Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Batem dar cu ce scor ?

Poll ended at 01 Noi 2024, 10:36

1. Batem cu handicap
3
30%
2. Batem la un gol diferenta
4
40%
3. Ne bate Dumnezeu inca o data...
3
30%

Total votes: 10

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Re: Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova

Mesaj de dorumihnea2 » 31 Oct 2024, 21:03

Curios articolul de ieri din Fanatik....in care Rotaru i-a atras atenția lui Gâlcă in legătură cu importanța Cupei si ii recomandă să folosească un 11 competitiv..... Fanatik a dat chiar același 11 cu ce a folosit azi Gâlcă.... astăzi se pare că Fanatik a avut dreptate și cu 11 le și Rotaru are același discurs cu ce a relatat autorul articolului....deci? Nu le am cu teoria conspirației dar totul se leagă.
Forța Știința!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 31 Oct 2024, 21:03

marius_vl scrie:de cand am promovat acum 10 ani, nu a existat o situatie mai dezastruoasa ca acum, exact de ceea ce m-am temut cand am vazut ca Rotaru & co. au ridicat nivelul de investitii in vara asta
A fost situatia cu Jerry Gane, 2p in 6 meciuri. Atunci au retrogradat 6 direct.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 31 Oct 2024, 21:06

dorumihnea2 scrie:
31 Oct 2024, 21:03
Curios articolul de ieri din Fanatik....in care Rotaru i-a atras atenția lui Gâlcă in legătură cu importanța Cupei si ii recomandă să folosească un 11 competitiv..... Fanatik a dat chiar același 11 cu ce a folosit azi Gâlcă.... astăzi se pare că Fanatik a avut dreptate și cu 11 le și Rotaru are același discurs cu ce a relatat autorul articolului....deci? Nu le am cu teoria conspirației dar totul se leagă.
Daca ar fi asa...multa mwmw nea miai,si toti ai lui.

mflorin
membru
membru

Mesaj de mflorin » 31 Oct 2024, 21:06

rad de mult timp, de cand se zicea ca castigam campionatul. poate sa vina si mourinho. e pacat de galca ca de multe ori i s-a impus ce sa bage, cred ca de asta nici nu o sa-si dea demisia. e o mare prostie sa se creada ca jucatorii nu au vrut sa joace. la-ti auzit pe rotaru ca lui galca i s-a prezentat o lista pe posturi cu jucatori si el a ales prima pozitie. [cenzurat] daca sunt numai paraditi. atacant extraordinar, eu am zis ca la anul va marca primul gol. si buzaul a facut transferuri mai bune. PAREREA MEA este ca daca trebuie schimbat ceva ar trebui ca rotaru sa vinda catre doctor echipa si sa-si ia cu el la steaua, ca moare sa ajunga acolo, toti acesti habarnisti in frunte cu screciu. o sa va dati seama ca aceasta e cea mai buna solutie.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 31 Oct 2024, 21:07

"Am pierdut mijlocul terenului, nu am mai desfăcut jocul pe margine, acolo unde puteam să facem superioritate. În loc să-i ducem dintr-o parte în alta, nu ne-am mai regăsit”

La asta se rezuma cunostintele lui de mare antrenor, sa-i duci dintr-o parte in alta. Jalnic antrenor !

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 31 Oct 2024, 21:07

Jucătorii probabil au vrut să i o tragă lui Gâlcă, dar stelistul își ia bănuții și îl doare la bască.... băi fraieri de pseudofotbalisti.... suferă în primul rând ăla ce vă plătește că de noi suporterii vă doare n ...p...
Forța Știința!!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 31 Oct 2024, 21:08

Sa vina Radoi ca macar are oo sa-i trimita pe astia la echipa a doua cand nu misca, dupa care sa-l mai dea o data Rotaru afara ca domne stai asa, ce faci cu baietii de ce-i superi.

