Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Batem dar cu ce scor ?

Poll ended at 01 Noi 2024, 10:36

1. Batem cu handicap
3
30%
2. Batem la un gol diferenta
4
40%
3. Ne bate Dumnezeu inca o data...
3
30%

Total votes: 10

fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova

Mesaj de fabius_2014 » 31 Oct 2024, 21:32

dorumihnea2 scrie:
31 Oct 2024, 21:18
Degeaba îi reproșează Rotaru lui Gâlcă alcătuirea primului 11 din seara asta....11 le din meciul cu Farul putea să aibă aceeași evoluție. Avem jucători fără valoare și fără coloană vertebrală.
Fara coloana si caracter. Unii mai stiu ceva fotbal, dar joaca doar cand vor.
Intre Galca si jucatori este un conflict in care vinovati sunt toti. Galca este vinovat pentru ca nu stie sa gestioneze situatia si nu stie sa motiveze jucatorii. Jucatorii sunt vinovati pentru ca atunci cand isi simt amenintate posturile o pun de o revolta si isi bat joc de noi, de fotbal si de cei care ii platesc. Rotaru este vinovat pentru ca situatia asta s-a mai intamplat la echipa si intotdeauna a luat apararea jucatorilor si nu s-a schimbat nimic la echipa.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 31 Oct 2024, 21:35

mflorin scrie:
manex scrie:
31 Oct 2024, 21:14
Sunt banii lui... Nu tre sa spuna unde și de ce merge. Dar e clar ca el zice ca jucătorii nu au vina Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Eu cand scriu ceva pun inainte ”parerea mea”. tu afirmi ceva, arata dovezile: sunt banii lui.
in alta ordine de, parerea mea e ca galca nu a fost sabotat. noi avem 2 jucatori bancu si mitrita si poate si lung, restul poate sa plece cu rotaru, aducem jucatori mai buni liberi sau din liga a 2-a, a 3-a
Ce cacaaa e asta? Ce vrei sa zici:ca pleacă în străinătate pe banii altuia? Pe ai tai? Pe ai mei? Eu asta am zis, ce dracu? Ca nu sunt bani publici sa spună unde și de ce merge.
Ori eu n-am înțeles ce ai zis, ori tu

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 31 Oct 2024, 21:50

Hai sa nu ne mai certam noi pe-aci de-aiurea ca avem alrgeri diferite legate de a cui e vina.
Situatia e nasoala si nu prea avem cum sa ajutam cu nimic. Ceva tre sa se intample.
Daca m-ar intreba pe mine Rotaru ce e de facut, as spune ca ii trebuie presedinte care sa isi vina cu sntrenor si sa ii lase un sezon orice ar fi.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 31 Oct 2024, 21:57

manex scrie:
31 Oct 2024, 21:35

Sunt banii lui... Nu tre sa spuna unde și de ce merge. Dar e clar ca el zice ca jucătorii nu au vina Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
[/quote]Ce cacaaa e asta? Ce vrei sa zici:ca pleacă în străinătate pe banii altuia? Pe ai tai? Pe ai mei? Eu asta am zis, ce dracu? Ca nu sunt bani publici sa spună unde și de ce merge.
Ori eu n-am înțeles ce ai zis, ori tu

[/quote]

Omul aiureaza cu gratie. El acuza ca Rotaru cheltuieste banii clubului, dar te pune pe tine sa dovedesti ca investeste banii lui. Oriunde in lume, cel care acuza trebuie sa dovedeasca, nu cel care este acuzat, dar la el treburile functioneaza diferit.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 31 Oct 2024, 21:58

O accepta Mike oameni în audienta?

Am zis!!

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 31 Oct 2024, 22:03

manex scrie:
31 Oct 2024, 21:58

dar oare o accepta și oameni în scouting?

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 31 Oct 2024, 22:09

Daca am fi capabili de un dialog in limite decente, nu vad de ce nu ar sccepta, dar nu stiu cum s-ar putea organiza un astfel de dialog.
Dar sa nu ne facem iluzii ca le stim noi pe toate. Cel mai bun ar fi un presedinte care sa faca treaba. Cartu ar fi putit fi, nu stiu de ce a “refuzat jocul”.
Poate o vrea acum, cine stie. Sa mai vrea si Rotaru.
Pe bune, trebuie coneva care pricepe joaca. Noi suntem chibiti, e nevoie de mai mult.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 31 Oct 2024, 22:13

Paul scrie:Hai sa nu ne mai certam noi pe-aci de-aiurea ca avem alrgeri diferite legate de a cui e vina.
Situatia e nasoala si nu prea avem cum sa ajutam cu nimic. Ceva tre sa se intample.
Daca m-ar intreba pe mine Rotaru ce e de facut, as spune ca ii trebuie presedinte care sa isi vina cu sntrenor si sa ii lase un sezon orice ar fi.
Uite o idee buna. Sau ramane nea Mihai presedinte si isi aduce un director sportiv pe modelul italian, gen: Giuntoli, Marotta etc. Nu mai zic ca italienii au chiar <manager de performanta> si antrenor atletism.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 31 Oct 2024, 22:15

Geronimo scrie:
31 Oct 2024, 22:13
Paul scrie:Hai sa nu ne mai certam noi pe-aci de-aiurea ca avem alrgeri diferite legate de a cui e vina.
Uite o idee buna. Sau ramane nea Mihai presedinte si isi aduce un director sportiv pe modelul italian, gen: Giuntoli, Marotta etc. Nu mai zic ca italienii au chiar <manager de performanta> si antrenor atletism.

