Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București
Deci nu știi, presupui și susții ca asa s-a întâmplat, deși nu s-a întâmplat așa. Pentru asta ai primit avertisment. Fa și tu ca mflorin, pune "părerea mea" înainte de orice
I N I M I T A B I L I
-
- fanatic
Eu nu dezinformez nimic , îmi iau informațiile din presă....și nu a scris doar GSP , ci toate siteurile.
Forța Știința!!
-
- fanatic
Nu e nici o părere....e presa , dacă vrei să pricepi bine dacă nu noapte buna.
Forța Știința!!
Pai dacă îți iei informații din presă vezi ca vineri a fost ședința consiliului director, și sâmbătă a fost confirmat Galca. Nu scrie nicăieri ca s-a și întâmplat ședința ce se prevestea.
I N I M I T A B I L I
pricep mai multe decât ai tu idee, tocmai de aia ai avertisment pentru dezinformare repetata.dorumihnea2 scrie: ↑03 Noi 2024, 23:57Nu e nici o părere....e presa , dacă vrei să pricepi bine dacă nu noapte buna.
I N I M I T A B I L I
-
- fanatic
Coroborând tot ce am citit din presă am ajuns la părerea mea că..... probabil Rotaru i-a motivat......e bine acum onorată instanță?
Forța Știința!!
Continua cu "sau poate ca nu Rotaru, și ca a reușit Galca sa o faca ceea ce pentru mine este inacceptabil" și e perfect
I N I M I T A B I L I
-
- fanatic
Scuză mă.... Dacă tu ai informații din alte surse mai credibilete rog zi-ne și nouă să nu murim proști.
Forța Știința!!
-
- fanatic
Sincer dai dovadă de copilărie aici...noapte bună!
Forța Știința!!
Paradela nu e cine stie ce,dar macar vezi ca isi da sufletul,nu se plimba ca unele vedete locale.Paul scrie: ↑03 Noi 2024, 23:51Vreau sa vad ce zice Staicu de Paradela, ca avea ceva special cu el - mie mi se pare ca e un luptator, cu aport evident in ofensiva, care se retrage si in aparare, adica sincer, ce vrem mai mult? Kolijc trebuie sa intre in locul lui Ivan, iar Cicaldau daca joaca meci de meci devine ce trebuie.
E clar că avem 2 tabere de jucători, azi a avut câștig de cauză tabăra care a vrut să joace
Paradela si Anzor sunt si remarcatii mei. Desi Paradela a mai gresit mai ales in prima, Anzor agata multe mingi, le deviaza ...mingi care pot deveni foarte periculoase. Bancu suspect in repriza secunda la 2 faze. Screciu nu are ce cauta la mijloc, el nu simte in spate adversarii si nu poate juca cu spatele la adversar....trebuie sa aiba toti adversarii in fata. Un buimac.
Nu știu cum ați văzut voi, dar mie Maldonado îmi pare ca se descurcă mai bine decât Vladoiu ca fundaș dreapta, chiar dacă făcu hențul ăla și era să ne coste, ca apărător imediat se vede o greșeală. Anzor nu e spectaculos cum ne place nouă, dar e ce trebuie la mijloc. Știu, știu, jucară ăia prost, ne ajută ăla din camera VAR, dar astăzi am văzut o, să zicem, altă atitudine față de meciurile precedente, un lucru important, mă așteptam ca tribunele să se întoarcă împotriva jucătorilor, nu, nu a fost deloc așa, nici măcar la 0-1. Pentru mine ca suporter este un egal important.
-
- senior
Hai ca smulseram un punct azi, vine hermanstaru sapt viitoare si are nevoie de resuscitare, noi suntem doctoru preferat al echipelor in degringolada