De al catelea antrenor au nevoie circarii astia, pana cand o sa ajungem la concluzia ca problema e la ei? Problema si fotbalistica, si morala.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

mflorin
membru
membru

Mesaj de mflorin » 31 Oct 2024, 21:12

Freestate scrie:
31 Oct 2024, 20:42
Cicaldau e mai lent decat bunicile mele care sunt decedate. Cea mai buna afacere cand l-am vandut, cea mai proasta afacere cand l-am luat inapoi. Rotaru...este o imparatie care lupta impotriva sa insasi. Unic, nemaiintalnit.
Rotarule, baga-mi-as pvla in banii tai ai prosti !
Inceputul e ok. ultima propozitie e nelogica. rotaru nu baga bani, el imprumuta bani clubului, bani pe care se plimba in kenia la vanatoare, acum de curand in portugalia cica sa gaseasca antrenor, dar el zicea ca nu cauta antrenor la acel moment, atunci de ce cheltuiesti bani clubului, plus alte deplasari de care nu stim

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 31 Oct 2024, 21:14

Sunt banii lui... Nu tre sa spuna unde și de ce merge.
Dar e clar ca el zice ca jucătorii nu au vina

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 31 Oct 2024, 21:16

manex scrie:Sunt banii lui... Nu tre sa spuna unde și de ce merge.
Dar e clar ca el zice ca jucătorii nu au vina

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Pai scrie "nea Mihai" pe banii aia?! ;-)

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 31 Oct 2024, 21:18

robertc scrie:
31 Oct 2024, 21:06
dorumihnea2 scrie:
Daca iti imaginezi ca mi-ai zis-o, te-ai inselat. Eu nu sunt al lui Rotaru si nu ma simt deranjat, asa cum ai fost tu cand eu am zis "FMSP impreuna cu toti sclavii ei" .
FMSP impreuna cu sclavii ei.
Din punctul meu de vedere, Rotaru poate sa plece maine, dar ma intereseaza ca echipa asta sa aiba finantare.
Mie imi este clar ca jucatorii fac niste jocuri murdare si sunt convins ca Rotaru isi da seama de acest lucru. Nu inteleg de ce nu ia masuri impotriva jucatorilor si nu inteleg care este interesul lui. Poate voi, cei care va credeti destepti, puteti raspunde la intrebarea asta.
FMSP impreuna cu toti sclavii ei, chiar si in liga a doua.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 31 Oct 2024, 21:18

Degeaba îi reproșează Rotaru lui Gâlcă alcătuirea primului 11 din seara asta....11 le din meciul cu Farul putea să aibă aceeași evoluție. Avem jucători fără valoare și fără coloană vertebrală.
Forța Știința!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 31 Oct 2024, 21:23

fabius_2014 scrie:
31 Oct 2024, 21:18
robertc scrie:
31 Oct 2024, 21:06
dorumihnea2 scrie:
Daca iti imaginezi ca mi-ai zis-o, te-ai inselat. Eu nu sunt al lui Rotaru si nu ma simt deranjat, asa cum ai fost tu cand eu am zis "FMSP impreuna cu toti sclavii ei" .
FMSP impreuna cu sclavii ei.
Din punctul meu de vedere, Rotaru poate sa plece maine, dar ma intereseaza ca echipa asta sa aiba finantare.
Mie imi este clar ca jucatorii fac niste jocuri murdare si sunt convins ca Rotaru isi da seama de acest lucru. Nu inteleg de ce nu ia masuri impotriva jucatorilor si nu inteleg care este interesul lui. Poate voi, cei care va credeti destepti, puteti raspunde la intrebarea asta.
FMSP impreuna cu toti sclavii ei, chiar si in liga a doua.
Bă terminați....nu cred că Fabius e fan Rotaru și nici Robert a lui Mititelu.....astea sunt prostii.....ce ai putea rezolva să bagi strâmbe aici pe grup?
Forța Știința!!

mflorin
membru
membru

Mesaj de mflorin » 31 Oct 2024, 21:28

manex scrie:
31 Oct 2024, 21:14
Sunt banii lui... Nu tre sa spuna unde și de ce merge. Dar e clar ca el zice ca jucătorii nu au vina Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Eu cand scriu ceva pun inainte ”parerea mea”. tu afirmi ceva, arata dovezile: sunt banii lui.
in alta ordine de, parerea mea e ca galca nu a fost sabotat. noi avem 2 jucatori bancu si mitrita si poate si lung, restul poate sa plece cu rotaru, aducem jucatori mai buni liberi sau din liga a 2-a, a 3-a

mflorin
membru
membru

Mesaj de mflorin » 31 Oct 2024, 21:32

marius_vl scrie:
31 Oct 2024, 21:01
de cand am promovat acum 10 ani, nu a existat o situatie mai dezastruoasa ca acum, exact de ceea ce m-am temut cand am vazut ca Rotaru & co. au ridicat nivelul de investitii in vara asta
de cand am promovat acum 10 ani, nu a existat o situatie mai dezastruoasa ca acum.
care ar fi solutia? cine o fi vinovatul in acesti 10 ani? sper ca nu spui galca

Scrie răspuns