Etapa 18: Universitatea Craiova - Cai Ferate
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 18: Universitatea Craiova - Cai Ferate
Parca am fi toti niste detinuti politici de pe vremea comunismului, traim mai bine in vise decat in realitate. Ne-au terminat baietii astia !
Spunea un detinut politic acum multi ani: "... in vis mancai cel mai bine"
Spunea un detinut politic acum multi ani: "... in vis mancai cel mai bine"
Eu zic ca va fi egal, desi evident ca as vrea victorie.
-
- senior
Vreau sa vad antrenorul din Costel astazi, sa vad motivatorul ala care face jucatorii sa se sacrifice 90 de minute si sa muste din gazon, sa i faca sa iasa cu lacrimi in ochi daca nu trec azi pe primul loc
Pentru "motivator" trebuie sa mai ceara bani la Rotaru si omul nu se-ncurca.
-
- senior
4-1-4-1 sau 4-3-3 cu interi? Nu prea imi dau seama ce e acolo. Mare belea e ca screciu e singur in fata apararii, masochism luam gol garantat
Pare ca va fi cea mai slaba asistenta din istoria meciurilor cu cfr.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Schema clasica, îi lăsăm să ne dea gol primii și apoi înviem ca pasarea phoenix.
Last edited by Rocain on 01 Dec 2024, 20:45, edited 1 time in total.
Oare a murit spiritul Universitatii Craiova?
Transferurile de ***** al lui mea Miai,cel pupat in fund.
Ca de obicei luam gol în primele minute.
Vreau sa nu mai aud ca avem locuri ocupate de străini care nu fac nimic în plus. Avem campioni la under... La care vreți voi și noi stam cu Lukic.
Vreau vânzarea luj Baiaram, Lukic, Koljic... Nu stiu Paradela ce face... Anzor... Cic....
AVEM MIJLOC??? NU AVEM. MIJLOC!!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Vreau sa nu mai aud ca avem locuri ocupate de străini care nu fac nimic în plus. Avem campioni la under... La care vreți voi și noi stam cu Lukic.
Vreau vânzarea luj Baiaram, Lukic, Koljic... Nu stiu Paradela ce face... Anzor... Cic....
AVEM MIJLOC??? NU AVEM. MIJLOC!!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
O prima repriza foarte slaba, nu știu dacă vom putea reveni. Nu jucam nimic, Bancu e nervos, Baiaram nu face nimic pe teren Cicaldau inexistent. Lukic nu primește mingi. Aceleași greșeli ca și în meciurile trecute. Badelj a greșit când a degajat mingea în centru, au recuperat și a ieșit cornerul din care am luat gol, iar la centrarea de gol Cicaldau a fost făcut muci.
Prea multe mâini moarte pentru a scoate ceva.
Totuși nu înțeleg de ce trebuie sa luam gol ca să ieșim la joc. Plus ca după ce luam gol încercăm, însă nu avem viteza, nu avem trasee lucrate care sa se vadă în teren, parca fiecare joaca ce știe. Asta ar trebui sa facă un antrenor capabil, sa știe sa îi facă sa joace ca o orchestra. Pare ca Galca nu stie sau nu poate mai mult acum. Nu vreau schimbarea antrenorului, vreau o schimbare din partea lui, sa aibă mai mult tupeu și sa îi forțeze sa joace, sa alerge, sa pună suflet.
Dacă la Arad credeam ca revenim, acum, chiar dacă sper, nu cred ca vom.putea face acest lucru.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Prea multe mâini moarte pentru a scoate ceva.
Totuși nu înțeleg de ce trebuie sa luam gol ca să ieșim la joc. Plus ca după ce luam gol încercăm, însă nu avem viteza, nu avem trasee lucrate care sa se vadă în teren, parca fiecare joaca ce știe. Asta ar trebui sa facă un antrenor capabil, sa știe sa îi facă sa joace ca o orchestra. Pare ca Galca nu stie sau nu poate mai mult acum. Nu vreau schimbarea antrenorului, vreau o schimbare din partea lui, sa aibă mai mult tupeu și sa îi forțeze sa joace, sa alerge, sa pună suflet.
Dacă la Arad credeam ca revenim, acum, chiar dacă sper, nu cred ca vom.putea face acest lucru.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
7000 de spectatori, meci pe masura pana acum. As vrea sa-l vad pe Mora in locul lui Screciu si sa coboare Anzor cu Cic. Bancu daca nu ia rosu mare minune.
Si Lopez in locul lui Vldaoiu, ca nu urca deloc.
Si Lopez in locul lui Vldaoiu, ca nu urca deloc.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Dezolanta atmosfera se aud si tobele alea si trei voci, de parca se colinda cu capra si ursul..
-
- suporter
Jucam prost, dar scarbos stil are echipa lui Petrescu!