Votez si eu cu voi, dar cine ne asculta ?

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 31 Oct 2024, 22:15

marius_vl scrie:
manex scrie:
31 Oct 2024, 21:58

dar oare o accepta și oameni în scouting?
Nu poate aduce oameni in scouting pentru ca nu avem scouting. Avem retea de impresari.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 31 Oct 2024, 22:50

Daca facea Fanatic16 topicul meciului cred ca bateam. Io sunt de vina. :)(

mflorin
membru
membru

Mesaj de mflorin » 31 Oct 2024, 23:03

[/quote]Ce cacaaa e asta? Ce vrei sa zici:ca pleacă în străinătate pe banii altuia? Pe ai tai? Pe ai mei? Eu asta am zis, ce dracu? Ca nu sunt bani publici sa spună unde și de ce merge. Ori eu n-am înțeles ce ai zis, ori tu Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk[/quote]
eu vreau sa spui ce dovezi ai ca a plecat pe banii lui, sau a plecat pe banii obtinuti de club din bilete, vanzare articole, bani de la frf, bani luati pentru jucatori vanduti sau imprumutati. ce e asa greu de priceput ce scriu?
@fanatik eu nu acuz, eu imi spun parerea, cine raspunde il accept daca spune ca aia e parerea lui. cand insa da verdicte, sustine cu tarie, absolutizeaza ceva trebuie dovezi, ca sa ma convinga.
Last edited by mflorin on 31 Oct 2024, 23:13, edited 1 time in total.

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 31 Oct 2024, 23:11

fabius_2014 scrie:
31 Oct 2024, 21:18
robertc scrie:
31 Oct 2024, 21:06
dorumihnea2 scrie:
31 Oct 2024, 21:03
Curios articolul de ieri din Fanatik....in care Rotaru i-a atras atenția lui Gâlcă in legătură cu importanța Cupei si ii recomandă să folosească un 11 competitiv..... Fanatik a dat chiar același 11 cu ce a folosit azi Gâlcă.... astăzi se pare că Fanatik a avut dreptate și cu 11 le și Rotaru are același discurs cu ce a relatat autorul articolului....deci? Nu le am cu teoria conspirației dar totul se leagă.
Daca ar fi asa...multa mwmw nea miai,si toti ai lui.
Daca iti imaginezi ca mi-ai zis-o, te-ai inselat. Eu nu sunt al lui Rotaru si nu ma simt deranjat, asa cum ai fost tu cand eu am zis "FMSP impreuna cu toti sclavii ei" .
FMSP impreuna cu sclavii ei.
Din punctul meu de vedere, Rotaru poate sa plece maine, dar ma intereseaza ca echipa asta sa aiba finantare.
Mie imi este clar ca jucatorii fac niste jocuri murdare si sunt convins ca Rotaru isi da seama de acest lucru. Nu inteleg de ce nu ia masuri impotriva jucatorilor si nu inteleg care este interesul lui. Poate voi, cei care va credeti destepti, puteti raspunde la intrebarea asta.
FMSP impreuna cu toti sclavii ei, chiar si in liga a doua.
Pai noi intrebam de ce rotaru nu ia masuri legat de jucatori si tu il aparai ,pana acum.Vad ca ai inteles pana la urma.

blue ray
suporter
suporter

Mesaj de blue ray » 31 Oct 2024, 23:12

Echipa prestează de vreo două luni un joc la nivel de liga a doua. În ultimele zile ne-a bătut Farul, care apoi a făcut egal cu Sănătatea Cluj (Liga a treia) iar noi am pierdut cu Metalul Buzău (Liga a doua).
Cu toate astea, Nea Miai (aka Mike, aka Roty, etc) se scoate cu faptul (incontestabil) că echipa e pe locul 3.
E groasă...

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 31 Oct 2024, 23:13

Ce petarde de fotbaliști. Niste circari cărora li s-au dat prea multă atenție și aprobare de cred că pot face ce vor ei, fără nicio repercusiune. Trist e că au pe ce se baza. Pe nea Miai îl doare in paișpe, că altfel n-ar repeta aceleași greșeli an de an. O sa ii huidui și o sa ii înjur până o să răgușesc duminică. Sa ii susțină cine-o vrea pe capetele astea de pluta.

Scrie răspuns