutor, însă ei trebuie sa își dorească sa joace la Craiova în continuare și sa se ajute și singuri.
Hai Craiova!
Vreau sa cred ca încă se poate, dacă trag toți spre același obiectiv.
Trebuie sa lase fiecare câte puțin de la ei și sa își revină, sa fie toți concentrați la ceea ce au de făcut.
Hai Craiova!
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Eu ma.bucur de mesajul tău.Leonard Albert scrie:Buna
Hai sa jupuim oile, hai Craiova!
Referitor la meci.. Nu am jupuit, doar am luat niște lână.
Un meci în care nu s-a văzut ca vrem sa dam jos antrenorul. Au jucat. Atat putem.
As juca cu 2 atacanti... Cam atât as spune lui Galca dacă as putea.. Dar sa ai 1 om în minus o repriza... Bravo băieților!! Atât acum.
Am zis!!
Zi.. Ca nu ma prindLeonard Albert scrie:Hai ca incet, incet ne luminam... Taranul prost de la T2, in ingeniozitatea lui, s-a prins repede. Noi astia, aristocratii, am mai avut nevoie de ceva timp... Tot e ceva.
Si sa nu uit: "Li-ber-ta-te pentru suporteri!!"
P.S.: Sunt suporter.
Am zis!!
-
- fanatic
Nu cred sa mai prindem curand o echipa FCSB atat de slaba. Am pierdut 2 puncte pe mana jucatorilor nostri si a antrenorului. Vladoiu si Ivan parca au jucat pentru ei, Screciu a gresit grav la golul oilor si a mai facut cateva greseli, Mitrita nu a facut nimic, absolut nimic. In rest, baietii au fost determinati si au muncit. Galca a avut si el greselile lui, mizand pe Ivan, pe Vladoiu. Cicaldau si Screciu nu par sa fie 100%.
Dupa meciul asta ma intreb cum de baietii au putut juca atat de slab in alte meciuri.
Dupa o sumedenie de critici, poate acum vad si unii din suporterii nostri ca Anzor, Oshima si Paradela sunt doi jucatori care isi fac treaba, macar pentru efortul pe care il depun meci de meci. Koljic in depresie si pe varfuri e mai bun decat Ivan si asa mai departe.
Dupa meciul asta ma intreb cum de baietii au putut juca atat de slab in alte meciuri.
Dupa o sumedenie de critici, poate acum vad si unii din suporterii nostri ca Anzor, Oshima si Paradela sunt doi jucatori care isi fac treaba, macar pentru efortul pe care il depun meci de meci. Koljic in depresie si pe varfuri e mai bun decat Ivan si asa mai departe.
-
- fanatic
Cu toate că mi-am luat un avertisment de la Freak eu zic că ședința de vineri dimineață le-a schimbat atitudinea. Dacă administratorul a priceput altceva e treaba lui.
Forța Știința!!
Nu poate, mai sta o luna. Ii priește la compuneri.manex scrie: ↑03 Noi 2024, 23:39Zi.. Ca nu ma prindLeonard Albert scrie:Hai ca incet, incet ne luminam... Taranul prost de la T2, in ingeniozitatea lui, s-a prins repede. Noi astia, aristocratii, am mai avut nevoie de ceva timp... Tot e ceva.
Si sa nu uit: "Li-ber-ta-te pentru suporteri!!"
P.S.: Sunt suporter.
I N I M I T A B I L I
Avertismentul e pentru doua dezinformari repetate. Ce ședința de vineri dimineață? Și de unde știi ca Galca nu e în stare sa ii motiveze? Tot în ședința aia s-a discutat? Unde a avut loc?dorumihnea2 scrie: ↑03 Noi 2024, 23:47Cu toate că mi-am luat un avertisment de la Freak eu zic că ședința de vineri dimineață le-a schimbat atitudinea. Dacă administratorul a priceput altceva e treaba lui.
I N I M I T A B I L I
Dezvolta, sa nu murim nestiutori.dorumihnea2 scrie: ↑03 Noi 2024, 23:29Păi nu s-a băgat până acum , ca să nu fie povești, l-a lăsat pe manager, doar că managerul nu se poate impune.Dany scrie: ↑03 Noi 2024, 23:24Pai sa vorbească cu ei fiecare meci, dacă asta trebuie ca să jucam fotbal.dorumihnea2 scrie:Știți de ce au jucat azi cu determinare? Deoarece a discutat Rotaru cu jucătorii.... Gâlcă nici în o sută de ani nu i-ar fi mobilizate astfel.
I N I M I T A B I L I
Vreau sa vad ce zice Staicu de Paradela, ca avea ceva special cu el - mie mi se pare ca e un luptator, cu aport evident in ofensiva, care se retrage si in aparare, adica sincer, ce vrem mai mult? Kolijc trebuie sa intre in locul lui Ivan, iar Cicaldau daca joaca meci de meci devine ce trebuie.
-
- fanatic
Băi Freak dar aici pe forum cine scrie numai despre lucruri evidente? Nu lucrează nimeni in club, toți ne dăm cu presupusul. Păi nu a scris toată presa că echipa nu a mai dormit la Buzău și că au venit în Craiova după meci urmând ca a doua zi , adică vineri dimineață să facă ședință?
Forța Știința!!