Oshima, Sierra si Iago sau cum il cheama pe fundasul dreapta, au fost adusi la dorinta lui Galca.Geronimo scrie: ↑01 Noi 2024, 11:12Uite un motiv pentru care iti trebuie director sportiv - ceva de genul asta, nu conteaza denumirea. Am semnalat si eu treaba asta. Se alege dintr-o lista de jucatori pe care clubul ar putea sa-i aduca. Asa antrenorul il cere pe Vinicius jr. Dupa atatia ani vedem cam la ce jucatori straini avem acces. Mai exact, unii de care ne putem lipsi. Nu se poate sa aduci fundasi dreapta mai slabi ca Vladoiu.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Paradela si Mora cred ca au fost propusi de club, sau de Rotaru, daca asta te incalzeste cu ceva si apoi acceptati de Galca.
Un antrenor antreneaza, stabileste tactica, supravegheaza pregatirea fizica si inca multe altele, chiar crezi ca are timp sa urmareasca jucatori sau sa vizioneze sute de ore cu jucatori care ar putea fi transferati ?
Peste tot se face la fel ca la Craiova, doar ca la noi cei care propun jucatori spre a fi transferati sunt mai putini profesionisti.
De obicei, antrenorul spune pe ce pozitii are nevoie de jucatori si cam ce timp de jucatori isi doreste(tehnici, puternici etc) si apoi clubul cauta ceva care se potriveste cu cerintele antrenorului. Uneori se intampla ca antrenorul sa doreasca un jucator anume pe care il cunoaste si ale carui pretentii sa poata fi satisfacute de club ca in cazul Oshima.
Problema la club este la cei care urmaresc jucatorii si apoi propun.